Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resistance 2

Featured Replies

Opublikowano

Niedługo w czytniku mojej konsoli zagości R2. Pierwsza część była dla mnie nijaka (najsłabszy exclusive IMO) - nie miałem najmniejszej ochoty na grę, czy dwójka ma szansę przekonać mnie do tego tytułu?

Edytowane przez stoodio

• Odpowiedzi 965
  • Wyświetleń 123,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mysle ze do takiego starcia niestety nie dojdzie patrzac na to co sie dzieje wokol Killzona:(.Raczej w 2009 bedziemy sobie zadawac pytanie po premierze czy KZ 2 dorownuje czy tez przebija Resi 2..

• Widzisz nie jestem pesymista..Po prostu Sony nauczylo mnie od premiery PS3 bycia realistą I mysle ze mimo wielkich nadzieji o takich tytulach jak KZ 2 czy FF XIII w tym roku mozemy zapomniec:/

• Jak się zapisuje stan gry? Bo sprzedałem grę jakiemuś kolesiowi i nie wie, a sam nie grałem.

Opublikowano

Mi też "jedynka" w ogóle nie podeszła, ale "dwójeczkę" łykaj śmiało bo jest świetna.

Opublikowano

Troche pozno pisze, ale dopiero teraz wszedlem an forum...

Hehe u mnie całkowicie na odwrót to jeden z gorszych fps-ów w jakie grałem. Całe szczęście że, miałem go tylko pożyczonego bo nie dałbym za niego 10 zł. Grafika średnia, otoczenie sterylne, brak zniszczeń, pełno glitchy; co chwilę jakiś przeciwnik mi się zawieszał-zacinał. Nuda i męczarnia tak wyglądała moja przygoda z R2. Jedyne co mi się podobało i tu przyznam rację to bossowie ale to zdecydowanie za mało. Nawet w myślach nie odważyłbym się porównać z K2 ;).

Cos mi sie zdaje, ze w ogole w niego nie grales.

Grafa srednia? Hmm...Twoje zdanie ;] Ale nigdy mi nie wmowisz, ze gra jest pelna bledow. Przez kilkadziesiat godzin w grze jakis bu spotkalem tylko raz, no moze dwa. Nuda? Jak Res2 byl nudny to co powiesz o malo dynamicznym KZ2? :D Gralem w oba tytuly, KZ2 jest co najwyzej sredniakiem, podczas gdy Res2 to najlepszy fps w jakiego gralem. Ta gra pod wzgledem jakosci Res2 jest o jakies 2 klasy nad KZ2. Rzeklem.

PS Powtorzenia i ogolne bledy...przepraszam, nie chce mi sie tego teraz poprawiac, zbyt zmeczony jestem ;]

Opublikowano

Niedługo w czytniku mojej konsoli zagości R2. Pierwsza część była dla mnie nijaka (najsłabszy exclusive IMO) - nie miałem najmniejszej ochoty na grę, czy dwójka ma szansę przekonać mnie do tego tytułu?

Single R2 > R1 , multi R1 > R2 . w multi jest nawet podtytul CRAPSISTANCE 2

Opublikowano

Zrażony do Resistance'a po Fall of Man całkowicie zignorowałem druga część, a teraz jak oglądam gameplay na GT to już się nie mogę doczekać kiedy zagram :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jestem w temacie, czy w tej grze można przejść singla online z kolega (coop)?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Zastanawiam sie nad ponownym kupnem Resistance 2( używana za jakies 40 zl ) , singla zaliczylem juz dawno temu , teraz 

chcialem zagrac w multi, czy ktos jeszcze gra w multiplayer ? czy warto jeszcze inwestowac w ta gre. Nigdy nie grałem w R1, a moze warto kupic

pierwsza czesc R1 ?

Opublikowano

Jeśli nie zależy ci na fabule z R1 to ją olej. W R2 ciągle gra online sporo ludzi więc nudzić się nie będziesz:)

Opublikowano

Witam

Zastanawiam sie nad ponownym kupnem Resistance 2( używana za jakies 40 zl ) , singla zaliczylem juz dawno temu , teraz 

chcialem zagrac w multi, czy ktos jeszcze gra w multiplayer ? czy warto jeszcze inwestowac w ta gre. Nigdy nie grałem w R1, a moze warto kupic

pierwsza czesc R1 ?

Lepiej kup R1, które ma znacznie lepszy multiplayer niż R2. Mimo, że premiera odbyła się równocześnie z PS3, to nadal ludzie grają w ten tytuł.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz, kupie R1, z przyjemnościa zagram singla,  a i w multi spędze troche czasu.

Opublikowano

pierwszy raz odpalilem r2. Az wstyd przyznac ze rok czekal na to ;)

i co moge powiedziec? Jestem zdziwiony ze ta gra tak slabo sie sprzedala.

Jak dla mnie po 2h gry przewyzsza k2 pod kazdym wzgledem :D

Opublikowano

pierwszy raz odpalilem r2. Az wstyd przyznac ze rok czekal na to ;)

i co moge powiedziec? Jestem zdziwiony ze ta gra tak slabo sie sprzedala.

Jak dla mnie po 2h gry przewyzsza k2 pod kazdym wzgledem :D

żałuj za grzechy...szkoda że multi jest skopane (nie takie jak w r1)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemka mam pytanko, czy w R2 można przejść całą grę w co-opie, czy tylko wybrane misje?

• 11 miesięcy temu...