Opublikowano 10 czerwca 200816 l Mam pytanko odnosnie randomowych postaci. Czytalem, ze trzeba zrobic u nich misje, by miec 100%. Jedna z nich jest Ivan, ktorego zabilem . Czy mam teraz szanse na 100%. Niby w poradniku jest napisane "-Czy podejmowane w fabule decyzje wpływają na 100% gry? -Nie", ale jednak wole sie upewnic, bo przeciez te postacie(oby nie wszystkie) sa wliczane do statsow.
Opublikowano 10 czerwca 200816 l ja dla zabawy potracilem jakiegos randoma ze skutkiem smiertelnym ale potem znow byl na mapce Edytowane 10 czerwca 200816 l przez signap
Opublikowano 10 czerwca 200816 l W każdej liście 100% przy randomowych ludziach jest adnotacja które postacie są liczone do 100 a które nie. Problem looknać 2-3 listy i poczytać? <_<
Opublikowano 12 czerwca 200816 l Napewno nie masz dla Gambettiego? Jego misje są na pierwszej wyspie w szpitalu. Przy okazji jak juz zaliczyłeś motyw Pest Control to zadzwon do UL Paper, może sie ruszy do przodu. dzwonie i wlacza sie poczta glosowa . Lipa . dzieki za ten TIP . Tu byl chyba jakis bug bo w ogole nie mialem tego na mapie . GTA skonczone , chce juz nowe
Opublikowano 14 czerwca 200816 l hmmm zauwazylem ze i tak czy sie przejdzie gre wybierajac zemste czy ugode dostaje sie te 250tys. wiec roznica w zakonczeniu jest tylko tak ze umiera jedna luub druga osoba... dziwne bo niby pisze ze tylko w jednym zakonczeniu dostaje sie ta kase...
Opublikowano 16 czerwca 200816 l mimo tego ze dostarczylem wszystkie auta zlecone przez Steviego to nie pojawil mi sie Infernus przed pizzeria... nie wiem o co chodzi.... a wy??
Opublikowano 16 czerwca 200816 l I sie nie pojawi. Infernusa możesz wychaczyć na spokojnie w 2 momentach - podczas dostarczania do dla Stevie'go - po wykonaniu wszystkich misji dla Bernie'go, dostaniesz tele od niego z info o furze.
Opublikowano 16 czerwca 200816 l pojawi się... jak nie teraz to później. Zawsze jak tam przejeżdżałem, to stał...
Opublikowano 8 lipca 200816 l robie ostatnia misje i mnie zawsze rozwalają z rocket lunchera kiedy jestem juz w śmigłowcu.. Jakies rady?
Opublikowano 8 lipca 200816 l Ja też dostałem rakietą raz, ale doleciałem i tak do końca. Myśle, że tak musi być Gdzie znajdę randomowe postacie? Na mapie nie są chyba zaznaczeni.
Opublikowano 12 lipca 200816 l Ok gra ukonczona, ale do tej pory nie mialem misji z MMS (samochody), które trzeba dostarczyc. WTF?
Opublikowano 15 lipca 200816 l Ok gra ukonczona, ale do tej pory nie mialem misji z MMS (samochody), które trzeba dostarczyc. WTF? Moze dostales ale nie wiesz, szukaj w smsach wiadomosci od steviego. Ktos tu pytal o randomowe postaci, pamietajcie, ze przebieg fabuly i komu darujecie zycie wplywa na to kogo spotkacie, wiec jesli pierwszego ziomka zrzuciliscie z dachu no to sorry wodzu, pozniej go nie szukajcie! :idea:
Opublikowano 17 lipca 200816 l Trzeba tez dodac, ze nie wszystkie postaci sa wliczane do 100% gry i do achievementa za poznanie wszystkich randomow(No More Strangers bodajze).
Opublikowano 17 lipca 200816 l Mam starego smsa od Steviego (bo misji jeszcze nie robiłem z nim, fabuła zaliczona), ale nie mogę w niego kliknąć, żeby się włączyła misja. JEst tylko tekst ze zdjęciem. Można jakoś aktywować te misje>
Opublikowano 17 lipca 200816 l Tych misji sie nie aktywuje, jak u Bruciego. Znajdz ten pojazd, a pojawi sie komunikat, ze wlasnie tego modelu poszukuje Stevie. Zawiez do garazu najlepiej bez uszkodzen i czekaj na kolejnego smsa. Jesli nie chce ci sie czekac idz zapisac gre.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Skończyłem fabułe i zabrałem się za wyciskanie setki, zacząłem od misji dla Fixera (Assassin). Wyczytałem że jest ich dziewięć, zrobiłem chyba z pięć, ale gra nie naliczyła mi za nie żadnych procentów w stats'ach. wtf?!
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l A po co ma naliczać za pojedyncze? Procenty i achivy wpadają za komplet
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Niah da ktoś jakieś porady co do latania śmigłowcem ? Bo za cholere nie moge tego ogarnąc... Mam 59 % i ną ta chwile mam misje tylko w "U" i nie moge przejść misji co najpierw się sledzi smigłowiec a potem należy go ukraść, przez tą misje nie moge dalej popchnąc fabuły, a z tego co się orientuje to potem jest jeszcze jedna misja a potem zdzwoni to mnie "U" i mówi, że znaleźli tego typka co go szukalismy ( nie pamietam jak sie nazywał ) Dobra wiem, że chaotycznie ale chyba zrozumiecie ... Musze jakos sie latać nauczyc żeby skończyć wątek fabularny...
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l A co Ci nie wychodzi? Bo to dosyć proste jeśli przeczytałeś podane instrukcje
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l Ogolnie to dodam troche szybkości i najczęściej mi sie nastepna instrukcja nie zdązy wyswietlic tylko BOOM jestem na jakimś budynku Będe musiał probować aż sie naucze...
Opublikowano 24 października 200816 l Dobra przed chwilą zrobiłem misję w której zabijamy Ray'a i jego strażników , teraz nie mam żądnej misji do wypełnienia, telefon milczy a ja sie wkur... bo chce dostać na koniec gry 3 achivy, a zostało mi mało czasu. Co muszę zrobić? Edytowane 24 października 200816 l przez A.L.I
Opublikowano 26 października 200816 l Pomóżcie proszę wymiatacze : Jestem przed jakąś misją u Packiego, ale kiedy jadę na miejsce jest napisane,że mam kupić suit (garniak) i buty. Ale jakie te buty i garniak mają byc i w którym sklepie ?
Opublikowano 26 października 200816 l Autor Jakiekolwiek, Perseus w Algonquin. Pamiętaj tylko, że nie możesz mieć na sobie okularów ani czapki.
Opublikowano 8 listopada 200816 l Pytanie: Zabić Darko czy nie? - Są jakieś konsekwencje tego wyboru?