Opublikowano 8 czerwca 200915 l A mnie właśnie wchłonął Wolfenstein 3D !! Wiecie, że ta gra ma trophiesy ?! Moja mina kiedy zobaczyłem wyskakującego trophiesa po ukończeniu pierwszej planszy - bezcenna Przy okazji ta gra cofa mnie do lat dzieciństwa kiedy to grało się właśnie w Wolfa, Dooma Mistrzostwo świata !! 100% trophiesow zrobie w tej grze dla uczczenia tej legendarnej gry Zostały mi jeszcze 4 epizody
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Ja wiem KLIK Miło jest znowu zagrać w taki oldschool - to klasyk klasyków. Można by w sumie grze założyć temat grze jeśli chcecie bo to kawałek historii.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Bombarman Ultra - miod przepelnia kazdy bajt tej gierki, multi online, nic wiecej nie trzeba. Jesli ktos tez ma to zapraszam na meczyk
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Zagrałem chwilę i wg. mnie to kaszanka. Najlepszy Bomberman pod multi to Bomberman Party na PSXa.
Opublikowano 14 czerwca 200915 l najlepsiejsze to te snesowe trzecia czwarta i piata czesc demko tego tworu obczailem i zapewne zakupie
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Wiadomo coś na temat Duke Nukem 3D? Na xbox live arcade jest od dawna może niedługo i u nas będzię
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Final Fantasy VII, to obecnie najchętniej ściągany tytuł z wirtualnych półek PS Store. Resident Evil, którą można pobrać z PSN od dwóch tygodni, także został przyjęty ciepło. http://www.ps3site.pl/final-fantasy-vii-na-szczycie/18759/ Amerykański system klasyfikacji gier ESRB po raz kolejny zdradził zamierzenia twórców, odnośnie tego co planują wydać w najbliższym czasie. Final Fantasy VII nie będzie już jedyną grą z tego cyklu w kategorii klasyków PSone na PS3/PSP. Już niebawem dołączy do niej inne kultowe RPG z tej serii, pt. Final Fantasy Tactics http://www.ps3site.pl/ofensywy-square-na-p...g-dalszy/18777/ FFT na PSN :]
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Głód taktycznego jrpg zaspokoiłem świetną Valkyria Chronicles wiec na FFT nie czekam z wywieszonym jęzorem. Za to dużo,na prawdę bardzo dużo dałbym za Xenogears i Chrono Cross bo obok FFVII to moje ulubione jrpg z czasów szaraka.
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Bombarman Ultra - miod przepelnia kazdy bajt tej gierki, multi online, nic wiecej nie trzeba. Jesli ktos tez ma to zapraszam na meczyk W jakim sklepie jest ta gierka?
Opublikowano 16 czerwca 200915 l A jak w niej jest rozwiazana sprawa serwerów ? Łączy tylko US jeśli z konta amerykańskiego ? Bo nie wiem czy kupować czy czekać na wersje EU ?? @Edit A jak tam Gunstar Heroes ?? Grał ktos ?? Wyglada na oldshoolową strzelankę "panupkiem w prawo". Daje radę czy może nie warto inwestować ??
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Gunstar Heroes jedna z najmiodniejszych popierdułek z PSS, gra naprawde warta tych 5$. U mnie troszkę sobie czeka na lepsze czasy, ale brat w jeden dzień zrobił 100% pucharków więc są chyba w miare łatwe.
Opublikowano 16 czerwca 200915 l wlasciwie wystarczy przejsc gre i wpada 100%, ale to nie o to chodzi. Gra jest poprostu masakrycznie dobra. A zeby poczuc w pelni stary klimat mozna.... podpiac arcade stick Punisher na PSN bym chcial
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Ja tam czekam na MGSa na PSStore, oby był Xenogears też by mogli dać, bo nie przeszedłem go nigdy
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Alleluja chyba sobie w kalendarzu zaznaczę tą datę. Dosyć mam grania na kompie w MGS-a. Swoją drogą świetna sprawa z tymi klasykami, cena przystępna tym bardziej jak się składa to już w ogóle. Nie pogardziłbym Chrono Crossem, Legend Of Mana czy Vagrant Story.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Swoją drogą świetna sprawa z tymi klasykami, cena przystępna tym bardziej jak się składa to już w ogóle. Nie pogardziłbym Chrono Crossem, Legend Of Mana czy Vagrant Story. Ja właśnie odstawiłem KZ2 i inFamous na rzecz FFVII. Odpaliłem z zamiarem przypomnienia sobie jak to wszystko chodzi i wygląda. Do gierki miałem zabrać sie na poważnie za jakiś czas, obecnie mam 11 godzin i wsiąkłem całkowicie. Genialny tytuł, a w kolejce czeka Resident Evil i Crash3, a jutro dojdzie MGS. Powrót do przeszłości na całego Poproszę jeszcze o jrpg od Square, plus Suikoden 2 i kilka(naście) innych perełek z PSX.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Ja bym wciagnal Gran Turismo 1. Jest ono w ogole na jakimkolwiek PSS (np na JPN)? Bo szukalem na innych, ale w JPN nie wiem jak to znalezc..
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Jakby dali trofea do gier z psx to by dopiero zabawa była ;D Wiecie jak ma być cena Metal Gear Solid Edytowane 17 czerwca 200915 l przez Master GiiT
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Na 90% taka jak RE i FFVII. Yeti - Crash 3 jest na US Store tylko? Jest chyba też na polskim, ale nie jestem pewien na 100%
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Fak, szybko te gierki wydają. Jutro MGS1, a ja jeszcze na pierwszej płycie w FFVII. Trzeba się sprężyć.