grzes_l 9 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Kolory sa zblizone (Gametrailers mozna sobie odpuscic - porownanie najlepszych ustawien na X0 z najgorszymi na PS3). NA PS3 loadingi sa odrobine krotsze, gra wydaje sie mniej przycinac z kolei przy X0. Generalnie daje rade na obie konsole. Nie zauwaza sie roznic jesli czlowiek na sile nie probuje ich znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alibaba 0 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) Co daje zebranie wszystkich flag? Udalo mi sie znalezc komplet z miasta zabojcow, ale nie widze by mi to jakis ukryty bonus odblokowalo. Edytowane 2 Maja 2008 przez Alibaba Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Co daje zebranie wszystkich flag? Udalo mi sie znalezc komplet z miasta zabojcow, ale nie widze by mi to jakis ukryty bonus odblokowalo. Podobno AC nie ma zadnych bonusow za zdobyte flagi, wykonanie wszystkich zadan pobocznych itd. A szkoda. Przydalby sie chociaz jakis licznik ukazujacy stopien przejscia gry w procentach, jak np. w Crash 3 na PSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
HARRY 0 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 witam! mam pytanie odnosnie assasina.Wiecie cos moze czy bedzie polska wersja na playstation3 moze jakis patch? bo ostatnio widzialem na hyper jak pokazywali polska wersje na pc to szczena mi opadla,szok niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 witam! mam pytanie odnosnie assasina.Wiecie cos moze czy bedzie polska wersja na playstation3 moze jakis patch? bo ostatnio widzialem na hyper jak pokazywali polska wersje na pc to szczena mi opadla,szok niesamowity Polska wersja znaczy Assassin's Creed po Polsku? Jesli tak, to wiedz, ze na PS3 AC nie bedzie po Polsku. Przygody Altaira od listopada zeszlego roku dostepne sa na najnowszej konsli Sony, jednak tylko i wylacznie w angielskiej wersji jezykowej. Co do patcha - owszem, jest patch, ktory poprawia irytujace bledy w kodzie gry, ale nie zmienia jezyka. Swoja droga - na PS3 nie ma jeszcze ani jednej gry po Polsku. Podobno ma to sie zmienic jeszcze w tym roku, wraz z premiera Killzone 2... Cytuj Odnośnik do komentarza
HARRY 0 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 witam! mam pytanie odnosnie assasina.Wiecie cos moze czy bedzie polska wersja na playstation3 moze jakis patch? bo ostatnio widzialem na hyper jak pokazywali polska wersje na pc to szczena mi opadla,szok niesamowity Polska wersja znaczy Assassin's Creed po Polsku? Jesli tak, to wiedz, ze na PS3 AC nie bedzie po Polsku. Przygody Altaira od listopada zeszlego roku dostepne sa na najnowszej konsli Sony, jednak tylko i wylacznie w angielskiej wersji jezykowej. Co do patcha - owszem, jest patch, ktory poprawia irytujace bledy w kodzie gry, ale nie zmienia jezyka. Swoja droga - na PS3 nie ma jeszcze ani jednej gry po Polsku. Podobno ma to sie zmienic jeszcze w tym roku, wraz z premiera Killzone 2... dzieki za odpowiedz! ale kto widzial assasina a raczej slyszal w poslkiej wersji ten wie ze naprawde robi wrazenia,a sony w kulki wali,konsola juz tyle czasu a nawet polskiej wersji nie ma,w sumie to jest ciekawe ze na pc zrobia a na ps3 nie dziwne ,czy naprawde to jest az tak trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Tak, w tym przypadku to jest trudne. Gdyby gra była wydawana przez Sony to jeszcze można by się spierać, jednak Sony nie ma do niej żadnych praw, gdyż wydawcą jest UbiSoft i to on decyduje o polonizacji czy innych zmianach językowych. Poza tym, gry na konsole wydawane są w takim stanie, w jakim grę dostarczy wydawca, i tylko na rynku gier PC istnieje możliwość ingerencji w dany produkt przez lokalnego dystrybutora (stąd polska wersja językowa na pc). Spytasz może, dlaczego Mass Effect jest po polsku na X360? Otóż wydawcą gry jest sam Microsoft, i to on zdecydował o stworzeniu takiej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Mam takie pytanko czy w wersji która teraz niedawno się pojawiła, mianowicie spolszczona wersja kinowa (Borys Szyc itd.) można przestawić w opcjach na normalny voice acting tzn. chodzi mi oorginalny, czy jednak to całkowicie spolszczona wersja kinowa bez takiej możliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Mam takie pytanko czy w wersji która teraz niedawno się pojawiła, mianowicie spolszczona wersja kinowa (Borys Szyc itd.) można przestawić w opcjach na normalny voice acting tzn. chodzi mi oorginalny, czy jednak to całkowicie spolszczona wersja kinowa bez takiej możliwości? A to na PS3 jest po polsku o ile wiem to tylko wersja na Xboxa jest takowa... Edytowane 30 Czerwca 2008 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
neospiderman 6 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 A no jest nawet taniej niż ENG, i dlatego podejrzewam że w tej spolszczonej ver. jest tylko PL. http://www.sklep.cenega.pl/index.php?actio...duct&nr=757 Dziwne ze cenega, tak słabo się chwali, przecież to chyba 1 gra na ps3 po PL. No i tylko szkoda że tak późno ja wydali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja takowa wersję wypatrzyłem na allegro i się tak własnie zastanawiałem, a może ma ktoś już na X'a i wie jak sprawa wygląda? Czy spartolono i nie warto sobie psuć klimatu? Cytuj Odnośnik do komentarza
