Opublikowano 22 czerwca 201014 l Gol. Wreszcie brudasy z Grecji będą musieli coś grać i przestana się murować.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!! Grecja do budy (pipi)ane defensywne świnie!
Opublikowano 22 czerwca 201014 l No Argento wreszcie ukuło. Chu/j że strasznie kalecznie i po ręce Milito :potter:
Opublikowano 22 czerwca 201014 l No Argento wreszcie ukuło. Chu/j że strasznie kalecznie i po ręce Milito :potter: Ręka już tam była.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Yakubu dostaje nagrode idioty tygodnia - nie trafia z 3 metrow do pustej bramki :potter: Za obrażanie użytkowników forum to się ostrzeżenia dostaje.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Grecy nawet przegrywając się bronią. Szacun. Po co próbować wyrównać skoro ma się doskonałą taktykę rzułwiego miszcza :potter:
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Ooo, dziadek Palermo na 2:0. A Messiemu chyba nie jest dane strzelić gola na mudżyńskiej ziemi.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Taka swojska atmosfera Serie A się zrobiła odkąd wszedł Palermo. Jeszcze jakby wszedł Roma i Milan to już vogle. Edytowane 22 czerwca 201014 l przez Junkhead
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Dla mnie mistrzostwem jest atak Greków. Powinien ktoś zmontować filmik z ich zabójczymi kontrami i wspaniałą grą Samarasa , haha.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l To wyszłaby reklamówka raczej, bo ile oni tych ataków zrobili, 3 czy 4? XD
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Z 3 akcje, ale dodatkowo kontry które kończyły się na 35 metrze od swojej bramki
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Yakubu rzeczywiście królik bystrzak. Z tej odległości to ciężko uderzyć tak, żeby nie trafić w światło bramki.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Nigeria wyruchała się na własne życzenie, po raz kolejny nie potrafiąc dowieźć 3 pkt do końca. A szansa na awans była na wyciągnięcie ręki. Blah
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Yakubu dostaje nagrode idioty tygodnia - nie trafia z 3 metrow do pustej bramki :potter:Za obrażanie użytkowników forum to się ostrzeżenia dostaje. bana mu.. chujowi a później co martins zrobił z 5 metrów szkoda mi mudżynów, bo ładnie końcówkę zagrali, ale jak się nie wykorzystuje 100000% sytuacji to jak oni mogli przejść?
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Autentycznie szkoda mi Messiego już....za cholerę gola nie może strzelić...to słupek to bramkarz...może z Meksykiem się przełamie ;P Ale najbardziej liczę na kolejne bramki El Pipity
Opublikowano 22 czerwca 201014 l ogolnie to murzyny z tego co widac, niezaleznie z jakiego kraju sa to potrafia spie,rdolic nawet najlepiej ukladajacy sie dla nich mecz. szkoda, ja tam czarnuchow lubie, zawsze to jakies urozmaicenie ;o.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l mnie zastanawia tylko sytuacja koreanczyków (tych od komuny). czy moze byc to prawda, ze groza im obozami pracy itd?
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Przed Urugwajem stoi chyba dość prosta droga do półfinału. Nie mówiłem?