Opublikowano 6 marca 200817 l Autor A turniej jest w koncu 2v2 czy 4v4 ? Bo chyba nie napisales powyzej 2vs2 - zgodnie z wola demokratycznej większości (ankieta) , moimi możliwościami (nagrody) , oraz zdrowym rozsądkiem (patrz post Juana)... Edytowane 6 marca 200817 l przez TroniC
Opublikowano 6 marca 200817 l 2vs2 - zgodnie z wola demokratycznej większości oraz moimi mozliwosciami... To dobrze Trudno bylo by zmusic wszystkich na przyjazd do krakowa
Opublikowano 6 marca 200817 l TroniC, słuchaj jedna sprawa, zasady MLG v4 są grane na starych jak i nowych mapach (a konkretniej na przebudowanym Foundry x2), jak to zorganizować? nie wszyscy mają na swoich dyskach te areny
Opublikowano 6 marca 200817 l TroniC, słuchaj jedna sprawa, zasady MLG v4 są grane na starych jak i nowych mapach (a konkretniej na przebudowanym Foundry x2), jak to zorganizować? nie wszyscy mają na swoich dyskach te areny Ja posiadam, Ty i parę osób sie znajdzie. Dupa te mapy muszą mieć wszyscy to nie zasady , to niech sie zgłasza kto ma te mapy Edytowane 6 marca 200817 l przez Krzys PL
Opublikowano 6 marca 200817 l Czyli mój wam się nie przyda. Nie - dlaczego? Zasysasz łatki , zasady i mapy i będzie jak znalazł. Mapy - chodzi oczywiście o darmowe , zmodyfikowane wersje MLG Gramy na standardowych (MLGx na mysli) darmowych mapach ;] I dobrze bo nie mam nowych xD Edytowane 6 marca 200817 l przez Pchela
Opublikowano 6 marca 200817 l Autor Ok - to piszcie czy szukamy ludzi z platnymi mapami czy wystarcza nam standartowe/nie platne... Edytowane 6 marca 200817 l przez TroniC
Opublikowano 6 marca 200817 l Mysle, ze powinnismy grac tylko na podstawowych mapach, zbyt duzo ludzi wogole nie gralo na bonusowych.
Opublikowano 6 marca 200817 l Autor Mysle, ze powinnismy grac tylko na podstawowych mapach, zbyt duzo ludzi wogole nie gralo na bonusowych. Wlasnie mialem to napisac - co to za turniej w ciemno? Ok - nieplatne MLG
Opublikowano 6 marca 200817 l Poczekajmy az stana sie darmowe i wtedy bedzie mozna spokojnie ciac na nich turnieje.
Opublikowano 6 marca 200817 l Autor Kto może przyjechać z kamera? Pytacie po co - potrzebna jest do udokumentowania turnieju... Karczoch - nadworny fotografie , masz kamerę? Propozycje map podajcie - najlepiej w kolejności : finał , półfinał , ćwierćfinał... Jak od razu nie wysunie sie jakaś konkretna kolejność zrobimy ankietę i glosowanie... Ok - robie ankiete , sa jeszcze inne pytania , szkoda smiecic w temacie... Link dam jak zrobie... Edytowane 6 marca 200817 l przez TroniC
Opublikowano 6 marca 200817 l Finał- Guardian v4 Półfinał- Guardian v3 Ćwierćfinał- Guardian v2 W sumie można grać tylko na guardianie A teraz serio Finał- Guardian Półfinał- Construct Ćwierćfinał- The Pit Acha a jak będzie wyglądała sytuacja z dostępem zwykłych ludzi niezwiązanych z halo do turnieju ??? Edytowane 6 marca 200817 l przez Krzys PL
Opublikowano 6 marca 200817 l Autor Finał- Guardian v4Półfinał- Guardian v3 Ćwierćfinał- Guardian v2 W sumie można grać tylko na guardianie A teraz serio Finał- Guardian v4 Półfinał- Construckt Ćwierćfinał- The Pit Acha a jak będzie wyglądała sytuacja z dostępem zwykłych ludzi niezwiązanych z halo do turnieju ??? Będą chętni - będą grać... Tak życzą sobie sponsorzy , grę trzeba tez promować , a info o turnieju będzie w kilku miejscach w sieci. Jeśli będzie tego dużo to oczywiście scena pojedzie z rozstawienia - będą mieć trening na nooobach , no i wyeliminujemy "przedwczesne finały" czy inne kwiatki. Myślę ze tak będzie sprawiedliwie , ale jestem otwarty na propozycje... Nowa ankieta TUTAJ Głosujcie! Komentujcie! Kości zostały rzucone - jesteśmy na targach oficjalnie : TUTAJ - zwracam uwagę na ankietę z prawej! Nie zawiedźcie mnie! Edytowane 6 marca 200817 l przez TroniC
Opublikowano 6 marca 200817 l Krzysiu, imho jeśli gramy na v4 to gramy na v4, bez kombinacji i zmiany wrrsji zadad btw. Tronic tak naprawę to wystarczy ci jeden dysk z MLG 4 i reszta pustych dysków, zasady da się skopiować o ile M$ lub inny dostawca zapewni PREMIUM'ki
Opublikowano 6 marca 200817 l Autor Konsole będą z dwóch źródeł - nie związanych z Ms. No i super! To ułatwia wiele rzeczy. Że też wcześniej na to nie wpadłem - wybadam , jak to premium będą to problem dysków mamy z głowy. Sie skopiuje z mojego Edytowane 6 marca 200817 l przez TroniC
Opublikowano 11 marca 200817 l elo Panowie ,szukam teamejta wszystkich chętnych zapraszam na GG Pozdrawiam Soul. może się ktoś znajdzie.....
Opublikowano 11 marca 200817 l Dawaj ze mną for fun xD Ostrzegam, że nie znam nawet zasad MLG v.1 :nerd:
Opublikowano 12 marca 200817 l Mysle,ze z HDDkami nie powinno byc najmniejszych problemow - planuje wlasny brac.