maly 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Mnie wywalilo tylko przez http potem wlaczylem pierwsza opcje i poszlo bez zadnych ptoblemow w okolo 4 godziny mam lacze 1 mb/s.Teraz tylko ID zdobyc narazie nie da rady caly czas serwer jest przeciazony ale nie ma sie co spieszyc mam czas do poniedzialku. Patch zajmuje 841 Mb 1582Mb - 741Mb(jezeli tyle bylo bo nie pamietam) Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez maly Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) A mi sie wcale nie chce sciagac Jak wezme P2P to ciagle mam transfer 0,0000 kb/s a jak wezme http to odrazu wyskakuje error. ja mialem dokladnie to samo zostawilem na p2p wlaczone, i po okolo pol godziny (!!) zaczelo sie sciagac - okolo 100 kB/s, po jakiejś godzinie jest 55% wiec mysle ze druga wystarczy zeby sie sciagnelo Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez Deadeye Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja wczoraj jak już chciałem iść spać mówię"a kij,włączę jeszcze ps3" była 1 w nocy ,a ja byłem zrezygnowany bo od 21 pobrało mi 1%.Ku zaskoczeniu ślicznie zaczęło ściągać z p2p.Poszedłem spać ,a jak się przebudziłem koło 3 to cały patch był już na dysku.Informuje,że po jego zainstalowaniu pojawia się informacja o konieczności posiadania KONAMI ID.Tak więc dla tych którzy jeszcze go nie mają zaczyna się kolejna bolączka,bo strona internetowa konami jest oblegana od rana do wieczora.Ja na szczęście 2 dni temu się zapisałem i po wpisaniu mojego loginu i hasła w becie wyskakuje mi błąd serwera.Może jest przeciążony albo nie działa do poniedziałku.Ja obstawiam to pierwsze. Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 patch sciagniety, ale zarejestrowanie sie teraz jest niemozliwoscia ;] komus sie to w ogole udalo od wczoraj? glowna strona rejestracji sie jeszcze laduje raz na 10 prob, ale przejsc dalej to juz nie ma szans. a obawiam sie ze bedzie probowac coraz wiecej coraz bardziej zdesperowanych ludzi ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ja się logowałem w środę o 7 rano przed zajęciami na uczelni,a i tak udało się chyba za 8 podejściem.Najgorsze jest to,że nawet jak się strona wgra to jeszcze nic.By dokończyć rejestrację trzeba przejść chyba 6 ekranów(strona główna,wiek,regulamin,formularz,weryfikacja,zakończenie) i za każdym razem wgrywa stronę więc nie może wyskoczyć server busy,błąd odczytu strony albo coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Burth 2 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 http://www.playtaku.com/index.php?showtopic=313 Tutaj pisza zeby grac to trzeba zrobic mały myk. Czy jesli normalnie sciagnalem mgo z pl pss i patch na europejskim koncie, nie mam kodu z preordera itp to bede mogl w poniedzialek grac ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Tak,europejska beta jest bez kodów Cytuj Odnośnik do komentarza
owca 3 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Siemka punisher85_pl tu Owiec_PL_ z PSN, ja właśnie śćiągam updata z niewielkimi nadziejami na udaną rejestrację Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) No proszę co ja widzę,odkleił się chłopak od Cod4 . A żeby nie offtopować,widzieliście trailer z menu?Modele postaci bardzo fajne,gorzej tekstury i animacja,ale jakoś kolorystyka i ogólny feeling kojarzy mi się właśnie z CoD4.Bardzo jestem ciekaw tej bety,pokładam nadzieję,że właśnie MGO odciągnie mnie od CoD4,bo ostatnio z nowymi grami z multiplayerem z prawdziwego zdarzenia jest ciężko.GT5P zawiódł(choć nie mam ) z uwagi na błędnie naliczane kary za kolizje i brak możliwości zakładania pokoi.Nadzieja w GTA4-tryby rozgrywki wyglądają na prawdę obiecującą. Swoją drogą boje się ,że start tej bety to będzie parodia-już teraz serwery padają przy ściąganiu patcha,na stronkę nie można wejść.Co dopiero będzie jak uruchomią grę Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja z patchem poczekam do 21.04.,do tego czasu więcej osób bedzie go juz miało i na bank bedzie wszystko stabilniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A u mnie patch sciaga sie bez zadnych problemow ( i smiga 20KB/s ). W 2h jest juz 21% wiec mam nadzieje, ze dzisiaj juz bedzie. A na 100% pewne jest, ze do europejskiej bety nie bedzie potrzebny kod ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Kod był potrzebny w US i Jap by wogóle zacząć grę ściągać ze sklepu chyba w Konami nie wpadli na pomysł,że wyskoczą z kodem po tym jak 2 dni walczyłem z rejestracją i cały wczorajszy z patchem Choć i tak szczytem głupoty jest wydać patcha w ten sam dzieć co pojawienie się gry w ps store ,który zajmuje więcej niż sama gra.Czemu idioci od razu pełnej wersji do sklepu nie dali Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Kod był potrzebny w US i Jap by wogóle zacząć grę ściągać ze sklepu