Skocz do zawartości

Brutal Legend

Featured Replies

Opublikowano

Ja z zakupem poczekam do świąt. Może EA ponownie zrobi promocję podobną do tej z zeszłego roku (nowości po 100zł).

• Odpowiedzi 131
  • Wyświetleń 22,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pewnie tak. Skończyłem właśnie demko i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nie jest to po prawdzie Psychonauts 2, na którego się nastawiałem, ale jest ok. Musze mieć pełniaka. Teraz przejde jeszcze

• Jack Black i Tim Shafer na spacerku rozmawiają o konkurencji dla Brutal Legend. http://www.xbox360achievements.org/news/news-3679-Jack-Black-&-Tim-Schafer-Discuss-

• Co to za kawałek leci w przed starciem z     Gra mnie urzekła momentalnie, mimo że fanem heavy metalu nie jestem. Polecam każdemu, bo naprawdę gra warta swojej ceny. Urzekł mnie Batman, a ter

Opublikowano

.... EA rządzi ostatnimi czasy.

Przecież EA jest tylko wydawcą, także zasługa ich żadna a zachwyt należy kierować do Double Fine Productions :P

Opublikowano

Ale jednak wzięli pod swoje skrzydła projekt, który został porzucony przez Activision.

Opublikowano

Kiedy demko bedzie ogolnodostepne bo mam teraz net w konsoli a jak na zlosc demko tylko dla golda jest.

Opublikowano

golda nie mam a demko pobrałem już tydzień po premierze dla goldów, czyli ściągnąłem w ostatni czwartek po południu a premiera była 24września[konto US] ._.

Edytowane przez okoolarnik

Opublikowano

Demko jest ogólnodostępne od 1-ego października, czyli już prawie tydzień ;)

Opublikowano

Mam konto na uk i napisali mi ze aby to pobrać to musze mieć golda. Może date musze przestawic w konsoli. Dziwna sprawa. Sprawdze araz i napisze co i jak.

Opublikowano

poczekaj do jutra/piątku. minie już tydzień więc dla silverów będzie.

Opublikowano

Chyba jestem zmuszony tak zrobić, bo nie da rady bez golda za nic ściągnąć. Jak będe miał to opisze wrażenia fana Psychonauts.

Opublikowano

w końcu to normalne że przez pierwszy tydzień demo jest dostępne tylko dla goldów a silvery muszą czekać.

Opublikowano

Ale wczesniej pisali, że pobrali bez problemu już 1.10 więc się trochę zdziwiłem. Teraz znów chciałem pobrać to mi wyświetlało o goldzie, a wszedłem w zakładke wszystkie pliki i z tamtąd poszło już normalnie. Tak więc albo trafiłem w minute kiedy gra stała się ogólnodostępna, albo tam był jakiś błąd, ewentualnie ominełem ten bład.

Opublikowano

Bo demo na USA było wcześniej o tydzień i tam Silver mogli pobrać od 1 października.

Opublikowano

Pewnie tak.

Skończyłem właśnie demko i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nie jest to po prawdzie Psychonauts 2, na którego się nastawiałem, ale jest ok. Musze mieć pełniaka. Teraz przejde jeszcze raz bez przekleństw i bez gore tak dla zaspokojenia ciekawości.

Opublikowano

Wreszcie jest pierwsza recenzja. I to od razu IGN. Jeżeli ktoś nie był przekonany, teraz już będzie. 9.0

Opublikowano

Świetny news ale można było to przewidzieć bo Schafer nie robi słabych gier. Teraz domagam się reedycji Full Throttle , Grim Fandango i najlepszej przygodówki ever Day of the Tentacle na XO!

Opublikowano

Co to za kawałek leci w

jaskini pająków

przed starciem z

czarną wdową ?

Gra mnie urzekła momentalnie, mimo że fanem heavy metalu nie jestem. Polecam każdemu, bo naprawdę gra warta swojej ceny. Urzekł mnie Batman, a teraz urzeka mnie BL. Oby więcej takich gier i brawa dla EA.

Edytowane przez Lipa

Opublikowano

jak zrobisz pauze to sa kreditsy do kawalkow na screenie.

Opublikowano

Gierka jest po prostu niesamowita! Muza na kozaku, klimacik za(pipi)isty. Fajny motyw z tym graniem solówek, żeby dostać autko albo jakąś moc lepszą użyć ^^ Humor też niszczy, niektóre teksty mocne \m/

Opublikowano

moja opinia na +, ale mam tez pare minusow. Bojan jest na poczatku (hehe) to jeszcze wszystkiego nie widzial.

mi wlasnie puknelo dzis 50% gry. zrobie wyliczanke to bedzie szybko. zaczne od gorszych rzeczy:

- solowki sa spoko, ale. robie misje poboczna (np. ambush) ktora trwa kilka minut (albo niecala minute) a samochodu juz nie ma i musze go przywolywac. po co?

- RTS?! nienawidze erteesow. jesli strategia to turowa! na szczescie malo jednostek do pilnowania i elmenty RTS pojawiaja sie nie za czesto. no i co wazniejsze - sa nawet przyjemne. co ciekawe, byly momenty, ze juz myslalem, ze po mnie, ale udalo mi sie wyjsc z opresji.

- misje poboczne dosc powtarzalne. na szczescie nie ma ich duzo, sa krotkie i daja mamone. da sie zniesc.

+ dialogi! gram i momentami placze ze smiechu.

+ scenariusz, choc nieco przewidywalny prowadzi nas w fajny sposob - mi pasuje.

+ postaci - metalowcy vs. glam rockerzy vs. goth? kupuje to.

+ bohaterowie - Ozzy, Lemmy, Halford.

+ klimat - to bylo wiadomo od dawna. duzo odniesien do metalu - ale taka jest cala ta gra. smieja sie z tego, cytuja, bawia w dwuznacznosci.

+ muza! - ale tylko jak lubisz metal, a dodatkowo nie przeszkadzaja Ci piejacy wokalici :D muzesznie jest przekroj przez cala historie heavy (107 utworow).

ogolnie - dawno zadna gra nie wciagnela mnie na tyle zebym gral przed wyjsciem do pracy i odpalal zaraz jak wroce z roboty \m/

Opublikowano

Muszę przyznać, że na poziomie trudności Brutal gra się naprawdę ciężko. Poziom zmieniłem na Normal już przy pierwszej walce z Lionwhytem. Mimo przejęcie kilku kraterów z fanami i tak frajer mi je kradł i stopniowe mnie gniótł. Wychodzi moje zerowe doświadczenie z jakimikolwiek strategiami ;) Mam coś ponad 30% completition i jak na razie gra mi się świetnie.

Opublikowano

Genialna gra. Bardzo mi się podoba.

A muzyka to cudo ;D

Opublikowano

Klimat , dobra grafa i jeszcze lepsza muzyka - soundtrack to małe arcydzieło . Gra nie dla każdego ale mimo to zdecydowanie polecam! Decapitatioooon \m/