Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Międzymiastowe granie w Tekkena

Featured Replies

Opublikowano
Nie wypisuję, ale może tak będzie lepiej dla Was ;]

Di się dziś podłamał, nie mógł dziś przyjanić :P I teraz popadł w dylematy, gramy w teamie i już. Nie ma co dyskutować :P

• Odpowiedzi 620
  • Wyświetleń 57,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie wypisuję, ale może tak będzie lepiej dla Was ;]

Di się dziś podłamał, nie mógł dziś przyjanić :P I teraz popadł w dylematy, gramy w teamie i już. Nie ma co dyskutować :P

Święte słowa!!! To że ktoś chwilowo ma słabszą formę to nie znaczy że się go usuwa :woot: . Poza tym i tak chyba każdy wie że Di jest typowo turniejowym zawodnikiem i jeszcze wielu dostanie wpierdziel od Pandzi :spox: :waah:

Opublikowano
  • Autor

Cambiona konsola nie jest zaopatrzona w DR-a w NTSC i w związku z tym z Warszawy musiałaby pojechać konsola Andrzeja oraz moja, ale ja swojej wolałbym nie brać, bo i tak mam już sporo rzeczy, a poza tym będziemy jechali samochodem, w którym nie ma za dużo miejsca. Pitrex, wziąłbyś swoją konsolę?

Opublikowano
A Swaya nie będzie? :(

Nie zadawaj głupich pytań, tego nikt nie wie. Nawet on sam. Sway teraz pląsa między niedorzecznością a gorzkim realizmem okrutnego świata...

Opublikowano
  • Autor
Sway teraz pląsa

W końcu ktoś przetłumaczył dobrze jego nick.

Opublikowano

Bez dąsania snejku;)

dasz rade załatwić kase za SH2 na piątek:D bo nie będę miał za co jeść:P

Opublikowano
bo i tak mam już sporo rzeczy, a poza tym będziemy jechali samochodem, w którym nie ma za dużo miejsca.

Di mówiłem Ci coś.... oj grabisz sobie stary, grabisz. :nerd:

Powiem Ci że byś sie zdziwił, dla przykładu weszła kiedyś do niego duża wanna... i jeszcze było miejsce dla kierowcy :dance: :bow:

Opublikowano

Dobra panowie PROSZĘ o podanie godzin waszych PRZYJAZDÓW a NIE ODJAZDÓW z rodzimych miast a także miejsce docelowe tzn. dworzec na którym będziecie wysiadać i z czego tzn. autobus czy pociąg.

Opublikowano
  • Autor

Ja przed 18 odbieram Anię z Kaliskiej.

15-16 będziemy :P

Z Pląsającym?

Opublikowano

No ja będe o 14:14 w Łodzi Kaliskiej, ze mną pewnie Pitrex i Ice, ale oni coś mówią że chcą aż do fabrycznej jechać. Ja nie wiem, Łysy, skąd jest bliżej do ciebie?

Opublikowano

Oczywiście że z fabrycznej xD Pitrex wie lepiej więc się go słuchaj - jak coś pitrex to wiesz jak do mnie dotrzeć??

Opublikowano

lol, zapomniałem że Pitrex był u ciebie ostatnio ;] Pomyślałem, że skoro i Velur i ty mieszkacie na Piotrkowskiej, a do Tomka było bliżej z kaliskiej, to do ciebie też będzie bliżej stamtąd. No ale nie wiedziałem, że to aż taka długa ulica - prawie jak 10th avenue w NY 8)

Opublikowano

No właśnie nie za bardzo pamietam....bedziemy w fabrycznej 14:50 więc fajnie by było jakby ktos był :D

Opublikowano

Ok , Ok będę po was osobiście :) jak by były problemy to podaje tel. do mnie 662180627...

Opublikowano
Ok , Ok będę po was osobiście :) jak by były problemy to podaje tel. do mnie 662180627...

Będziemy z Solo 13:46, lądowanie w Łodzi Kaliskiej. Jeśli nie można o tej godzinie wbijać to jakoś się zajmiemy sobą :P

Opublikowano

Ja wezmę ze sobą karty 1GB, 2GB i dwa zestawy naładowanych akumulatorków, więc powinno starczyć :) Do tego "w zestawie" pada do ps2, przejściówkę i sixaxisa z kabelkiem w razie W.

Di: wierz mi w niektórych "małych autkach" potrafi się bardzo dużo rzeczy zmieścić :D

Edytowane przez Ana

Opublikowano
  • Autor

Swoją drogą ciekawe, kiedy Tomek znowu zacznie się produkować w temacie Najlepsi gracze w DR danymi postaciami ;)

Opublikowano

Z Kaliskiej jest dalej niż z fabrycznego bo mieszkam dosłownie na samym środku piotrkowskiej.

Nevan - wiecie jak dotrzeć pod central albo na piotrkowską??

Opublikowano

Będę po 18. Solo się niestety nie pojawi.

@Keii - jak to jak? Taksówką!:P

Edytowane przez Nevan

Opublikowano

Niestety stuffy niezalezy i nie moge byc : / mega kicha, bo miala lili bic. No i projektor klimat : < Bawcie sie i tak dobrze, postaramy sie wpasc sami od siebie niebawem w rewanzu! : o.

Opublikowano

Taaak.Właśnie zakończyła się przedostatnia część imprezy "WazoOn Cup vol.4" .

16 osób wzięło udział w tym turnieju a oto ich lista wraz z podziałem na grupy:

1.Gajda

2.Bażant

3.Velurian

4.Ice

5.Nevan

6.Andrew

7.Snake

8.Junior aka Keii

9.Tokis

10.Cambion

11.Bart

12.Kostek

13.Liberty

14.Pitrex

15.Di

16.Dante / Ana

Jak zawsze pełna relacja z Tura pojawi się na KZME , a wszystkie filmiki jeśli tylko Di zupload'uje to na youtube.com .

A oto pełna drabinka 4 odsłony WazoOn Cup'u:

waz00ncup4bw0.th.jpg

Pozdro dla wszystkich a podziękowania napisze później.

Edytowane przez Keii