Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry za darmo na PC

Featured Replies

Opublikowano

Mi RDR2 na PC ciągle randomowo wywalało już w prologu. Niby trzeba było DXcache od nVidii czyścić, ale wuja to dało. Po 10 takich wyjściach odpuściłem. A śmigało mi prawie na full.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 377,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Elegancko, chciałem kupić disco ale podobno twórcy nie dostają hajsu ze sprzedaży bo ktoś im ukradł studio, może ktoś kto jest w temacie powie czy rzeczywiście tak jest.

Opublikowano
49 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Czyli rdr2 na steam za 6 dyszek jakby co

na torrentach rozdają za darmo 365 dni w roku, a jak epic w końcu da za darmo, to legalnie odbierzesz, żeby nie okradać twórców

Opublikowano
10 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

Gdzie ten red dead redemption ja się pytam?!?!?!?

Nie było RDR, gdzie konie odgrywają rolę głównego transportu, ale w zamian dali Chivalry, gdzie toczą się bitwy konne. Ktoś, kto był źródłem przecieku coś tam trafił P

Opublikowano
5 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):

na torrentach rozdają za darmo 365 dni w roku, a jak epic w końcu da za darmo, to legalnie odbierzesz, żeby nie okradać twórców

piracić to można jakieś ubislopy a nie grę życia

Opublikowano

15 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):

jak epic w końcu da za darmo, to legalnie odbierzesz, żeby nie okradać twórców

Epic by zapłacił. Ja juz raz zapłaciłem na ps4 z 7 lat temu :/

Opublikowano
11 godzin temu, Chewie napisał(a):

piracić to można jakieś ubislopy a nie grę życia

koledzy, to był żarcik i nie musimy wchodzić w śmiertelnie poważne dyskusje na temat piractwa. chociaż jakbym był wyłącznie pecetowcem, to poważnie bym się zastanowił, za tę dyskryminację sprzętową i czekanie 2 lata na port, bo najpierw wersja 30fps na ps5, później natywna na ps6 w 60 fps za pełną cenę... piractwo piractwem, ale jakby chcieli wydawać jednocześnie na wszystkie platformy, to są zabezpieczenia, które zdają egzamin, a pieniędzy im nie brakuje żeby o to zadbać

2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):

Dzisiaj piractwo to chyba jakiś rodzaj hipstersterstwa dzieci lat 90.

kiedyś piraciłeś, ale gry były przeważnie dopracowane i było to moralnie wątpliwe. obecnie weź pod uwagę partactwo niektórych devów, cenę 300 zł na premierę i sranie na legalnych nabywców miesiącami, zanim łaskwawie doprowadzą kod do akceptowalnego stanu. wtedy też bohatersko obniżają cenę do 100 zł, a ten, który zapłacił pełną cenę, okazuje się największym frajerem. takie EA FC od EA to przez pół roku od premiery jakieś early access z kulawą optymalizacją, wywalaniem do pulpitu, problemami z działaniem pada, czy problemami z samym uruchomieniem i mogliby to zaznaczyć w opisie. to nie jest casus rockstar, ale takich przypadków jest wiele. no mało się pisze o tej branży na forum? gracze mają być krystaliczni, bo NIE MOŻNA, a oni biorą hajs i możesz im naskoczyć. wspierajmy biedną branżę i biedne korpo, to będzie dobrze... no właśnie widać, jak jest dobrze, kiedy ludzie płacą i nie wymagają.

sam czasami pobieram pirata tylko po to, żeby sobie sprawdzić, czy jakiś rodzaj gry mnie w ogóle interesuje. jak interesuje, to biorę, jak nie, to leci z dysku i zapominam - wierzcie lub nie. nie będę za każdym razem korzystać ze zwrotu na steam, bo raz, że nie chcę ryzykować kontem (nie od tego są zwroty), a dwa, że to tylko 2 godziny i na molochy za mało

