Skocz do zawartości

GTA IV FAQ

Featured Replies

Opublikowano

Umówiłem się na randkę z LawChick, napisała mi że będzie w jakimś Little F w Chinatown. Gdzie to dokładnie jest? Randke mam dopiero o dwunastej w południe, ale chce się upewnić, żeby nie błądzić przed randką ;f

od kogo dostanę nowy telefon na misji? Nie mówcie na której, tylko od kogo

A, pod kryjówką stoi biały Huntley Sport i czarny Cavalcade - That's how i roll!

• Odpowiedzi 603
  • Wyświetleń 38,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://img51.imageshack.us/img51/549/gta4m.jpg

• 3 złote się należy .       http://www.gta4.net/map/?lat=-34.47509765625&lng=53.8330078125&z=5&c=theft

• Trzeba było tak od razu mówić . Można wyłączyć zarówno HUD, jak i radar.

Opublikowano

Umówiłem się na randkę z LawChick, napisała mi że będzie w jakimś Little F w Chinatown. Gdzie to dokładnie jest? Randke mam dopiero o dwunastej w południe, ale chce się upewnić, żeby nie błądzić przed randką ;f

od kogo dostanę nowy telefon na misji? Nie mówcie na której, tylko od kogo

A, pod kryjówką stoi biały Huntley Sport i czarny Cavalcade - That's how i roll!

od Playboy X

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry temat, ale rzucę tutaj.

Mógłby ktoś opisać dokładniej jak się klepać w GTA ? W sensie, że walczyć wręcz. Bo ja cały czas duszę tylko B (gram na 360tce), a wiem że kombosy też można robić. Ale jak wciskam unik to i tak Niko stoi jak idiota, a przechodnie go klepią równo :)

Jak się robi z tym unikiem, żeby to dobrze wyszło ?

Gram dość krótko więc może to po prostu kwestia wyczucia. Ale jak ktoś ma jakiś dobry sposób to chętnie przeczytam.

Edytowane przez Osaka

Opublikowano

Mam pytanie. Czy można zginąć dostając w głowę jakimś odłamkiem np. jeżeli rozwalasz samochód bazooką i jakaś blaszka ci w łeb strzeli.

Opublikowano

Nie, odłamki przenikają przez wszystko i po chwili znikają :potter:

Opublikowano

jest jakis opis kazdej misji w PL? Szukam dl akumpla ktory ma problemy z angielskim..

Opublikowano

Czy ktoś z Was wie gdzie znajdę samochód Lamborghini podobny, tj. ten z 4 rurami wydechowymi z tyłu ułożonymi w kółko?

Opublikowano
jest jakis opis kazdej misji w PL? Szukam dl akumpla ktory ma problemy z angielskim..

Sa juz. Kilka stron wczesniej chyba bylo.

Opublikowano
Czy ktoś z Was wie gdzie znajdę samochód Lamborghini podobny, tj. ten z 4 rurami wydechowymi z tyłu ułożonymi w kółko?

Generalnie ciezko trafic,w polnocnym Alderney jest duzo dobrych fur, w okolicach Star Junction raz trafilem tez. W autoeroticar czasem stoja fajne auta.

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie 100%

Mam 90.75% i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ,że już wszysko zrobiłem oprócz zestrzelenia 200 gołębi. Losowych osób znalazłem 11 i tu moje pytania:

1) Czy jest możliwe ,że za zestrzelenie tych 200 gołębi dostane prawie 10%?

2)Czy jeśli

zabiłem wiekszośc osób w momentach w których moge to zrobić np. Ivan , to automatycznie trace możliwośc brania od nich misji dodatkowych ,więc i możliwośc zaliczenia gry na 100% ???

Opublikowano
Mam pytanko odnośnie 100%

Mam 90.75% i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ,że już wszysko zrobiłem oprócz zestrzelenia 200 gołębi. Losowych osób znalazłem 11 i tu moje pytania:

1) Czy jest możliwe ,że za zestrzelenie tych 200 gołębi dostane prawie 10%?