boski_karol 2 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Dla mnie to super wiadomość, bo się zbierałem długo do kupna tej gierki, ale jakoś się zebrać nie mogłem. Zły byłem jak się okazało, że x0 będzie miał PL wersje a PS3 nie. A tu taka niespodzianka... Ja sobie sprawie z pewnością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) No własnie ja tez sie zbierałem żeby ja kupić ale jakos co miech wychodził jakis hit i jakos Creed musiał poczekać a teraz zdarza się niezła okazja na zakup w takiej wersji, przed chwila sprawdziłem cenegę i jest ta wersja w cenie 149zł więc wydaje mi sie że się opyla Edytowane 30 Czerwca 2008 przez WESKER-DARK LIFE Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Super że będzie AC po polsku na PS3. Dziwne tylko że tak słabo się Cenega chwali. Według notki na ich stronie, premiera w najbliższy piątek. Poczekam na wasze opinie, może w PE będzie recka polskiej wersji? I być może hit jesieni (Fallout 3) też będzie po naszemu wydany. I tylko ta rzekomo 'super cena' trąci żenadą, ale pewnie nie dało się inaczej. http://cenega.pl/?ID=6073 http://polygamia.pl/assassins-creed-po-polsku-rowniez-na-ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Vamp 0 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 a czy ta wersja PL bedzie juz posiadac ten (pipi)*** patch ?? :closedeyes: Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 jesli bedzie to ta sama wersja co na PC, to kicha. jak gralem to mi sie rzygać chcialo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) http://www.allegro.pl/item402045878_assass...a%5D_od_ss.html - na allegro juz jest na PS3 PO POLSKU. Ooo.. w Ultimie tez jest: http://www.ultima.pl/Assassin_8217_s_Creed_PL/i6184/ Edytowane 26 Lipca 2008 przez alexx-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 http://www.allegro.pl/item402045878_assass...a%5D_od_ss.html - na allegro juz jest na PS3 PO POLSKU. Ooo.. w Ultimie tez jest: http://www.ultima.pl/Assassin_8217_s_Creed_PL/i6184/ Nooo na allegro przynajmniej od 2 tygodni mozna nabyc,to samo tyczy sie cenegi. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 http://www.allegro.pl/item402045878_assass...a%5D_od_ss.html - na allegro juz jest na PS3 PO POLSKU. Ooo.. w Ultimie tez jest: http://www.ultima.pl/Assassin_8217_s_Creed_PL/i6184/ ameryki nie odkryles. w saturnie jest juz od jakiegos czasu po 149zl. no chyba ze kolege interesuje tylko i wylacznie sprzedaz wysylkowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 No sorry, dopiero wtedy zauwarzyłem ;p Aha, a wiecie, że to jest pierwsza z lokalizowana gra na PS3? I do tego z profesionalnym "dabingiem" ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 No sorry, dopiero wtedy zauwarzyłem ;p Aha, a wiecie, że to jest pierwsza z lokalizowana gra na PS3? I do tego z profesionalnym "dabingiem" ^_^ tak wiemy:) mamy i gramy, zaczy bedzie sie gralo po urlopie:) wiecie ze druga gra w pelni po polskiemu jest buzz? :spox: Cytuj Odnośnik do komentarza
a_di1 9 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Mam pytanie czy wersja PL jest z patchem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Wersja Polska jest juz z patchem Cytuj Odnośnik do komentarza
palo 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) hej, mam pytanie, zabiłem już trzech ziomków, mam kolejnych znaleźć, ale na mapie nie pojawiają się ikonki z ich lokalizacją; dotychczas wchodziłem na view pointy, na mapie pojawiały się miejsca gdzie można prowadzic sledztwa i one prowadziły mnie to celu; teraz wspiąłem się na wszystkie wieże w Acre i w Damaszku, pomogłem wszystkim obywatelom z tych dwóch miejscach w dzielnicy poor do której mam dostęp i nie mam co dalej robić; "Bureau" w swojej melinie też mi nie pomaga jak mam znaleźć moje kolejne ofiary i pchnąc fabułe do przodu bo jak narazie to wygląda na to że biegam i zaliczam poboczne questy... EDIT: Zajrzałem na gamefaqs, "You can go to the Bureau if you like to get verbal guidance of your next move, since there is no indication where you need to go." Srogo, trzeba uważnie śledzić dialogi jak na mapie nie ma ikonek z celem. A ja myślałem że mi sie coś nie pojawiło etc Edytowane 13 Grudnia 2008 przez palo Cytuj Odnośnik do komentarza
AiszA 91 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Wszystko cacy... grafika górnolotna, efektowne skoki, salta, przepiękne widoki z lotu ptaka Tylko... nudnawo się robi kiedy w kolejnym mieście (krajobraz inny) zalicza się takie same misje, trzeba komuś coś ukraść, oklepać maskę, pomóc i ukatrupić , tak będzie do końca? Przyjemnie mi się galopuje z miejsca na miejsce na cudnym rumaku (bardzo fajny patent) , ale zastanawiam się ile jeszcze? Mam wrażenie, że kręcę się w kółko, choć odblokowują się nowe tereny, trochę zalatuje monotonią :ziew: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi