Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

E-koledzy, kupilem dzisiaj uzywanego Iphone 5s od znajomego. Zalozylem sobie konto i chcialem zalozyc iClouda i pojawil mi sie komunikat ze aktywowana jest maksymalna liczba bezplatnych kont. 

Poczytalem troche o tym i sie dziwie bo kumpel kupowal przy mnie ten telefon i byl 1 wlascicielem i nikomu wiecej go nie dawal. Nie mam pojecia jak mam sobie sprawic dzialajace konto iCloud. Poprosilem nawet znajomego ktory tez kupil sobie iphone i mnie "zalogowal" na swoim telefonie lecz to nic nie pomoglo. Dalej ten sam komunikat. WTF

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 748,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

E-koledzy, kupilem dzisiaj uzywanego Iphone 5s od znajomego. Zalozylem sobie konto i chcialem zalozyc iClouda i pojawil mi sie komunikat ze aktywowana jest maksymalna liczba bezplatnych kont. 

Poczytalem troche o tym i sie dziwie bo kumpel kupowal przy mnie ten telefon i byl 1 wlascicielem i nikomu wiecej go nie dawal. Nie mam pojecia jak mam sobie sprawic dzialajace konto iCloud. Poprosilem nawet znajomego ktory tez kupil sobie iphone i mnie "zalogowal" na swoim telefonie lecz to nic nie pomoglo. Dalej ten sam komunikat. WTF

Możesz spróbować założyć konto przez przeglądarkę na https://beta.icloud.com/a potem wpisać te dane w iphonie.

Opublikowano

Możesz spróbować założyć konto przez przeglądarkę na https://beta.icloud.com/a potem wpisać te dane w iphonie.

Tez tak zrobilem, komunikt na iphonie wciaz ten sam...

Opublikowano

probowales go aktywowac przez itunes ?

wczesniej robiac pelny wipe telefonu

Opublikowano

najpierw Twój znajomy musi rozłączyć swojego iTunesa z tym telefonem?

z tego co widzę to popularny problem, apple ograniczyło 3 konta do jednego swojego urządzenia :o

jak nie pomoże rozłączenie iTunes z telefonem to pozostaje jedynie korzystanie z czyjegoś konta na Twoim telefonie.

Apple jest chore umysłowo.

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Trzeba kupic nowego :cool:

Opublikowano

Aktywowany wszedzie, nie da sie nic. 

Siedzielismy troche przy tym czasu i tam (pipi)a nie ma zadnego rozlaczenia, podejrzewam ze wlasnie z tego powodu poznikaly te funkcje. 

Z tego co sie orientuje ktos musi na swoim iphonie, aktywowac moje loginy do iClouda i wtedy to powinno zadziałac. Podejrzewam ze moj kumpel, ktorego o to poprosiłem jest ułomny i nie dokonczyl tego dlatego tez to nie dziala. 

Mam passy do iClouda mojego znajomego ale nie chce w ten sposob tego uzywac, chyba ze moglbym zmienic jego maila na mojego, no po prostu nie pasuje mi to w ten sposob. Jutro ma do mnie zadzwonic wsparcie geekow i zobaczymy co oni mi powiedzą. 

Opublikowano

Apple do mnie zadzwonilo, opisalem sytuacje i typiara nadała maila do apple w sprawie mojego problemu z prosba o przyznanie mi dodatkowej aktywacji konta icloud na danym telefonie. Po kilku godzinach sprawdzilem sobie czy moze cos działa i udalo sie! 

Ulomne apple jednak cos moze zrobic dla uzytkownika, dobrze ze mam go na gwarancji bo tak pewnie by mieli wylane 

Opublikowano

Nie wiedzialem, ze sa takie jaja z aktywacja i mozna tym sobie "zbrickowac" telefon. Dobrze, ze sie udalo.

Opublikowano

Jakies ameryki, irlandie, 3 tygodnie czekania, placenie 1000zl za naprawe kiedy sprzet jest kulawy od nowosci. No masz racje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oplaca sie brac iPhone 5S 32GB czy moze poczekac troche i kupic iPhone 6 ? 2000zl moglbym wydac i chialbym uzytkowac ten sprzet 1,5- 2 lata. A z tabletow co jest mocniejsze ? iPad Air czy iPad Mini 3 ? Posiadam iPada mini pierwszej generacji i sprawuje sie wysmienicie ale wolalbym cos mocniejszego

Opublikowano

Akurat Mini 3 to w zasadzie to samo co Mini 2 poza czytnikiem linii papilarnych i dostępnością wersji 64/128 GB.

Opublikowano

iPhone 6 moim zdaniem można jeszcze przeczekać. 1GB RAM to naprawdę mało. Jeśli nie zależy Ci tak bardzo na większym ekranie, to 5S nadal bardzo ładnie śmiga i ma takie bajery jak Touch ID.

Opublikowano

Akurat Mini 3 to w zasadzie to samo co Mini 2 poza czytnikiem linii papilarnych i dostępnością wersji 64/128 GB.

Bebechy się nie zmieniły, jest jak piszesz. Ponoć trochę poprawiona matryca (Mini 2 z Retiną był oceniony jako najsłabszy ekran ze wszystkich iPadów jeśli chodzi o odwzorowanie kolorów).

Opublikowano

iPhone 6 moim zdaniem można jeszcze przeczekać. 1GB RAM to naprawdę mało. Jeśli nie zależy Ci tak bardzo na większym ekranie, to 5S nadal bardzo ładnie śmiga i ma takie bajery jak Touch ID.

Z 4,7 cala przesiadka na 4 cale byłaby ciężka. Muszę jeszcze przemyśleć

Opublikowano

Tylko wielkość przekątnej się zmienia, bo sama ilość informacji np. w Twitterze i wiadomościach na 4,7" w Androidzie i 4" w iPhone 5s jest taka sama, jak nie większa w iPhonie. Fonty tylko są większe na Androidzie.

Opublikowano

Hmm, te proporcje w 5S są dziwne trochę. Ale też kwestia fontów OK, ja mam słaby wzrok i wolę jednak większe fonty mieć bo jak je sobie zwiększę na 4" to chyba oślepnę już zupełnie. Zresztą teraz mam 5.5 i jakbym miał IP brać to bym pewnie w 6 Plus celował :-) Pewnie tyle samo informacji zmieścisz na zegarku ale czy to się będzie dobrze czytać to inna para kaloszy.

Opublikowano

Ja się przesiadłem z Note 3 na 5S - rozmiar nie był problemem.

Opublikowano

No ja się przesiadłem z 4 na SGS3 przez ekran właśnie. Dla mnie to było za mało ale nie dla każdego jak widzę jest problem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W mojej szóstce soczewka przedniej kamery była lekko przesunięta względem obudowy. Efekt? 2 dni w serwisie i przysłali mi nowy telefon. Stary oczywiście był porysowany i obity na bokach. I za to właśnie kocham Apple.

Opublikowano

Mi się zaczyna psuć złączę ładowania w 5S. To samo miałem w 5. 

Gwarancja mi się już chyba skończyła... Może dotrwam do listopada.

Opublikowano

Jesteś pewien, że psuje się złącze? Ja miałem w cholerę kurzu ubitego na końcu złącza. Przez to kabelek nie stykał i przerywało ładowanie. Wziąłem wykałaczkę, delikatnie wyczyściłem i jest jak nowy. W szoku byłem jak dużo się tego nagromadziło.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy jest jakieś uzasadnienie poza $ że mamy podstawową wersje iPhone 6 z 16gb pamięci a następny to już 64. Dlaczego są tak pazerni że nie mogą dać podstawy 32gb?