Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata - RPA 2010

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 171,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Nieważne kto by wygrał, na ten moment wynik powinien być 2-2. Nie ma tu nic do rzeczy, że przez cały turniej Angole grali słabo. Tutaj nie ma miejsca na pomyłki sędziów i każdy gol jest na wagę złota.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Holandia i tak najlepiej prezentuje się z Europy na tym turnieju, chociaż grają na pół gwizdka. Włosi z graczami Juventusu pewnie dostaliby od nich po dupie.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Jeżeli Anglia jutro wygra (a wierzę, że tak się stanie) to później będzie już z górki i zatrzymać się mogą dopiero na jakiejś mocnej ekipie, na pewno nie na Urugwaju. Jest jeszcze szansa, że w 1/8 mog

Opublikowano

Ja pi.erd.ole ale co z tego? JAK KAŻDY GRA TĄ SAMĄ PIŁKĄ...

Gdyby o wyniku meczu decydować rzutem monetą, to też byś mówił, że spoko, bo każdemu się rzuca tą samą mometą?

Generalnie ta piłka jest specyficzna i chyba wszyscy się zgodzą, że FIFA źle zrobiła, pozwalając na coś takiego. Obejrzyjcie sobie mecze ostatniej LM, a potem pierwszej kolejki Mundialu, jeśli sądzicie inaczej. Może się już za bardzo przyzwyczailiście do tej specyfiki i jej nie widzicie, ale ona jest.

Czy jest wpływ na wyniki, to trudno stwierdzić. Na razie niespodzianek nie było. Japonia i USA odpadły z rywalami średniej półki. Niemcy grają dobrze, ale to Niemcy. Kto wie, może ten jeden gol z wolnego Cristiano Ronaldo w którymś meczu by coś zmienił... Gdybanie. Fakt jest taki, że jak na razie prawie zawsze lepsze drużyny przechodzą dalej, a słabsze odpadają. Nie zmieniły tego ani skandaliczne pomyłki sędziów, ani absurdalna piłka.

W sumie to aż dziwne, pierwszy taki Mundial zupełnie bez niespodzianek. Podobno był taką awans Meksyku kosztem Francji, ale Meksyk to jest regularny twórca niespodzianek. Nie pamiętam, żeby kiedyś nie byli w Top 16. No i może Anglia za USA w grupie, ale to tylko kwestia kolejności. Faworyci do zwycięstwa są cały czas tacy sami, jak na długo przed mistrzostwami: Brazylia, Hiszpania, Niemcy, Argentyna. Dlatego stawiam na Urugwaj, zwycięstwo jest w ich zasięgu. Kurs 14-1 w zakładach to śmiech na sali, dwa razy za wysoki.

Opublikowano
Niemcy grają dobrze, ale to Niemcy.

i Niemcy grają tą piłką od stycznia...

Opublikowano

Do wszystkich znawców piszących o piłce- grał ktoś Jabulani?

Opublikowano

Ja! Ale nic o niej nie pisałem.

Też się liczy?

Buahahha...

Piłka jest zbyt okrągła :D To całe zamieszanie z tą piłką jest, lekko mówiąc, żenujące.

Jest takie przysłowie - 'słabej baletnicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy'.

Opublikowano

W FIFA WC na konsoli sie nie liczy.

Powiedz nam jeszcze mistrzu w jakiej to lidze grasz i w jakim klubie skoro Buffona, Casillasa i paru jeszcze gosci okreslasz "slaba baletnica"?

Uwielbiam jak ktos probuje udawac madrego i mu nie wychodzi...

Opublikowano

Czyli rozumiem, żeby krytykować kogoś muszę być w czymś od niego lepszy?

Pytanie na poważnie - którzy z piłkarzy psioczą na Jabulani?

Opublikowano

Wszyscy, których o to zapytano, a nie mają kontraktu z Adidasem? Oraz dziennikarze, którzy z ciekawości też chcieli ją sobie pokopać w RPA, żeby zobaczyć, czy to prawda, że jest taka specyficzna? I wszyscy już o tym pisali prawie miesiąc temu?

