Opublikowano 18 maja 20195 l Pierwsza połowa S2 >> S1 >>> druga połowa S2 >>> S3. Jestem gdzieś w połowie S3 i tak średnio bym powiedział. Motyw przewodni (Miguel) ssie po same kule, cała reszta też gorsza niż wcześniej. No może coś z tym typem od wycinania skóry będzie fajnego, ale wątpię. Oby czwóreczka lepiej weszła. Edytowane 18 maja 20195 l przez Yakubu
Opublikowano 18 maja 20195 l No 4 jeszcze jako tako ale gdybym miał polecać to raczej nie xd 2 sezony spoko reszta meh
Opublikowano 18 maja 20195 l Ze wszystkich sezonow najmniej pamietam 2gi. Oprocz tego, ze murzyn siedzial Dexterowi na karku to cos tam jeszcze bylo? 1 i 4 najlepsze, reszte trzeba obejrzec a 8 koniecznie bo to co tam sie dzieje to...
Opublikowano 18 maja 20195 l No murzyn i ta Brytyjka. Odwyk, mroczny pasażer itd. Jak Laila do niego docierała bardzo mi się podobało. I jej tzytzki też. Później się zepsuło. Edytowane 18 maja 20195 l przez Yakubu
Opublikowano 18 maja 20195 l 6 minut temu, ragus napisał: No tam tropilli dextera jo? A, no tak. Potem zwalili na czarnego. Chyba ten motyw mnie tak zle nastawil do tego sezonu. Zbyt oczywiste i proste. No ale wtedy nie wiedzialem, ze powstanie 8y xD
Opublikowano 18 maja 20195 l Jo. Śmieszne było, że ta czarna miała kilka solidnych dowodów, że to nie on, a stary to olał
Opublikowano 18 maja 20195 l Po czwartym sezonie można dropnąć jakby co, bo jest najlepszy. Potem wszystko ma poziom 3 sezonu albo niżej.
Opublikowano 18 maja 20195 l Ale ten z synem Foresta Gumpa jest jeszcze ok. No i z Ivonka coby michalek sie cieszyl. Chyba, ze to ten sam sezon, nie pamietam juz.
Opublikowano 24 maja 20195 l Zapomnieliście jeszcze o 7ym sezonie, który był naprawdę dobry. Trzeba koniecznie obejrzeć.
Opublikowano 24 maja 20195 l Ukraiński mafiozo przyleciał do Miami i zaczął polować na Dextera, który zabił jego kumpla. No i tutaj też się zaczął związek Dextera z Hanną. Całkiem ok sezon. Edytowane 24 maja 20195 l przez sprite