Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

A mnie właśnie wchłonął Wolfenstein 3D !! Wiecie, że ta gra ma trophiesy ?! Moja mina kiedy zobaczyłem wyskakującego trophiesa po ukończeniu pierwszej planszy - bezcenna :) Przy okazji ta gra cofa mnie do lat dzieciństwa kiedy to grało się właśnie w Wolfa, Dooma :) Mistrzostwo świata !! 100% trophiesow zrobie w tej grze dla uczczenia tej legendarnej gry :) Zostały mi jeszcze 4 epizody :)

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

Ja wiem :)KLIK

Miło jest znowu zagrać w taki oldschool - to klasyk klasyków.

Można by w sumie grze założyć temat grze jeśli chcecie bo to kawałek historii.

Opublikowano

Bombarman Ultra - miod przepelnia kazdy bajt tej gierki, multi online, nic wiecej nie trzeba.

Jesli ktos tez ma to zapraszam na meczyk :)

Opublikowano

Zagrałem chwilę i wg. mnie to kaszanka. Najlepszy Bomberman pod multi to Bomberman Party na PSXa.

Opublikowano

najlepsiejsze to te snesowe

trzecia czwarta i piata czesc

demko tego tworu obczailem i zapewne zakupie

Opublikowano

Wiadomo coś na temat Duke Nukem 3D? Na xbox live arcade jest od dawna może niedługo i u nas będzię

Opublikowano

Final Fantasy VII, to obecnie najchętniej ściągany tytuł z wirtualnych półek PS Store. Resident Evil, którą można pobrać z PSN od dwóch tygodni, także został przyjęty ciepło.

http://www.ps3site.pl/final-fantasy-vii-na-szczycie/18759/

Amerykański system klasyfikacji gier ESRB po raz kolejny zdradził zamierzenia twórców, odnośnie tego co planują wydać w najbliższym czasie. Final Fantasy VII nie będzie już jedyną grą z tego cyklu w kategorii klasyków PSone na PS3/PSP. Już niebawem dołączy do niej inne kultowe RPG z tej serii, pt. Final Fantasy Tactics

http://www.ps3site.pl/ofensywy-square-na-p...g-dalszy/18777/

FFT na PSN :]

Opublikowano

Głód taktycznego jrpg zaspokoiłem świetną Valkyria Chronicles wiec na FFT nie czekam z wywieszonym jęzorem.

Za to dużo,na prawdę bardzo dużo dałbym za Xenogears i Chrono Cross bo obok FFVII to moje ulubione jrpg z czasów szaraka.

Opublikowano
Bombarman Ultra - miod przepelnia kazdy bajt tej gierki, multi online, nic wiecej nie trzeba.

Jesli ktos tez ma to zapraszam na meczyk :)

W jakim sklepie jest ta gierka?

Opublikowano

USA/Kanada

Opublikowano

A jak w niej jest rozwiazana sprawa serwerów ? Łączy tylko US jeśli z konta amerykańskiego ? Bo nie wiem czy kupować czy czekać na wersje EU ??

@Edit

A jak tam Gunstar Heroes ?? Grał ktos ?? Wyglada na oldshoolową strzelankę "panupkiem w prawo". Daje radę czy może nie warto inwestować ??

Opublikowano

Gunstar Heroes jedna z najmiodniejszych popierdułek z PSS, gra naprawde warta tych 5$.

U mnie troszkę sobie czeka na lepsze czasy, ale brat w jeden dzień zrobił 100% pucharków więc są chyba w miare łatwe.

Opublikowano

wlasciwie wystarczy przejsc gre i wpada 100%, ale to nie o to chodzi. Gra jest poprostu masakrycznie dobra. A zeby poczuc w pelni stary klimat mozna.... podpiac arcade stick :D

Punisher na PSN bym chcial :wub:

Opublikowano

Dobra - kto wie kiedy będzie następny epizod Penny Arcade :D

Opublikowano

Ja tam czekam na MGSa na PSStore, oby był :P

Xenogears też by mogli dać, bo nie przeszedłem go nigdy :(

Opublikowano

Alleluja chyba sobie w kalendarzu zaznaczę tą datę. Dosyć mam grania na kompie w MGS-a. Swoją drogą świetna sprawa z tymi klasykami, cena przystępna tym bardziej jak się składa to już w ogóle. Nie pogardziłbym Chrono Crossem, Legend Of Mana czy Vagrant Story.

Opublikowano
Swoją drogą świetna sprawa z tymi klasykami, cena przystępna tym bardziej jak się składa to już w ogóle. Nie pogardziłbym Chrono Crossem, Legend Of Mana czy Vagrant Story.

Ja właśnie odstawiłem KZ2 i inFamous na rzecz FFVII. Odpaliłem z zamiarem przypomnienia sobie jak to wszystko chodzi i wygląda. Do gierki miałem zabrać sie na poważnie za jakiś czas, obecnie mam 11 godzin i wsiąkłem całkowicie. Genialny tytuł, a w kolejce czeka Resident Evil i Crash3, a jutro dojdzie MGS. Powrót do przeszłości na całego :)

Poproszę jeszcze o jrpg od Square, plus Suikoden 2 i kilka(naście) innych perełek z PSX.

Opublikowano

Ja bym wciagnal Gran Turismo 1. Jest ono w ogole na jakimkolwiek PSS (np na JPN)? Bo szukalem na innych, ale w JPN nie wiem jak to znalezc..

Opublikowano

Jakby dali trofea do gier z psx to by dopiero zabawa była ;D Wiecie jak ma być cena Metal Gear Solid

Edytowane przez Master GiiT

Opublikowano

Na 90% taka jak RE i FFVII.

Yeti - Crash 3 jest na US Store tylko?

Jest chyba też na polskim, ale nie jestem pewien na 100%

Opublikowano

Fak, szybko te gierki wydają. Jutro MGS1, a ja jeszcze na pierwszej płycie w FFVII. Trzeba się sprężyć.

Opublikowano

MGS będzie na polskim czy będzie się kisił na amerykańskim ?