Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 351,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapisalem sie ale nie mam nic od nich na mailu. Na lowcach cos pisza o jakims banowaniu ip i laczeniu przez vpny xD

Opublikowano

Alternatywnie dodajesz do koszyka grę i wklepujesz kod promocyjny REBEL30, wtedy zakup jest free.

Opublikowano

Tak, nie trzeba się zapisywać wystarczy wklepać ten kod. Tylko u mnie na przykład stronka się wywala przy finalizowaniu zakupu. No ale może komuś się uda zgarnąć tego klasyka.

Opublikowano

Wystarczy użyć vpn z opery na ameryke i powinno wejść, mi to pomogło.

Opublikowano

Kurde nie wiem, zalozylem konto to po weryfikacji nie dzialalo haslo. Dalem przypomnienie i nie przyszedl mail. Nie widzialem tez pola do wpisania kodu. Jeszcze karte trzeba podpiac. No chyba odpuszcze.

e: no strona po wpisaniu kodu w koszyku zdechla :reggie:

Opublikowano

To znaczy ze ludzie się rzucili na grę która ma 22 lata, a ta i tak nie działa dobrze na obecnych komputerach 

Opublikowano
23 godziny temu, grzybiarz napisał:

To znaczy ze ludzie się rzucili na grę która ma 22 lata, a ta i tak nie działa dobrze na obecnych komputerach 

Na moim zadziala xD

Mam troche kompleks tej gry bo nie bylem w stanie przejsc jej dema. Gralo sie predatorem i strasznie szybko spadala energia a brakowako boosterow. Alieny roznosily mnie w 2min. Pelna wersja z tego co kojarze lepsza nie byla bo nie mozna bylo sejvowac podczas misji. Dopiero jakis pacz to poprawil.

Opublikowano

Szkoda że chyba wraz z  prezentem w postaci darmowej trójki zamykają serwery do starszych odsłon, ale będzie można pokutować jak już rzucą. Jak dobrze pamiętam UT3 było ok. Nie ten poziom co starsze części, ale i tak sporo frajdy dawał. 

Opublikowano
3 minuty temu, Dante napisał:

Szkoda że chyba wraz z  prezentem w postaci darmowej trójki zamykają serwery do starszych odsłon, ale będzie można pokutować jak już rzucą. Jak dobrze pamiętam UT3 było ok. Nie ten poziom co starsze części, ale i tak sporo frajdy dawał. 

dokładnie tak, w styczniu zamykają

https://lowcygier.pl/aktualnosci/epic-games-zamyka-serwery-swoich-gier-seria-unreal-znika-z-oficjalnej-dystrybucji/

Opublikowano

Te gry rozdają dla każdego, a nie każdy ma tam konto od początku rozdawania. 
Pamietam jak dali gta v to serwery padły na pare dni, ale drugi raz tego nie dadzą. W sumie to ja na nic nie czekam, No chyba ze dadzą cyberpunka :potter:

Opublikowano

Ostatnio ominalem jakiegos indyka ale rok temu Shenmue 3 wiec licze, ze kiedys jeszcze to powtorza. 

Widac, ze zmienili strategie i teraz co druga gra jest nowa za free.