Skocz do zawartości

Far Cry 2

Featured Replies

Opublikowano

Zapewne jak licznik pokaże 100% :P Ludzie po co wy gracie w tą grę jeśli myślicie tylko o tym aby ją jak najszybciej skończyć?

Edytowane przez pawel3569

• Odpowiedzi 651
  • Wyświetleń 86,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja pier.dole, sprzedaje swój egzemplrz, po jakichś 15 godzinach grania gra nie zapisuje się "to jest mam jakieś stare sejwy bo nowe nie nachodzą, a kompletny nowy zapis nie chcę się zrobic, grałem oko

• Dzisiaj naszła mnie ochota na FC2. Znalazłem kryjówke na takim za(pipi)u. Więc wlazłem do środka i zapisałem gre. Gdy wyszedłem to ktoś (lub coś) zaczął strzelać. Nie całą serią tylko pojedyńczymi str

• Czy wy, białasy, sądziliście, że łatwo zauważyć czarnego u siebie w dżungli?

Opublikowano

Nie dla achievementow. Po prostu nie lubie nie konczyc gier :/

Opublikowano
Mając wszystko poboczne w (pipi)e, gdzieś 10h. Mając nie w (pipi)e... więcej.

Poszukaj w temacie, nawet na tej stronie padło już pytanie i odpowiedź.

Opublikowano

Na stronie sklepu Cenegi pisze "Towar dostępny od Listopada 2008r." więc już zmienili datę premiery. Ja już odwołałem swój preorder w tym sklepie bo nie dość że przekładają ciągle datę premiery to jeszcze nie odpisują na maile, po prostu mają klienta w d*pie.

Cenega jest najgorszym dystrybutorem w Polsce i chyba każdy się ze mną zgodzi.

Opublikowano

Po tym jak zostałem zrobiony w pizdę przy zakupie polskiej edycji GoW2 i braku kodu na nowe mapki, mogę zagwarantować że nie kupię żadnej gry przeznaczonej na nasz rynek. Far Cry 2 nie będzie wyjątkiem...

Opublikowano
Na stronie sklepu Cenegi pisze "Towar dostępny od Listopada 2008r." więc już zmienili datę premiery. Ja już odwołałem swój preorder w tym sklepie bo nie dość że przekładają ciągle datę premiery to jeszcze nie odpisują na maile, po prostu mają klienta w d*pie.

Cenega jest najgorszym dystrybutorem w Polsce i chyba każdy się ze mną zgodzi.

No lecą sobie w kulki chłopoki i dziewoje z Cenegi. Ten miesięczny delay polskiego Fallouta 3 na konsole plus kilka innych zgrzytów niedawno lub w przeszłości sprawiają, że Cendze mało kto zaufa. A na pewno nie ludzie świadomi takiego bałaganu jaki Cenega potrafi stworzyć.

Opublikowano

Pytanie do tych którym rozsypał się save- jaką graliście postacią? Może to mało ważne, no ale bugi mają to do siebie, że występują z różnych dziwnych powodów. Ja grałem Marty'm

Opublikowano

Ja grałem pierwszą postacią z wyboru. Gra zaczęła mieć problemy z savem po 54% około. Dokładnie

misja gdzie pomagamy buddiemu na lotnisku

. Przeszedłem z 25% gry i ... save zaczął działać o,0

Opublikowano

No właśnie ja też tą postacią grałem-może to tu tkwi wina, bo przecież nie wszyscy grający w FC2 napotkali na tego buga z psującym się sejwem.

Opublikowano

To może być cokolwiek człowieku - spieprzyli gre i tyle - a to że zajmuje 1 miejsce w Polskim MGC LB to jakiś lol :E

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Ja również należe do tego grona, co się napaliło, bo pamiętało FC1 na PC, a tu klapa na całego. To jest nudniejsze od pasjansa...

Myślałem również,

że będzie można polatać trochę więcej lotnią

a znaleźć to ja może 3 sztuki znalazłem.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano
jak ktos zainteresowany na blogu 2 showshowshowshow z FC2

Jako ciekawostkę dodam, że masz poważną konkurencję - znany wtajemniczonym osobnik o ksywie kominek zaczął również bawić się w wideorecenzje na swoim blogu, tutaj bezpośredni link do filmiku: http://pl.youtube.com/watch?v=Mi7P-NWQ8JI całkiem fajne, ale uwaga - koleś nie lubi konsol !

Opublikowano

Co mam zrobić??

Jestem już w połowie gry, na drugiej mapie i zabrakło mi pigułek na malarie. Nie wiem jak się dostać na pierwszą mapę, pewnie to banalne ale za cholerę nie wiem jak to zrobić. Autobusem czy jak?

Wiem że na drugiej mapie w lewym dolnym rogu jest droga i polana która wygląda jak ta prowadząca z jednej mapy na drugą ale gdy próbuję wkroczyć poza obszar to mój bohater mdleje.... W czym rzecz?? Help.

Opublikowano
jak ktos zainteresowany na blogu 2 showshowshowshow z FC2

Jako ciekawostkę dodam, że masz poważną konkurencję - znany wtajemniczonym osobnik o ksywie kominek zaczął również bawić się w wideorecenzje na swoim blogu, tutaj bezpośredni link do filmiku: http://pl.youtube.com/watch?v=Mi7P-NWQ8JI całkiem fajne, ale uwaga - koleś nie lubi konsol !

Ma głos jak Postal :P No kurde - jakbym słyszał żałosne teksty z tej żałosnej gierki :D

Nie no, chce być śmieszny, raz czy dwa mu wyszło.

Opublikowano
Co mam zrobić??

Jestem już w połowie gry, na drugiej mapie i zabrakło mi pigułek na malarie. Nie wiem jak się dostać na pierwszą mapę, pewnie to banalne ale za cholerę nie wiem jak to zrobić. Autobusem czy jak?

Wiem że na drugiej mapie w lewym dolnym rogu jest droga i polana która wygląda jak ta prowadząca z jednej mapy na drugą ale gdy próbuję wkroczyć poza obszar to mój bohater mdleje.... W czym rzecz?? Help.

Żeby zdobyć pigułki na malarię nie musisz wybierać się na pierwszą mapę.Powinieneś mieć na drugiej mapie zaznaczoną misję dla Podziemia(Underground),dzięki której zdobędziesz pigułki.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Myszko (:E) jest w grze gdzieś około 54% gdzie faktycznie zaczyna brakować tych pigułek - szczególnie gdy robi się misje poboczne - ja tuż przed zdobyciem tabletek połknąłem ostatnią.

Opublikowano
Myszko (:E) jest w grze gdzieś około 54% gdzie faktycznie zaczyna brakować tych pigułek - szczególnie gdy robi się misje poboczne - ja tuż przed zdobyciem tabletek połknąłem ostatnią.

zawsze tak jest podczas questu dla klechy, poboczne misje można łupać jak dziki i nie martwić się o chorobę. Przez dwanaście godzin gry miałem 4% fabuły (czyli nic) i groszki zawsze były w kieszeni.

Opublikowano

A tak btw. zasłabliście już podczas ataku choroby? Bo mnie się nie zdażyło?

Opublikowano

Fisiu - tak, na samym poczatku gry, podczas tutoriala jeszcze. Za kazdym razem, kiedy probowalem wyjechac poza tutorialowy obszar. Swoja droga, swietnie to wygladalo ;]