Skocz do zawartości

Czaję się na...

Featured Replies

Opublikowano

mam

Napluje na Wasze groby, ile dasz ? :D

Tą i pare innych książek napisał vian pod pseudonimem vernon sullivan a mi chodzi bardziej o to co pod swoim nazwiskiem robił np piana złudzeń, opowiastki do pociągu etc

Edytowane przez Ghoost

• Odpowiedzi 82
  • Wyświetleń 44,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kur.wa, banny. Nie wiem czy wiesz, ale istnieje także proste słowo "książka", synonimiczne do tego twojego. I IMHO mój typ brzmi lepiej.

Opublikowano

podobnie jak karate logan czaję się na 'American Psycho', czuję że pochłonę ją w całości.

Opublikowano

film przy książce to bajeczka dla dzieci ;)

Opublikowano

To nie ma większego znaczenia, ale przeważnie jest tak, że najpierw lepiej poznać pierwowzór, a dopiero potem jakąkolwiek wizję czy adaptację tegoż. Stężenie bezsensownego sadyzmu w książce osiąga chwilami poziom, który wywoływał u mnie już nawet znużenie. No, ale gdy jest kontrowersja, to już większość jest zachwycona, a że co za dużo...

Opublikowano

Trylogia Jakuba Ćwieka pt. Kłamca.

Lęk i Odraza w Las Vegas - Thompson Hunter S.

Czekam, aż (pipi) Empik ponownie je udostępni do zamówienia.

Opublikowano

Kolekcjoner kości (nie widziałem filmu).

Księga pięciu kręgów.

Opublikowano

wiec lepiej najpierw knige przeczytac? ; ]

Kur.wa, banny. Nie wiem czy wiesz, ale istnieje także proste słowo "książka", synonimiczne do tego twojego. I IMHO mój typ brzmi lepiej.

Opublikowano

Bo słowo "książka" jest bardzo ładne. A ty zawsze wpier.dalasz tę "knigę". Wszędzie. Po prostu nie rozumiem dlaczego nie możesz pisać ładnie po polsku :(

Opublikowano

Banny jest alternatywny :whistling:

Edytowane przez _Logan_

Opublikowano

Czaję się do Kodu Davinci, filmu nie widziałem.Gruba trochę i nie wiem czy mnie nie zamęczy opisami, czytał ktoś ?

Opublikowano

Tam w zasadzie nie ma opisów.

Lekkie, w sumie przyjemne i wciągające czytadło. Strony lecą hurtem, więc grubość to nie problem.

Opublikowano

potwierdza, kod leonarda to po prostu dobra mainstreamowa powiesc, ktora pochloniesz w dwa wieczory, przewracajac kolejne kartki z szybkoscia karabinu m1 garand

Opublikowano

Czaje sie na ksiazki Anny Politkowskiej. Czytal je ktos i jest w stanie sie jakos wypowiedziec?

Chetnie przeczytalbym cos, co pokazuje faktyczny obraz dzisiejszej Rosji.

Opublikowano

Czaję się do Kodu Davinci, filmu nie widziałem.Gruba trochę i nie wiem czy mnie nie zamęczy opisami, czytał ktoś ?

rozdział zajmuje średnio 1,5 strony, wiec szybko leci. Czytelnik moze naprawde uwierzy ze duzo czyta!

Opublikowano

naked_lunch.jpg

W Polsce pewnie niedostępna lub kosmicznie droga...

To ta ze Steely Danem?

Lęk i Odraza w Las Vegas - Thompson Hunter S.

Po recenzji Vonneguta jednej z części serii też obiecałem sobie, że przeczytam... :thumbsup:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przeczytałem Molekuły Emocji J.L. Wiśniewskiego i mi się podobało to naszła mnie myśl wziąć się za Samotność w Sieci. Warto?

Opublikowano

Przepraszam ;[

Edytowane przez Q-Jot