2)Czy jeśli

zabiłem wiekszośc osób w momentach w których moge to zrobić np. Ivan , to automatycznie trace możliwośc brania od nich misji dodatkowych ,więc i możliwośc zaliczenia gry na 100% ???

Story Missions - 60%

* Complete every available story mission. This means, if there’s a mission blip on the map for a person, you have to go there and do said mission.

Procedural Missions - 8%

* Little Jacob drug delivery - 2%

o See “Courier Service” HERE

* Brucie 10 cars export - 2%

o See “Order Fullfilled” HERE

* Brucie Races - 2%

o See “Genetically Superior” HERE

o NOTE: Although the achievement requires you to win twenty races, you only need to win the original nine for the percentage.

* Assassinations - 2%

o See “Assassin’s Greed” HERE

Car Thefts - 2%

* Deliver all 30 vehicles to the garage

o See “You Got the Message” HERE

Friends - 10%

* Open all unique abilities and complete all activities

o You need to do every activity available for each person, HERE’s a printable spreadsheet showing what you can do with whom. Just check off the activity once you’re done. This will also work to unlock the procedural mission achievements.

o For games, you must actually beat your friends (i.e. beat them at pool, darts, etc)

o Roman and Dwayne do NOT count towards the percentage!

Activities - 5%

* Beat all activities at least once

o Darts vs friend or computer - 1.25%

o Bowling vs friend in a FULL game - 1.25%

o Pool vs friend or computer win - 1.25%

o QUB3D beat high score - 1.25%

Random Characters - 5%

* Find all the random characters and complete all their missions

o See "No More Strangers" HERE

o NOTE: The achievement for No More Strangers only requires you to meet each random character once, for the percentage, you must complete all parts i.e. Brian Part 1, 2, and 3.

o Jeff, Cherise, Clarence, and Ivan do NOT count towards the percentage.

Most Wanted - 2.5%

* Kill all 30 PEDs on list

o See 'Manhunt" HERE.

Vigilante - 2.5%

* Complete 20 crimes

o See "Cleaned the Mean Streets" HERE.

Flying Rats - 2.5%

* Find all 200 pigeons

o See "Endangered Species" HERE.

Unique Stunt Jumps - 2.5%

* Complete all 50 stunt jumps

o See "Dare Devil" HERE.

Total = 100%

Complete all of the above and bask in the awesomeness of the Key to the City achievement.

Opublikowano

Witam

Czy za zabijanie gołebi dostaje sie jakieś bonusy tak jak to było w poprzednich czesciach z paczkami(bronie, pancerze w safehous)

Opublikowano

Blim ----> Kopsnij linka do tego :)

Opublikowano

Mozna umawiac sie z laskami, wystarczy kliknac na rozowa ramke w necie Lovemet i wybrac Female, polecam 19-latke SoBoHoe - chyba tak sie pisze :)

Edytowane przez wisza

Opublikowano

A da się jakoś umówić z inną laską niż Kiki i Carmen? Bo jakoś inne ciągle odmawiają...

Opublikowano

To akurat jest odpowiednik Pagani Zonda :)

Opublikowano

Jak już się czepiać szczegołów to tył jest tylko od zondy, przód to czyste murcielago :P

Opublikowano

dokladnie takie dwa w jednym, do tego Lambo doors ;] Mi sie najfajniej jezdzi Sultanem ( koniecznie wersja z wysokim spoilerem ) Coquette a do lansu Huntley Sport w 2 kolorach :D

Opublikowano
Witam

Czy za zabijanie gołebi dostaje sie jakieś bonusy tak jak to było w poprzednich czesciach z paczkami(bronie, pancerze w safehous)

Tylko za 200 dostajesz helikopter z rakietami. Nie wiem gdzie :P