Meser 12 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Nie miałem źadnych problemów jak trzeba to rozwal glin wsiądz w samochód i długa Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Misja w której z trzema lumpami mam ukraść jakąś kasę. Zawsze kiedy jestem na miejscu i już prawie udaje mi się zabrać łup to któregoś z nich oczywiście musi trafić szlaq. Any Ideas? Bo ja wymiękam a innych misji na mapie już nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Thx chłopaki. Kładłem się spać chyba z 20 razy Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Misja w której z trzema lumpami mam ukraść jakąś kasę. Zawsze kiedy jestem na miejscu i już prawie udaje mi się zabrać łup to któregoś z nich oczywiście musi trafić szlaq. Any Ideas? Bo ja wymiękam a innych misji na mapie już nie mam. Możesz trochę dokładniej opisać ? Od kogo, na czym polega. Cytuj Odnośnik do komentarza
ramzes_1981 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Czy ''OUT OF THE CLOSET'' to jest misja z gejem? Please napiszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
lyzwina 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Mam 35 procent gry,za ile procent bedzie misja z napadem na bank i kto mi ja zleci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Mam 35 procent gry,za ile procent bedzie misja z napadem na bank i kto mi ja zleci? Three Leaf Clover - od Packiego Cytuj Odnośnik do komentarza
(BaT) 1 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Po zakończeniu wątku głównego , polecam odwiedzic dom tej porwanej córeczki rozpoznaje nas i wzywa swoich bodyguardów Cytuj Odnośnik do komentarza
xms7 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 W misji Crime and Punishment co trzeba dokładnie zrobić ? Jesto to peirwsza misja dla Mikhaila Faustina po śmierci Vlada . Mam jechać suką policyjną do jakichś vanów i je sprawdzic czy cos takiego. Jest napisane zeby wlaczyc koguta ale to nic nie daje. Co trza robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 W misji Crime and Punishment co trzeba dokładnie zrobić ? Jesto to peirwsza misja dla Mikhaila Faustina po śmierci Vlada . Mam jechać suką policyjną do jakichś vanów i je sprawdzic czy cos takiego. Jest napisane zeby wlaczyc koguta ale to nic nie daje. Co trza robic ? Włączasz koguta i tak jakby "trąbisz" - jest taki inny dźwięk syreny policyjnej. Van sie wtedy zatrzymuje, a Ty wysiadasz i podchodzisz do drzwi kierowcy. Włącza się wtedy cut - scenka. Zazwyczaj towar jest w 2 vanie. Trzeba go po prostu przejąć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
xms7 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 dzieki wielkie ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Mam 35 procent gry,za ile procent bedzie misja z napadem na bank i kto mi ja zleci? Three Leaf Clover - od Packiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 O co kaman w misji Luck of the Irish od Elizabet? Jadę na spotkanie, idę na dach, biorę snajperę, w odpowiednim momencie zaczynam rozwalać przeciwników, zdejme ze 4, wyskakuje komunikat że któryś tam ziom ma kłopoty,idź i mu pomoż. Zanim zbiegne na dół, albo ze snajpery ogarnę sytuację pisze że został ranny i failed <_< Jak to zaliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 W misji Crime and Punishment co trzeba dokładnie zrobić ? Jesto to peirwsza misja dla Mikhaila Faustina po śmierci Vlada. Mam jechać suką policyjną do jakichś vanów i je sprawdzic czy cos takiego. Jest napisane zeby wlaczyc koguta ale to nic nie daje. Co trza robic ? Wystarczy im droge zajechac, van tez sie zatrzyma, wysiadasz, podchodzisz do ciezarowki i cut-scenka sie wlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 O co kaman w misji Luck of the Irish od Elizabet? Jadę na spotkanie, idę na dach, biorę snajperę, w odpowiednim momencie zaczynam rozwalać przeciwników, zdejme ze 4, wyskakuje komunikat że któryś tam ziom ma kłopoty,idź i mu pomoż. Zanim zbiegne na dół, albo ze snajpery ogarnę sytuację pisze że został ranny i failed <_< Jak to zaliczyć? Kiedy dostajesz ten komunikat, Packie szarpie się z jednym typem. Po prostu musisz cyca zdjąć szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 O co kaman w misji Luck of the Irish od Elizabet? Jadę na spotkanie, idę na dach, biorę snajperę, w odpowiednim momencie zaczynam rozwalać przeciwników, zdejme ze 4, wyskakuje komunikat że któryś tam ziom ma kłopoty,idź i mu pomoż. Zanim zbiegne na dół, albo ze snajpery ogarnę sytuację pisze że został ranny i failed <_< Jak to zaliczyć? Kiedy dostajesz ten komunikat, Packie szarpie się z jednym typem. Po prostu musisz cyca zdjąć szybko. Byłem za bardzo skupiony na górnej części alejki i przeoczyłem typa Misja zaliczona. THNX Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 ile jest misji? albo inaczej. przy ilu procentach kończy się gra? ja mam na razie ok 50 %. pytam się czy jeszcze dużo mi zostało. Bo z tego co pamiętam to same misje w Vice City to było chyba z 80% a reszta to dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Rzekomo 64% to fabuła... Cytuj Odnośnik do komentarza
hitokiri 0 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam. ja mam pytanie odnośnie michelle czy panna wraca jeszcze po misji snow storm i pogadaniu z nią przed pierwszą misją od tego pajaca w okularach z U.L. Paper czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam. ja mam pytanie odnośnie michelle czy panna wraca jeszcze po misji snow storm i pogadaniu z nią przed pierwszą misją od tego pajaca w okularach z U.L. Paper czy jakoś tak nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 co trzeba zrobic bo poza ikonkami sklepow oraz Assasins nie ma nic innego? Musze wykonac te misje oznaczone jako celownik czy do kogos zadzwonic? Bo nikogo juz nie mam jedne z ostatnich misji to Past Petrol, zrobienie zdjecia porwanej dziewczyny oraz przyjazd na lotnisko po jakiegos Belica jak pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mick FastBike.pl 0 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Czy zabicie Francisa albo Derricka ma jakiś wpływ na zakończenie gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
SierraPL 1 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) co trzeba zrobic bo poza ikonkami sklepow oraz Assasins nie ma nic innego? Musze wykonac te misje oznaczone jako celownik czy do kogos zadzwonic? Bo nikogo juz nie mam jedne z ostatnich misji to Past Petrol, zrobienie zdjecia porwanej dziewczyny oraz przyjazd na lotnisko po jakiegos Belica jak pamietam Rozumiem ze masz juz wszystkie wyspy odkryte i sprawy z Dimitrim zalatwione? Teraz musisz czekac na tel. od Romana, mozesz robic misje Assasins dla zabicia czasu. Edytowane 7 Maja 2008 przez SierraPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Czy zabicie Francisa albo Derricka ma jakiś wpływ na zakończenie gry? Nie, na zakonczenie wpływa tylko decyzja deal/kill (zobaczysz o co chodzi). Tutaj to jeśli zabijemy Derricka, dostajemy od Francisa możliwość zgubienia telefonicznie pościgu... teoretycznie, bo zawsze kolo ma wyłączony telefon . Jeśli zabijemy Francisa, to nie wiem co się stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
yanek 0 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Wie ktoś jak się robi 10 Exotic Exports od Bruciego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi