Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

tak

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 751,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

64GB pewnie za około 2300zł, zafoliowany

nie-bierz-Pan-szesnastki :)

3dni temu samo Apple obniżyło ceny telefonów, wiec Mirki GSM będą musiały polecieć z tym w dól po premierze 7 :)

myślałem że może uda się wyrwać za +/- 2k. Tak czy inaczej dużo, ale taka jest cena gardzenia androidem.

Szkoda że Lumia idzie do piachu.

No ja swojego 6S 64GB sprzedaje za 500 euro( 2169zl) na rzecz nowego iPhone 7 Plus. Mam juz kupca.  Dokladam drugie tyle i mam nowego iPhone. IMO dobry deal. Co roku upgrade smartfonu za 500 euro :) W nastepnym roku wyrwe wiecej za uzywanego 7 Plus. Obstawiam, ze 650-700 euro.. 

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

One są w AppStore? Wreszcie Apple poszło po rozum do głowy i je tam wsadzili. Ja się trochę cykałem usuwać bo co jak mi kiedyś będzie potrzebne xD. Nie wiedziałem, że można pobrać właśnie z AppStore.

Opublikowano

Są.

uicP8v7.png

Opublikowano

Tylko nowych tapet nie dali :(. Musiałem wyciągnąć z Sierry, bo tam już są nowe.

Opublikowano

Dzięki ziomuś co mi przypomniałeś o trybie oszczędzania baterii, licznik (wiem, oszukuje, ale to zawsze jakiś miernik) czasu zużycia pokazuje 5h, przez cały dzień zeszło do 60%. Dobra rzecz.

Opublikowano

Mi najbardziej podoba się wielojęzykowa klawiatura. W końcu nie trzeba przełączać.

Opublikowano

Jak sprawdzic ilosc cykli baterii w iP ?

Opublikowano

OK.

Po 10 miesiacach uzywania 6s tak to wyglada:

238 cykli i pojemnosc 90%

1z5mdzk.jpg

Opublikowano

Panowie, jak wygląda sprawa ściagnięcia Iphone'a z USA? Warto?

Porównałem cenę w apple store i różnica w modelu IP7 128gb to 980zł. Z tego co wyczytałem, ceny w sklepach w stanach nie zawierają podatku, prawda to? Nawet jeśli to dopłaty by było coś ok 60-70dolców? Czyli i tak spoko. Znajomy jest obecnie za oceanem, wraca w Październiku, więc do tego czasu raczej udałoby Mu się zakupić telefon. Jak wygląda sprawa simlocka? (byłem pewien, że są odblokowane ale już kilka osób pisało gdzieś o tym i zwątpiłem). No i jak z gwarancją? Również byłem pewien, że można reklamować telefon w każdym oryginalnym serwisie apple w Polsce, ale znów się naczytałem o tym różnych opinii, zwłaszcza jeśli chodzi o telefony kupione w USA. No i czy ogólnie warto się bawić w coś takiego, żeby zaoszczędzić te 600-700zł? Może ktoś z Was "ściągał" już telefon z Hameryki?

Opublikowano

Nie warto. 

Clo na smartfony (Apple) wynosi 0% ale podatek VAT wynosi 23% 

Wybrales model iPhone 7 w wersji 128GB za kwote 749$ ale po wyliczeniu tego podatku wynosi juz kwota 921,27$ (3575 zl) + dolicz do tego koszt wysylki. 

Praktycznie nie wyjdziesz na tym. Wysylka tez potrwa troche :)

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

Wysyłka nie wchodziłaby w grę, bo telefon by przywiózł ze sobą ale jeśli to ma być różnica 300-400zł to faktycznie nie warto. Chu.jowo z vatem :/

Opublikowano

Wysyłka nie wchodziłaby w grę, bo telefon by przywiózł ze sobą ale jeśli to ma być różnica 300-400zł to faktycznie nie warto. Chu.jowo z vatem :/

Jak jedziesz osobiscie po ten telefon, to juz inna sprawa.. Nie placisz nic, jesli przyjedziesz jako uzytkownik tego telefonu do Polski. Wiesz ocb, odpakujesz go i masz go przy sobie.

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

Kumam, czyli jakby go rozpakowal, wsadzil w kieszen a zostawil tylko pudelko w plecaku to bez vatu? Wtedy warto. Nie daj Boże jeszcze by mu spadł czy coś... gra nie warta świeczki :)

Opublikowano

Piszę że znajomy będzie wracać z USA więc jaka wysyłka? Jaki VAT? Jak rozpakuje to weźmie do samolotu i tyle.

Opublikowano

Kumam, czyli jakby go rozpakowal, wsadzil w kieszen a zostawil tylko pudelko w plecaku to bez vatu? Wtedy warto. Nie daj Boże jeszcze by mu spadł czy coś... gra nie warta świeczki :)

Zgadza sie. 

Opublikowano

Po co to pudełko? Niech kupi jakiś case tani z gumy/silikonu i do kieszeni.

Gerda sprawa dotyczy częstotliwości - musiałbyś poczytać które będą działać w polsce http://www.apple.com/iphone/LTE/

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano

Dobra, wszystko kumam. A co z gwarancją? Bez problemu w każdym autoryzowanym serwisie apple w Polsce przyjmą czy problem będzie?

Opublikowano

Nie ma Apple w polsce. Wszystko realizujesz przez sprzedawców którzy mają z Apple umowę, najbliższe Apple jest w Niemczech. Mają infolinię itd ale gwarancja z USA nie jest honorowana ani ma kompy ani iPhone. Co innego Apple care plan - to jest na świat.

Opublikowano

No tak, tylko apple care plan to dodatkowe 129$. Na razie na stronie przy wyborze IP7 nie ma nawet możliwości wyboru "sim free" (przy 6s jest), rozumiem, że na razie nawet by nie dorwał odblokowanego? Faktycznie, nie warto chyba. Poczekam, w czerwcu kończy mi się umowa, może marzec-kwiecień nowy 6s będą w granicy 2100-2200 (64gb) i sprawie sobię takiego,a na razie muszę się przemęczyć na mojej piąteczce. Dzięki bardzo za odpowiedzi.

Opublikowano

Ja bym brał oryginalne silikonowe. Skórzane się zniszczy, a już na pewno jeśli nie będzie czarne, poza tym trudniej je czyścić. Te przeźroczyste są z kolei fajne po założeniu, a potem widać zaraz wszystkie paprochy.