Opublikowano

Wez sobie jaka dobra pilke taka jak graja np w Premiership i pilke za 10zl z marketu i sprobuj kopnac tak samo. Tak mniej wiecej maja sie pilki robione w "starej" technologii do Jabulani. I to Jabulani jest ta pilka z marketu ;) Kazdy pilkarz z technika strzalu nastawiona na proste podbicie wali po trybunach aż milo.

Opublikowano

Wez sobie jaka dobra pilke taka jak graja np w Premiership i pilke za 10zl z marketu i sprobuj kopnac tak samo. Tak mniej wiecej maja sie pilki robione w "starej" technologii do Jabulani. I to Jabulani jest ta pilka z marketu ;) Kazdy pilkarz z technika strzalu nastawiona na proste podbicie wali po trybunach aż milo.

Ja na szczęście mam bardziej techniczne uderzenie :D

Opublikowano

Czyli rozumiem, żeby krytykować kogoś muszę być w czymś od niego lepszy?

Pytanie na poważnie - którzy z piłkarzy psioczą na Jabulani?

Napisalem Ci.

Opublikowano

Ja to bym prosil o ignorowanie tego idioty. Nawet gdy kogos korci by przytoczyc jego kolejne potwierdzenia ze facet mozgu nie ma.

Nie wiem czy ktokolwiek z kibicow w tym kraju jest zainteresowany co on ma do powiedzenia. Wszyscy chca by zniknal.

Opublikowano

Podobno prezydent Goodluck chce wycofać reprezentację Nigerii z wszelakich rozgrywek na 2 lata. Powodem oczywiście słabe wyniki kadry i chęć poprawy bałaganu w federacji. U nas może po Euro odważą się Fifie podskoczyć i przegonią dziadygi smęcące o "polskiej myśli szkoleniowej".

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Podobno prezydent Goodluck chce wycofać reprezentację Nigerii z wszelakich rozgrywek na 2 lata. Powodem oczywiście słabe wyniki kadry i chęć poprawy bałaganu w federacji.

Goodluck Mr. Goodluck.

Opublikowano

też przeczytałem tą wypowiedź i chciałem wkleić, ale stwierdziłem, że wszyscy wiedzą że od rzeczy gada więc zrezygnowałem.

problem, że takich dziadów w fifa jest cała masa więc pewnie nic się nie zmieni...

Opublikowano

Ja już się nie mogę doczekać jutrzejszego meczu Brazylia-Holandia. Ciekawe co drużyna pomarańczowych jutro pokaże ;]

Opublikowano

Podobno na ostatnim treningu cwiczyli karne.

Nie zdziw sie jak bedzie murowanie i Robben strzelajacy z polowy boiska...

Opublikowano

Co z tego że trenowali, karne strzelane na treningu a karne przy kilkudziesięciu tysiącach kibiców w ćwierćfinale MŚ mają tyle wspólnego ze sobą co Ronaldo z męskością

Opublikowano

Brazylia pewnie zniszczy Holendrów ich niegdyś najmocniejszą bronią...kontrami ;) O ile tak jak mówicie Holendrzy nie postawią muru :)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Brazylia pewnie zniszczy Holendrów ich niegdyś najmocniejszą bronią...kontrami ;) O ile tak jak mówicie Holendrzy nie postawią muru :)

Holandia awansuje. Zabaczycie ze to bedzie ich turniej i dojda do finalu. W samym meczu spodziewam sie raczej spotkania pokroju Portugalia Hiszpania gdzie zadecyduje 1 gol lub dogrywka i karne

Opublikowano

Jeśli VdV coś ustrzeli ...mogą grać dalej :D

Opublikowano

Dwa zespoły którym kibicuje od zawsze trafiają na siebie już w 1/4 i ja tego nie zobaczę bo będę w pociągu . Co za (pipi).ANY kretyn to ustawił na 16stą ?! Po prostu extra . Drugi mecz mnie kompletnie nie interesuje bo jest gównem w porównaniu do pierwszego ;/

Opublikowano

Dzis glodowka do 16, potem wykorzystam godzine lunchowa by podbiec do domu i obejrzec 1 polowe, a potem jakos sie zakamufluje ze streamem w tle w robocie. To sie nie moze nie udac.