Opublikowano 13 maja 201212 l Ja D3 dopiero sie pobawie 15go wieczorem, w poniedzialek Stress Test #2 GW2. D3 nie ucieknie .
Opublikowano 13 maja 201212 l !$!@%^!#^#^!%^!## Wchodzę właśnie na gram.pl w moje zamówienia ... a tam zniknęło mi Diablo 3 !!!!!!!!!!!!!!! Zamówienie złożone w marcu, a oni mi wywalili grę z listy zamówień. ktoś zamawiał na gram.pl tutaj ?! WTF is going on :verymad: :verymad:
Opublikowano 13 maja 201212 l No raczej, że potwierdziłem. 7 dni przed premierą opcja potwierdzenia była. Ale u ciebie normalnie TERAZ widnieje Diablo w sekcji "Moje zamówienia" ?? Dobra, niby poszło wytłumaczenie, że wszystko jest pod kontrolą. Zobaczymy jutro Edytowane 13 maja 201212 l przez Sobies
Opublikowano 15 maja 201212 l Real w Katowicach jeszcze nie dostał Kurier ma byc miedzy 10 a 16. najlepiej jednak sprawdzic jutro xD Ktos pisał tutaj wczesniej napisal ze o 12 bedzie mial diabelka i podzieli sie guest passem niech pamieta, ze napisalem mu pw ale kolejny... backup forumka znow wywalil moja wiadomosc Edytowane 15 maja 201212 l przez szpic
Opublikowano 15 maja 201212 l W szczecińskim Media Markt Diabolo za 169 zł, i już zaraz po otwarciu sklepu pudełka zaczęły znikać z półek ;p Czas grać! EDIT: Jeśli ktoś z Radeonem ma problemy z grafiką to AMD wypuściło fixa: LINK Edytowane 15 maja 201212 l przez piecia997
Opublikowano 15 maja 201212 l EDIT: Jeśli ktoś z Radeonem ma problemy z grafiką to AMD wypuściło fixa: LINK To ktoś jeszcze ma karty sprzed 4 lat o.O
Opublikowano 15 maja 201212 l Enjoy your solo-play Blizzard fanboys. Tak było przez godzinę - dwie po premierze, teraz wszystko jest OK. EDIT: Jeśli ktoś z Radeonem ma problemy z grafiką to AMD wypuściło fixa: LINK To ktoś jeszcze ma karty sprzed 4 lat o.O Chwilowo gram na antycznym laptopie, ale działa całkiem nieźle ;p
Opublikowano 15 maja 201212 l Ja zagrałem 35 minut po premierze i grałem spokojnie w coopie do godziny 5 rano Tak apropo,gra już ktoś?Chętnie pogram w coopie Edytowane 15 maja 201212 l przez Ader
Opublikowano 15 maja 201212 l Tyski Saturn - godzina 10.00 - tłumów nie ma ale absolutnie każdy facet w wieku od 15 do 35 lat trzyma w łapach pudło z Diablo III. Klientów bez gry nie zauważyłem co potwierdziła później zapytana o to kasjerka: "dzisiaj sprzedaję tylko tę grę - chyba fajna jakaś, co?" cena: 169 zł ilość sztuk: nieograniczona Chrzańcie się sklepiki z pre-orderami!
Opublikowano 15 maja 201212 l 1 Akt skończony w około 4 godzinki. Jest fajnie nie ma co a do tego poprawiona optymalizacja.
Opublikowano 15 maja 201212 l Ktoś byłby miły i zarzucił by mi na PW kod do tego triala Diablo III? Ponoć jest w pudełku a chciałbym przetestować grę.
Opublikowano 15 maja 201212 l Najlepsze jest to ze mój laptop w porównaniu z beta jest duuuuuzo chłodniejszy. Chyba naprawdę poprawili kod i nie obciąża tak procka i grafy. Skonczyłem Akt 1 rano - teraz siedze w pracy, Jeszcze 5h i jedziemy dalej
Opublikowano 15 maja 201212 l Nie wiem czy u innych też zadziała, ale ja po prostu zalogowałem się do gry bez podpiętego klucza (którego jeszcze nie dostałem) i mogłem grać w starter edition. Nie wpisywałem żadnych kodów, guest passów ani nic...
Opublikowano 15 maja 201212 l Bardzo cieszą mnie te informacje o poprawieniu kody gry! : ) Dziś jak dobrze pójdzie sprawdzę triala i sam też wydam ocenę. BTW jak ktoś ma ten kodzik guest to poproszę na pw Edytowane 15 maja 201212 l przez Wiolku
Opublikowano 15 maja 201212 l Empik Opole, Ochroniarz powiedział mi, że dostali 20 sztuk, parę minut po dziewiątej wszystkie się rozeszły, premiera w prawdziwie polskim stylu
Opublikowano 15 maja 201212 l W empiku w Starym Browarze (poznan) jest strasznie dużo sztuk, żadnych problemów z dostepnoscia,zainteresowanie bardzo duże.
Opublikowano 15 maja 201212 l Abonament w Diablo III?Jak już ktoś w komentarzach zauważył, to samo napisane jest na pudle SC2. Poza tym w oryginale brzmi to "Additional online fees may apply", tak więc to tłumacze puścili wodze fantazji z tym abonamentem.
Opublikowano 15 maja 201212 l Note: The Diablo III Starter Edition will not be available without a Guest Pass until 30 days after the game launches