tak samo nie miałbym problemu z tym, żeby pobrać sobie piraty gier posiadanych na steam, gdyby ktoś postanowił mi je ot tak zabrać (wiem, steama akurat nie zamkną za szybko). zapłaciłem, twórca gry zarobił tyle, ile chciał i wypierdalać cwaniaczki od jakichś licencji cyfrowych, bo jedynym który na tym stracił, jestem ja

nie bądźmy śmieszni z tym usiłowaniem bycia nieskazitelnymi za wszelką cenę. setki tysięcy ludzi giną za nasza granicą, w palestynie mordują dzieci dziesiątkami tysięcy i nikt na świecie nie reaguje, wszystkie te piękne europejskie ideały szlag trafił, bo liczy się biznes, a ja mam być świętszy od papieża? nie chodzi o to, żeby piracić wszystko i mieć w dupie pracę ludzi, ale nie popadajmy w skrajności. wydawców/twórców gier należy traktować ze wzjamenością

które studio umarło przez piractwo? jak gra jest dobra, to twórca wyjdzie na swoje, nawet pomimo piractwa. stardew valley, wiedźmin 3 będący od premiery na gog...

@Pupcio argumenty? od zawsze jestem za usunięciem rekacji z forum, bo to forum DYSKUSYJNE do chuya

znając twoje uwielbienie do rdr, to pewnie pierwsza część tak zabolała, ale uspokoję cię, to było pół-serio

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Nie mam czasu ogrywać sztosów na premierę a co dopiero żeby łapać się niedopracowanych gier. Te wypadają z radaru i tyle.

Zresztą gry są teraz tak śmiesznie tanie, że wolę wydać 10-50 zł na jakiegoś klasyka niż szarpać się z torrentami.

Zresztą po chuj mi torrenty jak po 2h gry mogę zwrócić grę na steam a na gogu jest to jeszcze mniej restrykcyjne.

Hipsterstwo XXI wieku.

Opublikowano

No reakcja beka z typa bo rozbawiło mnie że w 2025 chce ci sie bawić w takie operacje zamiast kupić na steamie gre i ją oddać po dwóch godzinach w razie jak ci nie podejdzie bo u mnie piractwo zawsze działało w ten sposób że sprawdzałem czy gra mi wgl zadziała i czy mi sie spodoba i później ją kupowałem. No mam tak jak Uki że teraz to sztuka dla sztuki taka kradzież xD

Osobiście jedyne co krade to starocie i to zazwyczaj nie z własnej woli bo weźmy np. Kochane rockstar które mi zabrało możliwość zakupu trylogii gta w ludzkiej wersji i zostawiło ten cwelowaty remaster. Tak samo inne stare pierdoły których nie ma możliwości zakupu.

Aa jeszcze podejście "no nie wydali mi gry w ten sam dzień co konsolorzom to ukradne" też mnie dość mocno rozbawiło hehe

Opublikowano
5 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Hipsterstwo XXI wieku.

5 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Nie mam czasu ogrywać sztosów na premierę a co dopiero żeby łapać się niedopracowanych gier. Te wypadają z radaru i tyle.

hipsterstwo w twoim przypadku, bo TY nie masz czasu

4 minuty temu, Pupcio napisał(a):

No reakcja beka z typa bo rozbawiło mnie że w 2025 chce ci sie bawić w takie operacje zamiast kupić na steamie gre i ją oddać po dwóch godzinach w razie jak ci nie podejdzie bo u mnie piractwo zawsze działało w ten sposób że sprawdzałem czy gra mi wgl zadziała i czy mi sie spodoba i później ją kupowałem. No mam tak jak Uki że teraz to sztuka dla sztuki taka kradzież xD

wytłumaczyłem, dlaczego nie chcę nadużywać zwrotów na steam. kiedyś EA uznało, że zakup, później zwrot (nie więcej niż godzina gry), a następnie ponownie zakup po dwóch miesiącach (bo problem miał zostać naprawiony w patchu, a nie został) i zwrot to wyłudzenie = zablokowali mi konto EA. sprawa szybko wyjaśniona i odblokowali, ale za dużo mam gier na steam, żeby ryzykować permbana, bo wtedy już tego konta nie odłączę. no i nie wiem, czy sam steam nie zacząłby w końcu mieć problemów o zwroty, bo tak jak napisałem, nie jest to zamiennik wersji demo.

