Ins 5 689 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Preview z OXM UK (pdf): KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Na Wii U będzie fajny bajer z wykorzystanie kontrolera jako detektora ruchu. Mimo wszystko czekam na grę już od kilka lat i oby efekt końcowy się lepszy niż w (i tak niezłym) AvP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 No proszę. Miły bajer z tym kontrolerem. Ja wierze w Gearbox, oni robią dobre gry. Na Duke'a nie ma co patrzeć, bo studio dostało jakieś ochłapy do poprzednim deweloperze. Nie mogli już tego uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) [media=''] [/media] Wygląda świetnie oby nie dali ciała przy tej produkcji bo zbyt długo czekamy na dobrą grę osadzoną w tym universum. Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez Timmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 http://www.miastogier.pl/zapowiedz,x360,866.html Wrażenia mojego znajomego. Gra zapowiada się genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wygląda klimatycznie, zajechało filmami, nie ma co. No i Obcy wyglądają zaje,biście tak jak powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A ja się obawiam, że to będzie jakiś team FPS co w moich oczach zabiłoby klimat. Lubię samotnie przeciskać się przez tunele z miotaczem ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Team musi być aby alieny mogły kogoś wyrżnąć... spokojnie, prawdopodobnie będziemy też sami. Tą grą za bardzo sie nie interesowałem bo nie miałem nadziei ale widzę że może być wypas... rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojthas 93 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Trailer świetny, klimat się z niego dosłownie wylewa. Marzy mi się twór na miarę Alien Resurrection choć to w dzisiejszych czasach chyba niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Też się obawiam tego, że kompani będą przy nas. Samotna wędrówka to jednak to. Chociaż kilka fragmentów z teamem mogło by być, jak na naszych oczach są mordowani. Alien: Resurrection to był prawdziwy hardcore. Dziś już takich gier nie ma. Rzadko kiedy brakuje w shooterach amunicji, a w Alien Resurrection to był towar na wagę złota. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 W GT.TV Ep.422 w końcu będziemy mogli zobaczyć gameplay z A:CM (u nas to będzie w piątek rano). http://www.gametrailers.com/video/episode-422-gt-tv/721500 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Obiecany gameplay + wywiad z Randym: http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/134?ch=1 No mnie na obecną chwilę mają, urwania pupy nie ma ale klimacik jest. Obcy wyglądają świetnie, niezłe akcje i mają być nowe "odmiany" Obcych. Zresztą jednego nawet widać na gameplayu. Największa obawa to to, żeby kampania nie była na raz i na 5 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) Widać wyraźne postępy od czasów (i tak całkiem udanego) AvP. Z tego co widzę to chyba ten sam silnik, podrasowany do maksimum możliwości. Wspaniale prezentuje się oświetlenie oraz jak sam wspomniałeś animacja Xenomorphów. Przede wszystkim czuć ten świetny klimat znany z "Decydującego Starcia" a przecież akcja gry jest fabularnie powiązana z tym filmem. Mam nadzieję, że niebawem pojawią się kolejne materiały. Edytowane 30 Września 2011 przez NEMESIS US Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Przede wszystkim czuć ten świetny klimat znany z "Decydującego Starcia" a przecież akcja gry jest fabularnie powiązana z tym filmem. Mam nadzieję, że niebawem pojawią się kolejne materiały. To znaczy tak Colonial Marines dzieje się po Obcym 3 ale duchem i klimatem ma być właśnie kontynuacją Dwójki. Co do materiałów podobno teraz mają o multi co nie co ujawnić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Świetnie to się prezentuje. Jestem pod wielkim wrażeniem. Szczyt tej generacji konsol coraz bardziej mnie zadziwia. Must-have jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 kupił mnie ten gameplay...wszystko wskazuje na to,że po tylu latach nareszcie dostaniemy grę godną tego universum Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 (edytowane) Ah,ten uroczy dźwięk Pulse Rifle'a. Wygląda ten gameplay obiecująco. Patent z detektorem ruchu genialny. Liczę na długą (tjaa), klimatyczną i dopracowaną produkcję z obcymi i marines w rolach głównych. Ostatnią dobrą grą z obcymi był AvP2 na PC, a to było już jakiś czas temu i czas największy na następny godny tytuł. Edytowane 2 Października 2011 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 To bym kupił - http://www.ps3trophies.org/news/news-5536-Aliens--Colonial-Marines-Collector-s-Edition-Hatches-Online.html Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wywiad z Randy Pitchford z Gearbox Software na temat gry. http://www.ps3site.pl/hamburgier-wywiad-z-randy-pitchfordem-na-temat-aliens-colonial-marines/99608 Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 (edytowane) Klimat filmiki mają świetny, grafa przyzwoita. Staram się nie napalać bo jeszcze zapeszę heh pi...........pi.........pi.......pi.....pi...pi..pi.pi.piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Edytowane 6 Lutego 2012 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Bardzo pomysłowa ta okładka, choć powinni jeszcze coś zrobić z tym białym tłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Darowaliby sobie tą ekipę hirołów w tle i byłoby bardzo dobrze, a tak jest tak sobie. No ale mniejsza o okładkę ważne by gra było dobra, bo po ledwo średnim AvP mam mieszane uczucia co do gier z Obcym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zawartość kolekcjonerki http://www.ppe.pl/ne...al_Marines.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi