Opublikowano 6 listopada 201410 l I to było dobre zakończenie shounena,a nie np. DBZ ,gdzie Goku okazuje się patologicznym ojcem i mężem rzucającym wszystko by uciec z młodym murzynem na koniec świata. Ale śmiechłem. Dobra, to jest definitywny koniec czy Kishi trzyma jeszcze coś w rękawie?
Opublikowano 6 listopada 201410 l Chyba definitywny koniec z miejscem na pierdyliard fillerów i hentaiów przed timeskipem.Choji's first interacial DVDrip.1080p incuming ! Edytowane 6 listopada 201410 l przez Soban
Opublikowano 6 listopada 201410 l Będzie w 2015 mini-seria mangi o dzieciakach ze świata Naruto, której niestety nie pisze Kishimoto. Niedługo wychodzi film Naruto "Last", który pokryje dziurę czasową między chapterami 699 a 700. Niech chociaż pokażą jak to wyszło, że Naru-Hina powstało . Ogółem ja z zakończenia jestem zadowolony, miłe i ogółem fajnie. Sporo lat minęło i to jest takie "end of an era".
Opublikowano 6 listopada 201410 l I to było dobre zakończenie shounena,a nie np. DBZ ,gdzie Goku okazuje się patologicznym ojcem i mężem rzucającym wszystko by uciec z młodym murzynem na koniec świata. Ale śmiechłem. Dobra, to jest definitywny koniec czy Kishi trzyma jeszcze coś w rękawie? I to było dobre zakończenie shounena,a nie np. DBZ ,gdzie Goku okazuje się patologicznym ojcem i mężem rzucającym wszystko by uciec z młodym murzynem na koniec świata. Ale śmiechłem. Dobra, to jest definitywny koniec czy Kishi trzyma jeszcze coś w rękawie? Przecie na koncu jest info, ze nowy arc w 2015. Poza tym: 1. zebranie kage 2. sasek oczywiscie cos planuje
Opublikowano 6 listopada 201410 l naruto jakie znamy skonczylo siew 2015 bedzie tylko krotki spin-off skupiający się na dzieciakach
Opublikowano 6 listopada 201410 l teraz chyba będzie pierwszy raz kiedy oglądanie fillerów będzie sprawiało przyjemność
Opublikowano 6 listopada 201410 l Zakończenie choć przewidywalne to ładnie zamyka całość. Czy jednak można wybaczyć całą tą wojnę? Myślę, że i tak i nie. Kisiel próbował zamknąć opowieść epicko i z pompą co nie do końca się udało. Ale i tak brawa za to, że przez 15 lat potrafił nas trzymać przy mandze (w złych i dobrych chwilach). BTW, największy przegrany wojny? Prawdopodobnie to będzie miał swój udział w filmie, skoro wątek skończyli w stylu "był, a go ni ma". Któryś z Zetsu go capnął? Bo to wyglądało jakby się rozpadł, a nie formował... A co z Orochimaru? Kabuto? Możliwe, że dopiero film będzie taką kropką nad "i".
Opublikowano 6 listopada 201410 l Szkoda tylko, że po arcu z Akatsuki manga trzymała bardzo niski poziom.
Opublikowano 7 listopada 201410 l Zakończenie choć przewidywalne to ładnie zamyka całość. Czy jednak można wybaczyć całą tą wojnę? Myślę, że i tak i nie. Kisiel próbował zamknąć opowieść epicko i z pompą co nie do końca się udało. Ale i tak brawa za to, że przez 15 lat potrafił nas trzymać przy mandze (w złych i dobrych chwilach). BTW, największy przegrany wojny? Prawdopodobnie to będzie miał swój udział w filmie, skoro wątek skończyli w stylu "był, a go ni ma". Któryś z Zetsu go capnął? Bo to wyglądało jakby się rozpadł, a nie formował... A co z Orochimaru? Kabuto? Możliwe, że dopiero film będzie taką kropką nad "i". Yamato miał w ogóle chociaż jedną porządną walkę? Niestety ostatnie lata Naruto to zbiór zaprzepaszczonego potencjału, co latami zresztą wielu z nas przewidywało widząc jak Kishi otwierał dziesiątki nowych wątków, postaci, a przy okazji niczego nie zamykał.
Opublikowano 7 listopada 201410 l Mi wróciła nadzieja na konkretne walki w anime. Odcinek walki Obito z Kakashim w drugim wymiarze koks. Kreska zarąbista, a cała walka to naparzanie się wpierw na piąchy następnie za pomocą kunai, a całą walkę zwieńczyło chidori. Nawet flashbacki genialnie wplecione do walki. Cały odcinek goty. Jeśli ten sam reżyser weźmie się za walkę Guy'a to mamy killera. Edytowane 7 listopada 201410 l przez Farmer.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Fak! Przez brak Naruto zupelnie zapomnialem o One Piece! Jakas taka pustke teraz mam bez tego Naruto. DObry chlopak to byl.