korzystam z jednej strony z torrentami, a całą operacja to otwarcie torrenta i uruchomienie pobierania. wiem, że ty jesteś raczej konsolowy i pecetoza cię męczy, ale bez przesady

15 minut temu, Ukukuki napisał(a):

na gogu jest to jeszcze mniej restrykcyjne.

teraz sprawdziłem i faktycznie mocno złagodzili wymagania dot. zwrotów. do 30 dni, można uruchomić i przetestować, nie trzeba podawać przyczyny zwrotu. jestem pewny, że jeszcze rok/dwa temu o zwrot było trudnie i były one przyznawane chyba tylko wtedy, kiedy występował problem techniczny z grą, którego support nie jest w stanie rozwiązać.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano
42 minuty temu, Pupcio napisał(a):

chce ci sie bawić w takie operacje zamiast kupić na steamie gre i ją oddać po dwóch godzinach

A Tobie chce się kupić grę za 62 złote, pobrać 100 GB i oddać po dwóch godzinach?:)

Opublikowano

najzabawniejsza jest ta liczna grupa ludzi, którzy mogąc kupić grę na steam za 80 zł, kupują za 70 zł na eneba, czy innym g2a, bo taniej i myślą, że są tak samo legalni, mają legit dowód zakupu, śmiejąc się przy tym z tych drugich, że frajerzy przepłacają. możliwe, że klucz pochodzi z legalnej dystrybucji, ale pewności nie masz, skąd to się wzięło. no ja w takim przypadku jednak wolę mieć pewność, skoro już wydaję jakieś pieniądze.

Opublikowano

Dem juz nie robia w tej fantastyczniej branzuni? A nie robia, cyklicznie, dwa razy w roku przez tydzien znaj laske pana i masz tu sobie pograj w demka xDD

Opublikowano
Teraz, Mejm napisał(a):

Dem juz nie robia w tej fantastyczniej branzuni? A nie robia, cyklicznie, dwa razy w roku przez tydzien znaj laske pana i masz tu sobie pograj w demka xDD

kiedyś było łatwiej, bo demo było wycinkiem ukończonej gry, a obecnie musieliby wypuszczać łatki do pobrania dla wersji demo

Opublikowano

Jest pełno dem, ale mejm chyba zna tylko gry sony playstation to oni rzeczywiście już nie robią )

15 minut temu, grzybiarz napisał(a):

A Tobie chce się kupić grę za 62 złote, pobrać 100 GB i oddać po dwóch godzinach?:)

Niestety jeszcze nie miałem okazji czegoś takiego uskutecznić z tak dużą grą no ale tak wolałbym to załatwić właśnie tak niż ściągać torrenty

Opublikowano
9 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

kupują za 70 zł na eneba, czy innym g2a, bo taniej i myślą

No afera w PE była jak Roger napisał coś w tym stylu i potem musiał przepraszać. Te klucze kupują na promo, czyli ktoś kupi te wspomniane RDR za 62 zł i gdy wróci do ceny 299, wystawi za tyle by na tym zarobić.

Mejm, zakup switcha2: klasyczna konsola, wkładasz game card, zasysasz i grasz. Ale pisząc serio to tam dem od zarypania.

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

Jest pełno dem, ale mejm chyba zna tylko gry sony playstation to oni rzeczywiście już nie robią )

Już nie mówiąc o tym, że i Steam i Xbox mają raz na pół roku (a może i częściej, nie pamiętam) wydarzenia, w których pojawia się w pizdu nowych dem i tylko na tym się skupiają. Ale jak się patrzy na świat zza niebieskich krat to można takie bzdety przegapić

Opublikowano

No ale dem jest mało, bo weź tu zrób demo z jakiegoś open worlda, a dzisiaj większość to takie gierki (mówię o tych AAA).

Opublikowano

Z takich tradycyjnych dem, oczywiście nie zawodzi Capcom, bo wszystkie (?) odświeżone i nowe Residenty je mają.