Skocz do zawartości

Call of Duty: World at War

Featured Replies

Opublikowano

Zdarzylo wam sie pobieranie patcha pomimo iz juz 1 pobraliscie ??

Bo wczoraj gralema dzisiaj znowu musialem patch(ten sam) sciagac...

• Odpowiedzi 299
  • Wyświetleń 44,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, dzisiaj .

Te nowe mapki do zassania są free ?

Opublikowano

Obrońcy zwierząt niech nie pitolą! Nie wiedzą jak "unleashed dogs" potrafią wku...ć w COD5. A jak coś to zawsze do perk-ów można dodać pęto kiełbasy jako dodatek do broni i wydać to w następnym patch-u, he he.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny dodatek do CoD: WaW

Treyarch przygotowało dla nas następny DLC.

Kolejny dodatek do CoD: WaW

Paczka o jakże oryginalnej nazwie Map Pack 2 pojawi się na PSN i XBL w czerwcu. Co wniesie nowego?

Cztery nowe mapki - 3 do multi:

* Banzai (japoński most)

* Corrosion (radziecka stacja naprawcza pociągów)

* Sub Pens (baza okrętów podwodnych)

oraz jedną przeznaczoną dla co-opa, która zwie się Shi No Numa (Bagno Zombie). Pojawią się na niej japońskie zombie i nowa broń - Wunderwaffe DG-2. Dodatkowo do zdobycia będzie 10 nowych trophies. Ceny póki co nie znamy.

Opublikowano

Witam!

Czy warto zainwestować w nowe mapki do multi tzn. pierwszy pack oczywiście?

thnx

Edytowane przez hev

Opublikowano

moim zdaniem nie warto nawet w podstawke:) a nalepszy bajer ze jak nie masz dodatkow to i tak wyszukuje mecze na te mapy a przed startem wywala normalnie wypas ta gre robily totalne po]eby dziwne bo 3 byla bardzo spoko...

Opublikowano

no właśnie ja nie wiem po ch,uj chcieli tak bardzo skopiowac tą 4. Trójeczka była bardzo spoko, a tutaj odwalili jakąś kaszanę, mogli kontynuować tą 3 cześć, a tamtą zostawiciom prawowitym twórcom. No trudno, może następna część od nich nie będzie już mission packiem do modern warfare 2...

Opublikowano
no właśnie ja nie wiem po ch,uj chcieli tak bardzo skopiowac tą 4

Bo chcieli się wzorować na ojcach sukcesu..... .

Trójeczka była bardzo spoko

Aż chciałbym żeby ta sonda do nich doszła (Treyah) :P.

Opublikowano

Ok, ale chodzi mi o to czy ktoś kto się z nimi zetknął nie żałuje wydanej kasy. Do których z juz dostępnych są podobne, jaki trzymają klimat, jak jest pod względem rozmiaru oraz wyglądu.

z góry wielkie dzięki

pozdrawiam

Opublikowano

Gra ktoś ? Ja gram na X360 jednak tam cisza, tak jak tu, a gra się świetnie. Grę dorwałem wczoraj spędziłem około godziny ma multi i jest mega miód. Myślałem, że ciężko będzie mi się przestawić na te czasy jednak jest mega miód. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam!

Dziś zakupiłem nowe mapki i co... i gów...o! :wallbash: Wszystkie działają, ale TYLKO(!!!) te nowe. WTF :wkurzony: :wkurzony: . Jeśli chcę zagrać na starych mapach to mogę tylko pomarzyć wgapiając się w TV. W związku z tym mam pytanie: czy ktokolwiek z Was miał z takim przypadkiem do czynienia, a jeśli tak to czy mógłby coś poradzić. W ostateczności wolałbym wersję poprzednią, ale przynajmniej map miała więcej.

pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

może z menu załączasz tryb & tylko nowe mapy &??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Orientuje się ktoś czy wydanie europejskie (nie kupowane w Polsce, tylko powiedzmy w Anglii) posiada "zaszyte" polskie napisy ? Czy aby cieszyć się swojską lokalizacją koniecznie trzeba kupić grę w Polsce ?

Opublikowano

Opłaca się wydawać 72zl na map pack 1 i 2? Chce je kupić głównie z powodu nazi zombies.

Edytowane przez terror

Opublikowano
Opłaca się wydawać 72zl na map pack 1 i 2? Chce je kupić głównie z powodu nazi zombies.

Nowe mapki do nazi zombies są dużo bardziej rozbudowane od tej podstawowej, doszły też nowe bonie i przeciwnicy, moim zdaniem się opłaca ^_^

Opublikowano
A te normalne?

Też całkiem fajne, kup sobie Map Pack 2 jest dużo lepszy od 1( szczególnie mapka do nazi zombies)

Orientuje się ktoś czy wydanie europejskie (nie kupowane w Polsce, tylko powiedzmy w Anglii) posiada "zaszyte" polskie napisy ? Czy aby cieszyć się swojską lokalizacją koniecznie trzeba kupić grę w Polsce ?

Wersja europejska nie ma polskich napisów.