Opublikowano 27 października 20186 l moge prosic Valhalla Hills ? widze że to niby duchowy spadkobierca gierki cultures, zagrywalem sie w demko w cda, w 2001 roku @Kmiot Edytowane 27 października 20186 l przez grzybiarz
Opublikowano 27 października 20186 l Ja moge The Night of the Rabbit przygarnac jak nikt nie bedzie chetny.
Opublikowano 27 października 20186 l 3 godziny temu, Grabek napisał: No hard feelings. Pozdrawiam, alternator No przeciez, nie wiem czemu myslalem, ze ekans.
Opublikowano 27 października 20186 l Jednak mam to The Night of the Rabbit i nawet nie wiedzialem Tak wiec wolne do wziecia sorry za zamieszanie he he he he
Opublikowano 2 listopada 20186 l Destiny 2 za darmo do 18 listopada na battle.net. https://www.vg247.com/2018/11/02/destiny-2-handed-pc-users-free-today-november-18/ Edytowane 2 listopada 20186 l przez Shankor
Opublikowano 2 listopada 20186 l Do oddania dla chętnych na Steam kluczyki:Resident Evil Revelations The Dwarves Sniper Elite Sniper Elite V2 Edytowane 3 listopada 20186 l przez Frantik
Opublikowano 2 listopada 20186 l 4 godziny temu, Shankor napisał: Destiny 2 za darmo do 18 listopada na battle.net. https://www.vg247.com/2018/11/02/destiny-2-handed-pc-users-free-today-november-18/ Do tego zostaje w bibliotece na zawsze! Nieźle!
Opublikowano 3 listopada 20186 l Szkoda tylko, ze NADAL nie ma cross save'a. Grindowanie wszystkich 3 postaci na nowo nie ma sensu.
Opublikowano 3 listopada 20186 l No, gdyby była możliwość pobrania swoich postaci, to może by się człowiek nawet skusi na najnowszy dodatek na PC, a tak...
Opublikowano 11 listopada 20186 l Wiem że to dział PC ale mam kod do Giana Sisters: Twisted Dreams - Director's Cut na PS4 (z HB) Spoiler 4RJD-BCNM-4K69 Kto pierwszy ten lepszy
Opublikowano 15 listopada 20186 l Kurła, kupiłem CD Action specjalnie po to, żeby dostać Night of the Rabbit, a tu jednak mam grę na STEMIE od 3,5 roku Kodzik poniżej. Mam nadzieję, że weźmie go jakiś fajny forumowicz, a nie random: TR33A-MXHEA-QZELW
Opublikowano 19 listopada 20186 l SEUM: SPEEDRUNNERS FROM HELL z tego samego numeru Edytowane 19 listopada 20186 l przez easye
Opublikowano 19 listopada 20186 l Widzę, że zapomnieliście o zasadzie "nothing for randoms". Dawajcie info, że macie kluczyk i rozdawajcie chętnym na PW. Chyba, że lubicie pielęgnować cebulki, to spoko - ogrodnictwo pasja jak każda inna
Opublikowano 19 listopada 20186 l W sumie racja - zgłosił się znajomy i jeszcze zdążyłem oddać. Przy okazji w jutrzejszym numerze CD Action fajne gry - Shadow Tactics i Stasis! Edytowane 19 listopada 20186 l przez easye
Opublikowano 19 listopada 20186 l 35 minut temu, Bzduras napisał: Widzę, że zapomnieliście o zasadzie "nothing for randoms". Dawajcie info, że macie kluczyk i rozdawajcie chętnym na PW. Chyba, że lubicie pielęgnować cebulki, to spoko - ogrodnictwo pasja jak każda inna Niby tak, ale jak mam potem wracać na forum i widzieć kilka PM-ek z prośbą o kluczyk, a potem na każdą odpisywać itd. to wolę rzucić w eter, zwłaszcza że to gra warta kilka złotych a nie giveaway czegoś droższego :).
Opublikowano 19 listopada 20186 l To piszesz, ze kto pierwszy w tym temacie napisze, ze chce ten dostanie. I wysylasz JEDNA (jaka oszczednosc czasu) pm do zgloszonego.
Opublikowano 19 listopada 20186 l 17 minut temu, Mejm napisał: To piszesz, ze kto pierwszy w tym temacie napisze, ze chce ten dostanie. I wysylasz JEDNA (jaka oszczednosc czasu) pm do zgloszonego. GENIUSZ. Od teraz tak właśnie będę robił.
Opublikowano 19 listopada 20186 l To wykrzyknik jest w tytule gry? Easy jaki silent sniper, myślałem że to jego stylówa pisania
Opublikowano 6 grudnia 20186 l https://store.steampowered.com/app/231430/Company_of_Heroes_2/ Company of Heroes 2 za darmo z okazji 5 rocznicy