kim 1 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Dokladnie. A nawet jak juz sie znudzi to zawsze mozna sprzedac konto i to za niemale pieniadze. No ale coz niektorym nie wytłumaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) SKOŃCZCIE ta zalosna dyskusje. Bede gral gdzie chce i nic wam do tego, o ! Dobra, to teraz już tylko po bożemu proszę Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez FARMEROS Cytuj Odnośnik do komentarza
Sivas 5 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Jaka postać będzie dobra dla newbie w świecie Wow'a ? chodzi mi o to aby w miarę łatwo dało się ją opanować i nauczyć podstaw gry Jeśli chodzi o Wow'a jestem kompletnie zielony, czytając ten temat postanowiłem zobaczyć "co to i z czym to sie je" wcześniej to tylko L2 z mmo heh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 No ja z nudów chyba zaraz zassam jakiś free trial czy cuś. ...3GB do zassania.. a ssie 55kB o.O WTF? ;/ EDIT Polecam zassać stąd. Idzie na full WoW 2.0 UK/US/GER z gamershell Cytuj Odnośnik do komentarza
Sivas 5 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zassałem triala z oficjalnej strony, stworzyłem sobie postać undead warlock i pierwsze wrażenie to...nudno :| i tak jakoś...dziwnie, no nic, 10 dni jeszcze mam na katowanie może się coś zmieni jak będę parę lvli wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 (edytowane) Pierwsze lvle w WoWie to imo shit,jak gralem pierwszy raz mialem identyczne wrazenie,sterylnie i nudno.Na wyzszych lvlach zaczyna byc fajniej,wiecej kombinowania,dynamiki,a battlegrounds/pvp to miod.Ale ja i tak juz skonczylem z WoWem,3-4 razy wracalem ale tym razem nawet tydzien nie pogralem...mowie nie,czekam i licze na warhammera,dosc monopolisty:( p.s. Lock to najnudniejsza postac imo Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 p.s. Lock to najnudniejsza postac imo E, fajna jest Doty, fear i robisz pare mobow na raz. Dobry jest i wcale taki nudny, milo sie gra zwyczajnie :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Dobra, zasysam 1GB patchy Jak zassam to muszę wybrać jakiś server czy jest tylko jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Jest duzo bardzo duzo serverow. Ja swoja droga polecam Vek'nilasha, ziomy graja i jest ponoc dobra atmosfera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Ten trial to pelny WoW na okreslony czas, mozna to potem jakos upgradeowac do full'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Tak. Zmieniasz tylko klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jest duzo bardzo duzo serverow. Ja swoja droga polecam Vek'nilasha, ziomy graja i jest ponoc dobra atmosfera. Ale który to? Bo tam są jakieś player vs player, rolepalayng , RP nie wiem ocebe. Jak wybiorę coś to znowu pełno jakichś dziwnych ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 player vs player - server gdzie praktycznie wszedzie mozna sie bic horde vs alliance,jedyne restrykcje dotycza terenow wlasnych,tj na terytorium hordy,pierwszy ruch musi wykonac horda zeby mozna bylo ich uderzyc,taka ochrona low lvli przed gankiem,dalej sa juz tereny ffa,czyli kazdy kazdego moze pojechac. player vs enviroment - server bardziej nastawiony na raidowanie i progress w kierunku pve,pvp wystepuje tylko na arenach/battlegrounds i podobno mocno ograniczone na terenach role playing - inaczej odgrywanie roli,cos ala "oh witaj wielki krasnoludzie,chodz uratujemy swiat",raczej mala populacja i malo uczeszczane. Ja polecam PvP servers Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Gram sobie na trialu (caly na dysku) i mam taki problem, niby wszystko jest ok, nie mam zadnych lagow. Ale co jakis czas mam freeza na kilkanascie sekund, potem nic i dalej freez. Nie musze wspominac jak jest to denerwujace, bo czesto przez to gine. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Serwer zapisuje gre poprostu jak masz tego freeza Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Serwer zapisuje gre poprostu jak masz tego freeza o.O ?! Grałem tylko przez 4 miechy w przerwach między pracą a snem (wczoraj anulowałem konto bo ta gra jest zbyt uzależniająca ) ale ani razu nie miałem żadnego freeze'a. Owszem, 2 x DC, czasem (był taki okres) BG się zawiesiło a dzięki uprzejmości producentów mojej karty graficznej doświadczałem od czasu do czasu "infinite loop error" w strefach zarezerwowanych dla TBC ale nigdy gra mi się nie zatrzymywała na kilkanaście sekund. Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 troche derail ale ciagle mmo CGI scenka z warhammer online (po FR) http://www.vimeo.com/1556063 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Jak sie gra na serverach z dupy, to sie tak ma. Ja gralem na globalu, teraz nie chce tracic hajsu i z powodzeniem szpilam na DOBRYCH privach. Nie ma czegos takiego jak dobry PRV . A abonament nie jest tak tragicznie wielki za gre na officialnych serwerach. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Przesiadaja sie panowie na Warhammera? ;] Ja powaznie rozwazam ta opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 TBC w 100% ukonczone (KJ down - na oficialnym serwerze ofc)..., ale nie bardzo jakos mnie nie ciagnie do Warhammera - zwlaszcza, ze ci znajomi co grali w bete powiedzieli "Its shit". Predzej przestane grac w ogole i ew. poczekam na Darkfall. Beta WotlK srednia jest (zwlaszcza po ostatnich zmianach w ich tzw. balancingu postaci). Cytuj Odnośnik do komentarza
Antares 20 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Weź nic mi (pipi) nie mów Jak wczytuję się w kolejne patch note'y z bety to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Druid który teraz jest praktycznie niezabijalny w WotlK będzie NIEŚMIERTELNY Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 No to od 14.10.08 zupelnie inna gra. Masa zmian, nowe drzewka (u niektorych klas kompletnie przewrocone do gory nogami), talenty. Instance nerf oraz tuning (-30% HP na wszystkie NPC oraz nizszy dmg etc.). Jednym slowem - burdel . A ja dodatkowo sobie wtedy reroll strzelam na horde . Cytuj Odnośnik do komentarza
Antares 20 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 A mi się nie chce przedłużać subskrypcji Obczaiłbym nowe talenty dla mojego Shamana ale szkoda mi 40zl na to Poczekam do dodatku i zastanowię się czy w ogóle chcę dalej grać w WoW. Blizzard za dużo w PvP zepsuł jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 PvE > PvP. Zreszta teraz przenosic bede horde sobie na BL (wczesniejszy bg grp: Cyclone). Jak patrze na roznice poziomow w tych BG (zwlaszcza arena) to zrywam boki... szkoda, ze robie to dopiero po patchu... tak bym mial darmowego gladiatora . Cytuj Odnośnik do komentarza
Antares 20 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Tu sie nie dogadamy Wg mnie endgame PvE jest dobry tylko dla no-lifeów bo zabiera mnóstwo czasu. A jakbym chciał bić tylko moby to nie kupowałbym gry MMORPG Moby są głupie i działają wg utartych schematów zaś na arenie niebezpieczny jest nawet gość w zielonych itemach bo zrobi wszystko by Cię zabić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi