Opublikowano 24 czerwca 200816 l Mam problem.Wczesniej normalnie jak dawalem przyblizenie przy celowaniu mialem postac po prawej stronie.Teraz cos sie zrabalo i nagle jest po lewej i nie da rady tego zmienic probowalem naciskac wszystkie mozliwe przyciski na padzie(wersja PS3 jakby co).Zna ktos rozwiazanie z tej sytuacji bo wkurza mnie to..
Opublikowano 24 czerwca 200816 l Jak jest w GTA4 (nie mam i nie moge sprawdzić), można strzelać daleko ze snajperek? W VC czy SA, po prostu był mały zoom, a i tak ludzie z tej odległości jeszcze się nie "doczytywali". Załóżmy z odległości 100~150m można zobaczyć człowieka lub samochód?
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Odleglosci nie potrafie ci w metrach podac, ale jest to dosc spory dystans. Problem w tym, ze na max. zoomie obiekty potrafia zniknac. :\
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Kiedy Steve przysyła pierwszego MMSa? Bo już mam odblokowaną trzecią wyspę, a MMSa od niego jeszcze nie dostałem
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Czy misje Policyjne "Vigilante" sa w nieskonczonej ilosci? Dzis gralem i przez chwile zobaczylem napis "You have become Vigilante" , tzn ze nie musze robic wiecej tych misji zeby miec 100% ??
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Co do napisu, to nie wiem, choc mozliwe, ze juz zrobiles co trzeba. Tych misji wystarczy ukonczyc 20, zeby miec 100%. Sprawdz w statystykach.
Opublikowano 2 lipca 200816 l Pytanie za 666 pkt. Jak i czym zgrywać filmiki z x360? Co potrzeba (oprogramowanie, kable itd.) Wiadomo, w necie tego masa i człowieka nosi by samemu coś zrobić.
Opublikowano 4 lipca 200816 l Przeczytałem w neo albo w PSX że można chować się w większych kontenerach na śmieci . Sprawdzał może ktoś to , bo ja nie mogę wejżdż do żadnego.Chodzi mi o wersje na PS 3
Opublikowano 4 lipca 200816 l Przeczytałem w neo albo w PSX że można chować się w większych kontenerach na śmieci . Sprawdzał może ktoś to , bo ja nie mogę wejżdż do żadnego.Chodzi mi o wersje na PS 3 Wchodzenie do koszy na śmieci jest w drugim dodatku, pewnie go nie ściągnąłeś
Opublikowano 4 lipca 200816 l jaki dodatek ??. Jeżeli jest jakiś konsola sama go pobiera , i mi takowy pobrała . Dobra , a jak wchodzisz trójkątem ??
Opublikowano 4 lipca 200816 l jaki dodatek ??. Jeżeli jest jakiś konsola sama go pobiera , i mi takowy pobrała . Dobra , a jak wchodzisz trójkątem ?? Nie ma żadnego dodatku, jest jeden poprawiający kilka rzeczy w multi, EOT.
Opublikowano 15 lipca 200816 l Zna ktoś może czasy pojawiania się randomowych przechodniów? Bo prawdopodobnie do ukończenia na 100% zostały mi 2 postacie Mel i Hossan ale szykałem ich wieczór, rano, po południu i jak nie było tak nie ma
Opublikowano 20 lipca 200816 l Mam pytanie,czy w pojeździe może nam zgasnąć silnik?Czy można odpalać silnik po wejściu do auta(jak w Mafii na PC,fajny patent,sam decydowałeś czy włączyć silnik,musiałeś kręcić rozrusznikiem aby odpalić auto)lub go gasić?Wątpię w to ale zapytać można.
Opublikowano 21 lipca 200816 l Silnik gaśnie jak porządnie zniszczymy samochód orag przy wysiadaniu i długim wciśnięciu "Y". My tego nie możemy zrobić
Opublikowano 21 lipca 200816 l Zeby miec cos takiego jak u Roman czyli Car Service trzeba miec respect czy like na 100%???
Opublikowano 22 lipca 200816 l Chyba nie. Zdaje mi sie ze ta opcja pojawia sie, gdy Roman reaktywuje swoj biznes.
Opublikowano 22 lipca 200816 l Dość szybko na początku fabuły tak opcja się aktywuje więc spokojnie. Później też będzie.
Opublikowano 23 lipca 200816 l A kiedy podobna opcja pojawi sie np. u LJ(Little Jacoba. O ile mi wiadomo np. u LJ bede mógł brac bronie?) i innych ? Musze osiągnąc " Respect" czy " like" na 100%??Czy to od czegos innego zależy ? Colin84 - Dziękuje Edytowane 23 lipca 200816 l przez Dawid-kun