Opublikowano 18 czerwca 201014 l No co Anglia (lala) to jest masakra. Heskey z przodu to porażka i żaden partner dla nie w pełni sił Rooneya, a Lennon się nadaje na przecier wyłącznie.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Ja wiem czy mistrzostwa są zryte? Myślę, że w końcu jest tak jak powinno być - to nie gwiazdeczki wygrywają mecze, tylko drużyny, i to takie, którym na tym zależy. To kto w finale? Chile - Szwajcaria?
Opublikowano 18 czerwca 201014 l no jak Anglia odpadnie to tak fajnie nie będzie, bo do końca mundialu tylko trąbki będiem słyszec. ze Słowenią sobie poradzą (chyba) i wtedy mają awans bez względu na wynik meczu USA-Algieria
Opublikowano 18 czerwca 201014 l A bo człowiekowi się smutno robi kiedy Algieria remisuje z Anglią. I jak tu potem szydzić z biednych pastuchów ?
Opublikowano 18 czerwca 201014 l W końcu, it's done. Kto jeszcze się cieszy, że fajfokloki nie dźwignęły pastuszków?
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Rooney był beznadziejny, podobnie Lampard. Jedynie znowu Gerrard coś próbował. Defoue powinien grac od początku za Heskey'a, podobnie szansy nie dostali Carrick i J. Cole. Ogólnie Anglia przejebała sobie sprawę tym meczem, pewnie Słowenii nie dadzą rady, a na samych remisach na bank z grupy nie wyjdą. W sumie remis Anglii to większa szydera niż porażka Francji, bo ta chociaż silniejszą grupę ma.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l To, że Jabulani jest zrypana to widzimy, ale nie wyjaśnia to ogólnej dyspozycji najlepszych dryżyn tego globu w meczach przeciwko europejskim i światowym średniakom. W tej kwestii od paru mundiali funkcjonuje teoria, iż najlepsze drużyny globu mają po prostu zbyt zmęczonych zawodników Grają w najlepszych klubach, więc przy nawale meczów ligowych, pucharów krajowych, pucharów europejskich i reprezentacyjnych w trakcie sezonu i grając jednocześnie o najwyższe tytuły człowiek faktycznie może być zmęczony i z lekka wypalony na koniec sezonu. No ale mimo wszystko mobilizacja w walce o najwyższe trofeum piłkarskie powinna być. No to obstawiamy ilu "faworytów" wypierd.oli w fazie grupowej. Francja już praktycznie wyoutowana, Niemcy i Anglia walczą o awans i łatwo nie będzie (szczególnie u Anglii z taką grą)... Poza tym wydaje mi się, iż wy(pipi)i ktoś z dwójki Portugalia/Brazylia kosztem WKS, a przynajmniej mam taką nadzieję. No i Hiszpanie jak na razie bez punktów i gola.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l *trąąąąąąąb* Mam nadzieję, że Brazylia się chociaż ogarnie w następnym meczu. Przesrałem już 200zł na obstawianiu tego durnego mundialu.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Co prawda nie oglądałem wszystkich dotychczasowych spotkań, ale nie widziałem też na tych mistrzostwach ładnej bramki, efektownej akcji zakończonej mocnym i celnym, czy też technicznym i mierzonym strzałem, po którym padłaby bramka. Baboli bramkarzy nie liczę już nawet, nędznych piź'dzielców wciśniętych z siedmiu metrów po kotle w polu karnym też nie. Na myśl mi tylko przychodzi otwierająca mistrzostwa bramka dla RPA (kopł i mu weszło). Przypominam sobie za to kłopoty z opanowaniem piłki przez profesjonalistów światowej klasy, strzały jeśli już wpadające do bramki to po obowiązkowym rykoszecie, czarujący samobój Danii i głupiego murzyna kopiącego Greka Zorbę w kolano. Może dlatego, że nie widziałem wszystkich meczów mundialu, może to jego urok, a może to Maybelline.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l No pierwsza kolejka była tragiczna, ale druga jest jak na razie zaj.ebista.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Ale Anglicy mają fuksa, 2 pkt po dwóch rundach, w 1. meczu drewno w bramce, w drugim konina na boisku, ale układ punktów taki, że jak wygrają ostatni mecz, to i tak na 100% przechodzą.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l kuuurwa jaka zenada, stypa w pubie Katyn 1945 Smiolensk 2010 RPA 2010 pamietamy
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Wina tez jest Capello, bo stawia ciągle na tych, którzy najbardziej zawodzą. W ostatnim meczu niech lepiej w wyjściowej jedenastce zabraknie Lamparda, Heskeya i Rooneya. Niech gra Defoe od początku, może jeszcze Carrick i Wright Philips. Widać też brak Walcotta, nie ma kto biegać na skrzydłach. Anglia gra obecnie na poziomie Polski, różnica polega na tym, że nie tracą goli.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l A wszystko przez..... kolo po lewej ma fit niczym banny Beskitu, ciekawe czy im dopłacają "szkodliwe" za granie w takich warunkach. Dziś po raz 3 na tym mundialu usłyszałem kibiców! (nie mylić z czarnymi po(pipi)ami z trąbkami). A później wielkie larum że tyle rasistów na świecie ;/ Jutrzejsze mecze nie zapowiadają jakiegoś ekscytującego dnia z piłką, ale może znowu będą niespodzianki
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Szkoda, że Anglicy nie wtopili, bo weekend mógłby się zacząć wery łel. Dojcze rónież miło zaskoczyły, tak trzymać.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l kuuurwa jaka zenada, stypa w pubie Katyn 1945 Smiolensk 2010 RPA 2010 pamietamy Na zaje.biste mecze trafiasz w pubie, hehe.
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Gz dla tego pana. http://sport.tvp.pl/fifa2010/aktualnosci/szwedzi-rozpracowali-wuwuzele/1990192
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Coś przyjemnego w trakcie przeglądania forum :] Edytowane 18 czerwca 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 18 czerwca 201014 l Skandynawie! Nie zabieraj mi niepowtarzalnego klimatu tych mistrzostw! Pewnie mundial już nigdy tu nie zawita, dlatego doceńmy to co nam dano A poza tym precz z konkwistą, żabami, klockami, brazylią europy (śmiech), dziadkami i hitlerjugen. I jeszcze Kamerunem, który najbardziej skompromitował całą Afrykę. Edytowane 18 czerwca 201014 l przez ciwa22
Opublikowano 19 czerwca 201014 l kuuurwa jaka zenada, stypa w pubie Katyn 1945 Smiolensk 2010 RPA 2010 pamietamy Na zaje.biste mecze trafiasz w pubie, hehe. O (pipi)a, jak można do pubu na takie śmieszne drużyny jak Anglia chodzić?