Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

no w sumie od tego jest zegarek xD. strzelać chcesz z niego?

godzina, powiadomienia, bieganie - do tego chcę go wykorzystywać, także mi pasuje

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 751,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Bateria juz zaczyna mnie powoli dobijac w iPhonie 6s

vfjaye.jpg

Na poczatku bateria trzymala do prawie 7h a teraz, to wyglada strasznie.

Teraz bede na 100% bral wiekszego iPhone 7 Plus. Wieksze modele maja wieksza pojemnosc baterii i pewnie dodadza w 7 pare ficzerow ktore nie pojawia sie w zwyklej wersji.

Opublikowano

baterie w iphone zawsze ssaly, ja w swojej 6s zeby przetrwac caly dzien bez ladowania to od razu po odlaczeniu ladowarki uruchamiam low battery mode xD rowniez przymiezam sie do zmiany na wiekszego iphona ewentualnie przeprosze sie z nexusem

Opublikowano

w iOS baterię żrą głównie wszelkie usługi lokalizacji i połączenie z LTE - to pierwsze jest ograniczone do minimum przy "Low Power Mode" co zachowuje więcej baterii niż obniżenie taktowania procesora  :ph34r: 

Jak ktoś chce ajfona z dobrą baterią to tylko 6 Plus / 6S Plus, w tej krowie jest ogniwo jak od cingnika.
Reszta 'trzyma jeden dzień' przez rok, a później zaczynasz nosić lightninga przy sobie...

Opublikowano

baterie w iphone zawsze ssaly, ja w swojej 6s zeby przetrwac caly dzien bez ladowania to od razu po odlaczeniu ladowarki uruchamiam low battery mode xD rowniez przymiezam sie do zmiany na wiekszego iphona ewentualnie przeprosze sie z nexusem

lol, iPhone SE 2 dni baterii. Polecam serdecznie tego najlepszego iPhone'a :cool:

Takie użycie jak mroku to ja mam przy 28+ godzinach w gotowości.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ostatnio w swoje delikatne dłonie uchwyciłem iPhone'a 5S po dobrych paru tygodniach z 6 Plus. Teraz mam wrażenie jakbyś ktoś z Watcha pasek oderwał i nazywał to smartfonem, takie to małe :[

Opublikowano

4 całe -> 4,7 -> 5,2 -> 4,7 -> 5 -> 4 -> 4,7 - 5,2 -> 4

Polecam takie skakanie po rozmiarach. Nigdy nie miałem z tym problemu. Nawet nosząc na raz SE i Galaxy s6.

Opublikowano

4" raczej za małe :/ ale tak jak ze wszystkim kwestia pary dni i pewnie mówiłbym ze idealny rozmiar, btw jak zapomnę włączyć low battery mode to ok 17 żegnam sie z telefonem

Opublikowano

Dla mnie 4 to już za mało, lepiej przegląda mi się internet na większym a wciąż poręcznym iPhonie 6

Opublikowano

potwierdzam mam ip se bateria 2-3 dni trzyma spokojnie :lapka:

Opublikowano

Kurde a ja dalej czekam aż pojawi się w PL ten SE bo już miesiąc czekam i kupić nie można :/

Opublikowano

To spróbuj kupić, mają błedy na stronie, niby przepraszają i że naprawią a od miesiąca błędy i nie można dokonać zakupu

Opublikowano

potwierdzam mam ip se bateria 2-3 dni trzyma spokojnie :lapka:

łe tam pier,dolenie, pewnie macie po prostu czyste systemy bez miliarda programów które mają powłączaną lokalizację czy update'y w tle to trzyma dłużej

oczywiście nowa bateria też swoje robi, ale zawsze to widzę u ludzi którzy wsiadają na nowy telefon, że bateria kozak a za jakiś czas jak zwykle

przynajmniej nie ma tego co na androidach, że "łooo jaki szybki" a później "hej koledzy wiecie może co poradzić bo mój Samsung Galaxy S5 Turbo HD SPEED+ mi strasznie muli" xd

Opublikowano

aplikacje/ustawienia przywrócone mam z kopii zapasowej mojej starej szóśtki, która jest kontynuacją kopii zapasowej mojego 5s.

bateria w SE jest po prostu lepsza.

Opublikowano

Od miesiąca nie moża kupic nic na Apple store...? Telefonicznie?

Ani telefonicznie ani przez stronę, iphone SE jest niedostępny.

Opublikowano

W Nowym Jorku ten telefon jest fizycznie dostępny i w ograniczonej ilości tylko w głownym salonie Apple na 5th Avenue a oni piszą, że u nas nie ma problemów lol

Opublikowano

No i dalej nie ma dostawy a zapowiadali na dziś jakiś rzut, ehh jak sie nie wyrobią do lipca to lipka bo potrzebuję faktur :D

Opublikowano

Apple wymienia baterie w nowych modelach w ramach gwarancji, czy tylko dla osob ktore maja wykupiony pakiet Apple Care ? 

Opublikowano

W ramach gwarancji jesli (oczywiscie) wyjdzie na to, że miała wadę fabryczną.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Apple wymienia baterie w nowych modelach w ramach gwarancji, czy tylko dla osob ktore maja wykupiony pakiet Apple Care ? 

Mam podobne pytanie - w Iphone 6 bateria wytrzymuje dziewczynie już tylko jakieś 8 godzin, telefon 7 miesięczny - czy w takim razie w ramach gwarancji zostanie naprawiona sama bateria czy po prostu cały telefon na nowy?

Opublikowano

Plusik leci !!

ja już pobieram :)

od wczoraj jestem na SE Gold 64, cudowny telefon !