Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najładniejsza gra na PlayStation 2

Featured Replies

Opublikowano

Gran Turismo 4 przetrwało próbe czasu i wygląda dalej kosmicznie. Ggdyby odpalić w HD to gra spokojnie zawstydza wiele ścigałek z PS3 i Xboxa360. Nie mówię o górach typu kolejna forza czy kolejne GT, ale zwyczajnie ta gra w podbitej rozdziałce dalej lśni.

• Odpowiedzi 167
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Więc: God of War 1 i 2 Tomb Raider: Anniversary (mokre ciało Lary ) Metal Gear Solid 2 i 3 (minimalnie lepsza grafa w "dwójce", ale wykonanie, dżungla itp. to przebija "trójka") Black seria J&amp

• Dla ścisłości... wersje NTSC mają niższą rozdzielczość niż PAL.

• No Black niestety nie przetrwał próby czasu.

Opublikowano

Ostatnio odpalałem Okami i wygląda nadal genialnie. Ten styl idealnie konserwuje tą grę. Nawet nie chcę myśleć, co wyczarowaliby w kontynuacji na obecnej generacji.

Opublikowano

Nie miałem przyjemności sprawdzić ostatnich gier jakie wyszły na PS2 więc pewnie Okami.

Opublikowano

No jeżeli NAJŁADNIEJSZA, a nie najbardziej zaawansowana graficznie, to pewnie Okami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No jeżeli NAJŁADNIEJSZA, a nie najbardziej zaawansowana graficznie, to pewnie Okami.

mam podobne zdanie. Okami jest piękne.

A jeśli chodzi i wyciąganie ostatnich soków z konsoli to zapewne GoW2

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie spodziewałem się, że po tylu latach coś mnie zaskoczy na PS2. Zagrałem dziś po raz pierwszy w Residenta 4 i graficznie zrobił na mnie całkiem mocne wrażenie (pierwsza dwa rozdziały za mną).

Jak na PS2 jest świetnie, raczej czołówka, a z perspektywy dzisiejszych hitów (jestem w miarę na bieżąco) też jest ok.

Co do reszty, to pewnie się już wypowiadałem kiedyś, ale dla formalności wymienię moje typy : obydwa MGSy (dużym plusem dwójki jest płynna animacja), Tekken 5, God of War 1 i 2, Burnouty od trójki wzwyż, Jak 2 (w 3 nie grałem), Tenchu : Wrath of Heaven, Killzone (ale tu minus za zwolnienia animacji i ogólną ślamazarność). Te gierki spokojnie można bez szoku odpalać w dzisiejszych czasach

Opublikowano

hmm po latach...zdecydowanie Okami, MGS3, GoW2, Valkyria Profile Silmeria, GT4,Burnout i DQ8

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trudno zdecydować która jest najładniejsza,ale gry które mnie najbardziej oczarowały graficznie, to : Resident Evil 4,God of War 2,Soul Calibur 3,Tekken 5,Okami, Shadow of Colossus ,Burnout Revenge/Dominator i...King Kong.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

GT4 - nie przesadzajmy...

Kupując PS2 pierwszą moja grą było GT4, grafika nie jest zła, ale widać sporo uproszczeń, niestety rzucają się diabelnie w oczy.

Burnouty już lepiej wyglądają, a to tylko dlatego, że nie próbują być realistyczne.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

dla mnie MGS3 i GOW2 to bezapelacyjni wygrani

na drugim miejscu jesr SOTC, ale to bardziej za klimat i artystyczne smaczki, bo technicznie bylo dosyc prosto (pewnie zeby konsola uciągneła kolosów i świat)

Edytowane przez Yano

• 2 lata później...
Opublikowano

1. Okami

2. God of War II

3. MGS 3: Subsistance

4. Resident Evil 4

5. Silent Hill 3

• 3 miesiące temu...