trzeba było tak od razu...ja tu kombinuję jak wejść na stronę konami! czyli spokojnie czekam na 21.04:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Kod był potrzebny w US i Jap by wogóle zacząć grę ściągać ze sklepu chyba w Konami nie wpadli na pomysł,że wyskoczą z kodem po tym jak 2 dni walczyłem z rejestracją i cały wczorajszy z patchem Choć i tak szczytem głupoty jest wydać patcha w ten sam dzieć co pojawienie się gry w ps store ,który zajmuje więcej niż sama gra.Czemu idioci od razu pełnej wersji do sklepu nie dali A ja juz mialem zamordowac tych z konami za predkosc ich strony. Ficuś, w dzisiejszych czasach gra bez patcha to nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Spokojnie wkradł się błąd w mojej wypowiedzi i nieporozumienie US beta MGO jest zamknięta-trzeba mieć kod z tej limitki MGS4 i wymaga konami ID EU beta MGO-jest otwarta ale wymaga KONAMI ID JAP beta-chyba otwarta i też wymaga Konami ID jako dowód mogę dać fotę co się pojawia jak już się zaistaluje patcha Trzeba się wbić na te konami id,na które nie można praktycznie wejść.Zarejestrować się podając prawdziwe dane(od razu przypisuje nam Polskę więc nie ma problemu)i potem na ps3 w MSO logujemy się podając login i hasło by wejść na serwer gry(mi to nie działa na chwilę obecną -albo do poniedziałku się nie da,albo przeciążyli serwer).MGO nie korzysta z konta w PSN,ale akurat miałem szczęscie i mój PSN id był wolny i mam taki sam do konami id Ja zarejestrowałem się w środę wczesnym ranem gdy jeszcze nie było 100% potwierdzonej informacji ,że też trzeba konami id do EU MGO,dlatego też biłem się wtedy tylko z Jap i US.Teraz na stronkę Konami chce wejść cały świat i jest już całkiem bajzel Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
artur z londynu 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A ja mam za....biste problemy z pobraniem patcha i nie mowie juz teraz o zalogowaniu na stronach Konami po ID - czekam na wgranie strony juz z 30 minut a pasek postepu ledwo ruszyl. Moze w nocy bedzie spokojniej - ale wtedy amerykance beda na necie. Demo zassalo bez problemow ale reszta przyprawia mnie o siwe wlosy - ostenie 4 jakie zostaly Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMODO 66 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Nadzieja w GTA4-tryby rozgrywki wyglądają na prawdę obiecującą. This is madness! Ludzie oszaleli na punkcie tego multiplayera. To tak, jakby to byla jakas nowosc. Po jaka cholere w GTA multiplayer? Ludzie chcieli nawet multi w Heavenly Sword i tego samego oczekuja po np. SH5. Szalenstwo jednym slowem. A samo MGO... Ktos zna jakis magiczny sposob na pobranie tego up'a?:| Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez KOMODO Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Z tym Multiplayerem do GTA to chyba zartujesz. Jesli chodzi o pobieranie Patcha do MGO to ja pobieram P2P na domyslnych ustawieniach i mam juz 77%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Sciagam P2P i mam 60 % po okolo godzinie. Edit: Mam 3 MB lacze. jeszcze 5 % do konca. Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Afroman Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Update udalo mi sie pobrac za pierwszym razem po okolo 4 h, mam lacze 1MB, sciagalem przez P2P. Niestety nie moge przejsc przez rejestracje na stronie konami, co chwile wyskakuja jakies bledy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ściągnał się dzisiaj rano (jakieś 2-2,5h)... teraz musze się zarejestrować. Trzeba to robić na konsoli czy da się na PC?? Cytuj Odnośnik do komentarza
dmk 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ściągnał się dzisiaj rano (jakieś 2-2,5h)... teraz musze się zarejestrować. Trzeba to robić na konsoli czy da się na PC?? Na PC działa mi gorzej niż z konsoli. Na ps3 już po zaakceptowaniu regulaminu się wywala, na konsoli doszedłem do podania danych i się wysypało.... Cytuj Odnośnik do komentarza
artur z londynu 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam Oki. Patch poszedl w godzinke - mam lacze 8 MB/s ( UK ) i uzywalem P2P - srednio download od 200 ludkow. Ale zalogowanie sie po Konami ID to istny cyrk - na PC wywala po podaniu nicka i innych hasel. Probowalem juz ze 100 raz i zawsze to samo. Mysle ze odpuszcze sobie teraz i sprobuje poznym wieczorem. Tak czy inaczej to zagrania w poniedzialek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
krzynek1 0 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 skoro mowicie ze przez p2p to podzelcie sie linkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 skoro mowicie ze przez p2p to podzelcie sie linkiem tu chodzi o to ze po sciagnieciu gry z ps store, jak ja odpalisz to masz opcje zeby sciagnac przez torrent na pc sie nic nie sciaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi