Opublikowano 5 maja 200816 l Nie miałem źadnych problemów jak trzeba to rozwal glin wsiądz w samochód i długa
Opublikowano 5 maja 200816 l Misja w której z trzema lumpami mam ukraść jakąś kasę. Zawsze kiedy jestem na miejscu i już prawie udaje mi się zabrać łup to któregoś z nich oczywiście musi trafić szlaq. Any Ideas? Bo ja wymiękam a innych misji na mapie już nie mam.
Opublikowano 5 maja 200816 l Misja w której z trzema lumpami mam ukraść jakąś kasę. Zawsze kiedy jestem na miejscu i już prawie udaje mi się zabrać łup to któregoś z nich oczywiście musi trafić szlaq. Any Ideas? Bo ja wymiękam a innych misji na mapie już nie mam. Możesz trochę dokładniej opisać ? Od kogo, na czym polega.
Opublikowano 5 maja 200816 l Mam 35 procent gry,za ile procent bedzie misja z napadem na bank i kto mi ja zleci?
Opublikowano 5 maja 200816 l Mam 35 procent gry,za ile procent bedzie misja z napadem na bank i kto mi ja zleci? Three Leaf Clover - od Packiego
Opublikowano 5 maja 200816 l Po zakończeniu wątku głównego , polecam odwiedzic dom tej porwanej córeczki rozpoznaje nas i wzywa swoich bodyguardów
Opublikowano 5 maja 200816 l W misji Crime and Punishment co trzeba dokładnie zrobić ? Jesto to peirwsza misja dla Mikhaila Faustina po śmierci Vlada . Mam jechać suką policyjną do jakichś vanów i je sprawdzic czy cos takiego. Jest napisane zeby wlaczyc koguta ale to nic nie daje. Co trza robic ?
Opublikowano 5 maja 200816 l W misji Crime and Punishment co trzeba dokładnie zrobić ? Jesto to peirwsza misja dla Mikhaila Faustina po śmierci Vlada . Mam jechać suką policyjną do jakichś vanów i je sprawdzic czy cos takiego. Jest napisane zeby wlaczyc koguta ale to nic nie daje. Co trza robic ? Włączasz koguta i tak jakby "trąbisz" - jest taki inny dźwięk syreny policyjnej. Van sie wtedy zatrzymuje, a Ty wysiadasz i podchodzisz do drzwi kierowcy. Włącza się wtedy cut - scenka. Zazwyczaj towar jest w 2 vanie. Trzeba go po prostu przejąć. Pozdro
Opublikowano 5 maja 200816 l Mam 35 procent gry,za ile procent bedzie misja z napadem na bank i kto mi ja zleci? Three Leaf Clover - od Packiego
Opublikowano 6 maja 200816 l O co kaman w misji Luck of the Irish od Elizabet? Jadę na spotkanie, idę na dach, biorę snajperę, w odpowiednim momencie zaczynam rozwalać przeciwników, zdejme ze 4, wyskakuje komunikat że któryś tam ziom ma kłopoty,idź i mu pomoż. Zanim zbiegne na dół, albo ze snajpery ogarnę sytuację pisze że został ranny i failed <_< Jak to zaliczyć?
Opublikowano 6 maja 200816 l W misji Crime and Punishment co trzeba dokładnie zrobić ? Jesto to peirwsza misja dla Mikhaila Faustina po śmierci Vlada. Mam jechać suką policyjną do jakichś vanów i je sprawdzic czy cos takiego. Jest napisane zeby wlaczyc koguta ale to nic nie daje. Co trza robic ? Wystarczy im droge zajechac, van tez sie zatrzyma, wysiadasz, podchodzisz do ciezarowki i cut-scenka sie wlacza.
Opublikowano 6 maja 200816 l O co kaman w misji Luck of the Irish od Elizabet? Jadę na spotkanie, idę na dach, biorę snajperę, w odpowiednim momencie zaczynam rozwalać przeciwników, zdejme ze 4, wyskakuje komunikat że któryś tam ziom ma kłopoty,idź i mu pomoż. Zanim zbiegne na dół, albo ze snajpery ogarnę sytuację pisze że został ranny i failed <_< Jak to zaliczyć? Kiedy dostajesz ten komunikat, Packie szarpie się z jednym typem. Po prostu musisz cyca zdjąć szybko.
Opublikowano 6 maja 200816 l O co kaman w misji Luck of the Irish od Elizabet? Jadę na spotkanie, idę na dach, biorę snajperę, w odpowiednim momencie zaczynam rozwalać przeciwników, zdejme ze 4, wyskakuje komunikat że któryś tam ziom ma kłopoty,idź i mu pomoż. Zanim zbiegne na dół, albo ze snajpery ogarnę sytuację pisze że został ranny i failed <_< Jak to zaliczyć? Kiedy dostajesz ten komunikat, Packie szarpie się z jednym typem. Po prostu musisz cyca zdjąć szybko. Byłem za bardzo skupiony na górnej części alejki i przeoczyłem typa Misja zaliczona. THNX
Opublikowano 6 maja 200816 l ile jest misji? albo inaczej. przy ilu procentach kończy się gra? ja mam na razie ok 50 %. pytam się czy jeszcze dużo mi zostało. Bo z tego co pamiętam to same misje w Vice City to było chyba z 80% a reszta to dodatki
Opublikowano 7 maja 200816 l Witam. ja mam pytanie odnośnie michelle czy panna wraca jeszcze po misji snow storm i pogadaniu z nią przed pierwszą misją od tego pajaca w okularach z U.L. Paper czy jakoś tak
Opublikowano 7 maja 200816 l Witam. ja mam pytanie odnośnie michelle czy panna wraca jeszcze po misji snow storm i pogadaniu z nią przed pierwszą misją od tego pajaca w okularach z U.L. Paper czy jakoś tak nie
Opublikowano 7 maja 200816 l co trzeba zrobic bo poza ikonkami sklepow oraz Assasins nie ma nic innego? Musze wykonac te misje oznaczone jako celownik czy do kogos zadzwonic? Bo nikogo juz nie mam jedne z ostatnich misji to Past Petrol, zrobienie zdjecia porwanej dziewczyny oraz przyjazd na lotnisko po jakiegos Belica jak pamietam
Opublikowano 7 maja 200816 l co trzeba zrobic bo poza ikonkami sklepow oraz Assasins nie ma nic innego? Musze wykonac te misje oznaczone jako celownik czy do kogos zadzwonic? Bo nikogo juz nie mam jedne z ostatnich misji to Past Petrol, zrobienie zdjecia porwanej dziewczyny oraz przyjazd na lotnisko po jakiegos Belica jak pamietam Rozumiem ze masz juz wszystkie wyspy odkryte i sprawy z Dimitrim zalatwione? Teraz musisz czekac na tel. od Romana, mozesz robic misje Assasins dla zabicia czasu. Edytowane 7 maja 200816 l przez SierraPL
Opublikowano 7 maja 200816 l Czy zabicie Francisa albo Derricka ma jakiś wpływ na zakończenie gry? Nie, na zakonczenie wpływa tylko decyzja deal/kill (zobaczysz o co chodzi). Tutaj to jeśli zabijemy Derricka, dostajemy od Francisa możliwość zgubienia telefonicznie pościgu... teoretycznie, bo zawsze kolo ma wyłączony telefon . Jeśli zabijemy Francisa, to nie wiem co się stanie.