Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Polecam wszystkim Beat Hazard Ultra... gra w stylu Sturdasta. Strzelamy w niej stateczkiem właśnie w sturdustowym stylu, rytm i tempo muzyki tworzą wizualizacje na ekranie, wrażenia niesamowite.Jest demko,a cena tylko 7zł.

Mnie przykuła już na kilka godzin.

Są też trofea

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano

profanacji serii ciąg dalszy....czemu kur/wa musi to się Motorstorm nazywać...kalka Skidmarks lub Micromachines to jest przecież

Przecież to Re-Volt tylko w nowej oprawie, nawet dzwięki autek są identyczne ;)

Opublikowano

Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą krocie na tym zakichanym interesie.

Opublikowano

Jutro premiera Trine 2 ?

6 grudnia będzie dopiero na steam'ie. O dokładnej premierze na PSN(/XBLA) nic jeszcze nie mówili, ale miejmy nadzieję, że również tego samego dnia.

Opublikowano

Od 1 Grudnia będzie spora promocja na różne gry na PSN. Nie podano konkretnych tytułów, gra objęta promocyjną ceną bedzie sie zmieniać co 48 godz (12PM GMT).

Łącznie przecenionych bedzie 12 gier. Czyli od jutra trzeba troche częściej zaglądać do sklepiku.

http://blog.eu.playstation.com/2011/11/29/12-deals-of-christmas-on-psn/

Opublikowano

25zł za prince of persia....chyba się skuszę

Opublikowano

114 zł (102,60 dla PS+).

Dodatki:

-animal costumes

-Festive goodies

-God of War level kit

-Heavenly Sword level kit

-Infamous costume

-Kratos costume

-Motorstorm Costume

-Jak and Daxter costume

-Killzone costume

-Sackboy on the run theme

Opublikowano

Na blogu jest: €34.99/£24.99

Edit:

lmao sekundy ;p, ale w sumie nie dubel bo u mnie eurosy :D

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

Far Cry 2 to dobra gra? Bo cena jest mega atrakcyjna. Słyszałem że z czasem jest strasznie nudno.

Opublikowano

za tyle o kupisz ją na allegro i zawsze możesz potem odsprzedać i wymienić.

Ja się zastanawiam nad prince of persia...25zł to mega niska cena

Opublikowano

Niezła, ale niestety misje są strasznie schematyczne, AI woła o pomstę do nieba. Za to świetne miejscówki i klimat. Ja dobiłem do drugiego obszaru i na razie dałem sobie spokój, planuję wrócić.

Opublikowano

Średni - niski poziom trudności, strzelanie z biodra na Rambo i na bank gra się spodoba. Na wyższym i najwyższym jest strasznie w(pipi)viająca. Skradasz się pół godziny żeby dostać headshota i zrestartować się w domku z 5 kilosów od celu.

Opublikowano

a ten Prince za te 25zł warto?

Opublikowano

a który to Książe za te 25 zł ?

Opublikowano

a to podobnie nie hula na allegro czy innych gametredach w pudełku ?

Opublikowano

Za tą cenę moim zdaniem zdecydowanie warto. Oprawa audiowizualna, klimat, miejscówki, postacie - wszystko na niezłym poziomie. Jedyne minusy jak dla mnie to dość spory backtracking (tak chyba to się nazywa - że często odwiedzamy znane już miejscówki) oraz to, że jest łatwa (choć nie aż tak jak to niektórzy sądzą, że można ją przejść ze zamkniętymi oczami). Choć ja jako fan gier z Księciem Persji w roli głównej, pewnie na wiele rzeczy przymknąłem oko (np. wiele osób mówi, że jest schematyczna i dlatego nie przeszli gry do końca, ale ja tego nie odczułem i mi to w ogóle nie przeszkadzało i z przyjemnością grę przeszedłem nawet dwa razy - oczywiście nie pod rząd). I w ogóle mówimy tu o 25zł, taniej nie znajdziesz.

P.S. Szkoda, że UBI nie przeceniło również epilogu, przynajmniej w końcu dowiedziałbym się jak na prawdę kończy się gra (choć to zakończenie z podstawki nie jest w sumie złe).

Co do tego poziomu trudności jeszcze - to jakby się nad tym głębiej zastanowić to ta gra jest tak "łatwa" jak wszystkie dzisiejsze gry (na normalnym poziomie trudności). Większość po prostu chyba się przyczepiła do tego, że w grze nie można zginąć, zawsze ratuje nas Elika i to ona nas zaprowadza na ostatni checkpoint (choć nie rozumiem co to za różnica czy jest rozwiązane w ten sposób czy po prostu musi wczytywać grę - jedno i to samo).

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

PoP 2008 - 25zł

Epilog do niego - 36zł

Tak potrafi tylko ubisoft :)

Opublikowano

Ten epilog nie jest wart złamanego grosza, dawno grałem i w grę i w epilog, ale jak pamiętam nie ma boom na końcu.