Opublikowano 14 listopada 201410 l dobrze ze sie skonczylodzieki temu tlumaczenie one piece juz o 11:30 wypuscili
Opublikowano 14 listopada 201410 l Bleach juz tez powoli koniec, zostanie tylko One Piece, nigdy wiecej tasiemcow.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Autor Ja te tasiemce shinenowe jak Bleach, One Piece, Dragon Ball czy Naruto poròwnuję do bohateròw kina kopanego z lat 80-90. I tak se myśle że ani jedni, ani drudzy nie mają swych godnych następcòw Naruto było niezwykłe, miało wzloty i upadki, i choć zgubiło swòj pomysł by walki opierać na sprycie a nie poziomach mocy, to przecież dzięki temu gry są efektowne. Jedynie Kishi moim zdaniem nie poradził sobie z wojną, albo raczej nie chciał poradzić widząc na co się porwał. Angażując w wojnę cały niemalże roster ktòry przewinął się przez całą mangę, mògł spokojnie 2 lata jeszcze albo i dłužej klepać historie i walki. A tak wyszło, że część postaci walczyła gdzieś w tle. W akcie desperacji uśpił wszystkich, ahistorię sprowadził do głòwnego złego z pupy, ktòry za wszystko co złe odpowiada. Tak czy owak Naruto po prostu brakuje. Jak ktoś jest na głodzie od narkotyku, to i nawet zasyfioną działkę przyjmie...
Opublikowano 15 listopada 201410 l Nie ma juz tasiemcow na poziomie, kiedys probowalem sie przekonac do fairy tail, ale go.wno obesrane, albo trzeba miec te naście lat żeby się wkrecic.
Opublikowano 15 listopada 201410 l sprawdz hunter x hunter wersja anime ta z 2011ma 148 odcinkow i sie juz skonczylo + jest bardzo dobre od strony technicznejmanga dalej trwa i ma 320+ rozdziałów (anime skonczylo sie doslownie z 10 rozdzialow przed obecnymi wydarzeniami)Problem taki, że autor rysuje średnio parę rozdziałów na rok XD ostatnio przez 2 lata nic nie wydał, był wielki powrót, wyszło 10 rozdziałów i nara, znowu poszedł grać w dragon questamanga ogólnie zaczęła wychodzic mniej wiecej w tym samym czasie co naruto i one piece. Początki Naruto są mocno wzorowane na Hunterze, gdyż Togashi dawał Kisielowi pro tipy (które kisiel wzial bardzo doslownie, przez co w obu tytulach mamy kolesia, który ma specjalny oczy i szuka zemsty za to, że jego klan został wybity.+ Huntera ma o wiele lepszy i spójniejszy system mocy niż chakratzn. ja tam wolałem chakre i jutsu, ale ze sie spierzylo wszystko, to system huntera jednak obiektywnie lepszy jest. Edytowane 15 listopada 201410 l przez Dahaka
Opublikowano 15 listopada 201410 l Fairy Tail Blue Mistral jest słodkie, no nie mówcie że się nie jaracie? A tak na serio to nie wiem skąd te marudzenie ostatnio na Kishimoto, ludkom się w głowach poprzewracało. A to juz kolejne forum na którym nagle widze krytyczne uwagi, zupełnie od czapy. Wstydźcie sie
Opublikowano 15 listopada 201410 l Bo wojna była z dupy, ta cała matka i bracia też z palca wyssani, fabuła pisana na kolanie. W ogóle nie ma startu do arców jak egzamin na chunina, ten z Zabuzą czy Hidanem
Opublikowano 15 listopada 201410 l Szkoda, że kisiel nie zrobił sobie dłuższej przerwy w trakcie trwania mangi na dopracowanie pomysłów.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Mi tam w ogóle nie brakuje tej bajki. Ta wojna od pewnego momentu stała się tak słaba i przeciąganie jej było tak męczące, że odechciało mi się czytać Naruto na dłuuugi czas. Zakończenie też słabe. Naiwne, bezpieczne, mało satysfakcjonujące. Z mang to ostatnio, w końcu, przeczytałem Fullmetal Alchemist i było za(pipi)iste. No i zacząłem Knights of Sidonia i One Piece. OP wydaje się być fajny i lubię pirackie klimaty, ale design postaci mnie odrzuca i nie wiem czy będę czytał dalej. Wszyscy mają takie nieproporcjonalnie wielkie czoła. Nie wiem czy to wina pierwszych chapterów, czy może autor zdecydował się na taki dziwny styl. A o KoS nie mam jeszcze zdania. Jedyne co mi się rzuciło w oczy po przeczytaniu 2,5 chaptera to dołujący nastrój. Z już zaczętych tasiemców mam Bleacha i Tower of God. ToG jest całkiem spoko.
Opublikowano 15 listopada 201410 l No i zacząłem Knights of Sidonia i One Piece. OP wydaje się być fajny i lubię pirackie klimaty, ale design postaci mnie odrzuca i nie wiem czy będę czytał dalej. Wszyscy mają takie nieproporcjonalnie wielkie czoła. Mam cię na oku Ile już przeczytałeś? Wbijaj do tematu o OP i podziel się wrażeniami