iSAAC 0 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 POLACY wyjechali za granicę, twórcy gta też to zauważyli Wczoraj grając w GTA usłyszałem coś po POLSKU. !!! Teraz jestem pewny że to było po polsku !! >>GTA Z POLAKAMI<< Cytuj Odnośnik do komentarza
Tosh 1 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 http://img520.imageshack.us/img520/3593/ds...5800x600fz6.jpg Pojechali półdolarówce xD (zdjęcie by saptis) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Ja np. w pewnej misji gdy trzeba było zabić jednego zakapiora, który uciekał "mercem" miałem przyjemność ukatrupic go zanim ten odjechał. Po prostu gościu po odpaleniu swojego auta zakleszczył się między latarnią a murem(domyślam się, że to mały bug w GTAIV) a ja spokojnie mogłem do niego podejść i strzelić mu prosto w głowę przez boczną szybę. Wiem, zakończenie misji trochę "cheaterskie" ale jakie efektowne Cytuj Odnośnik do komentarza
Yogi 61 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 W kręgielni jest wszędzie porozwieszany jej szyld. Czy czegoś wam on nie przypomina? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 -Liczne odwołania do miast Las Venturas i San Fierro, oraz Vice City (sami zobaczycie w fabule)... -Jedna misja od bodajże Ray'a nazywa się Water Hazard i pływa się motorówką (dla tych co nie wiedzą - HL2) -Na taksówkach i w radiu - firma WTF xD -Laski nazywają się Michelle i Kate (San Andreas...) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 -Liczne odwołania do miast Las Venturas i San Fierro, oraz Vice City (sami zobaczycie w fabule)... -Jedna misja od bodajże Ray'a nazywa się Water Hazard i pływa się motorówką (dla tych co nie wiedzą - HL2) -Na taksówkach i w radiu - firma WTF xD -Laski nazywają się Michelle i Kate (San Andreas...) Z tymi WTF to ogółem jest nieźle. W Social Clubie sa dostepne avatary WTF, OMG, LMAO które zapewne oznaczają anzwy danej placówki w grze, taki mały przytyk w strone netowego slangu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Nie tylko w fabule ale i w tv jest masa nawiązań do SA. Aż się łezka kreci, te wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
(BaT) 1 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Polecam zabawy w małego sadyste typu spychanie ludzi ze stromych i wysokich schodów (np. na stacji metra) albo pod koła nadjeżdzającego pociągu. Wygląda to bardzo realnie i brutalnie dzieki tej boskiej fizyce w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Co do zabaw w małego sadystę polecam następujący sposób: kradniemy autko i czekamy aż ofiara będzie chciała odzyskać pojazd, ruszamy ostro tak żeby ludzik przyczepił się do pojazdu. Rozdpędzamy się i ocieramy o auto jadące z naprzeciwka. Można też zewnętrznego pasażera potraktować o ścianę budynku, słupy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Moze malo odkrywcze i nie az tak potrzebne, ale jak potrzebny nam woz policyjny - wcale nie trzeba robic rozruby. Wystarczy wyciagnac komorke i wbic 911, pozniej 1 i po 5-10sekundach przyjezdza patrol . Tak zrobilem sobie w misji dla Faustina - nie bardzo byli tam ludzie do zaatakowania czy cos ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
MESHtro 0 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 W TV można trafić na kreskówkę w której trzej kolesie noszą hmm... kombinezony bardzo podobne to tego, który ma Master Chief, z tym, że maja one przeźroczystą szybkę w hełmie. Kreskówka bardzo zabawna więc jak ktoś trafi to polecam obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 W TV leci kreskówka z kolesiami w zielonych zbrojach którzy walczą z kosmitami- jednoznaczna parodia Halo. Widziałem też program o pokerze w którym były pokazywane ujęcia z Las Venturas. TV oglądałem tylko parę minut więc pewnie takich nawiązań jest znacznie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Czy komus udalo sie przy uderzeniu wyskoczyc przez przednia szybe i wbic sie do czyjegos auta przez jego przednia szybe ;d? Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 obejrzałem kilka przedstawień w tej "predestrojce" czy jak tam się nazywa ten teatrzyk. miazga, kowboj jak zaczął się tam gibać i skakać to kwa-mać. ruch postaci jest klasą samą dla siebie, to samo jakieś lekkie potrącenia ludzi przepychanki - genialnie to się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Czytaliście Przewodnik po Liberty City dołączony do opakowania?Jest tam reklama ZIT z numerem telefonu(948-555-0100)....zadzwońcie na niego w grze...od teraz po każdym wykręceniu tego numeru po chwili dostaniecie sms zwrotny z wykonawcą i tytułem piosenki,która aktualnie leci w radiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Pierestrojka hooki . Oj historii to my się nie uczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Jazdaone 3 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) raz potracilem jakiegos murzyna na ulicy a on do mnie z tekstem "fuck, what the fucking fuck, fucker" normalnie padlem ze smiechu a tak poza tym to polecam program man's room, koles ktory opowiada jak zalatwil kilku typa w barze po prostu rzadzi. Edytowane 2 Maja 2008 przez Jazdaone Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Na południe od Strip Club'u znajduje się przejście między budynkami.Można tam znaleśc kupke śmieci z których wystaje różowy dildo Niko chyba tak się speszył ,że aż nie może go podnieśc Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Słuchałem sobie radia Vladivostok FM i usłyszałem coś takiego "Krystyna from Poland: Uwielbiam (...)" no właśnie, dalej nie usłyszałem, bo byłem podczas misji i Bernie zaczął coś ględzić xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 @Shtas "(...)waszą radiostacje" coś w ten deseń Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawcio4 0 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Dzisiaj jak jechałem to zauważyłem że jeden koleś jadący autem puścił drugiego a tamten podniosł rękę w ramach podziękowania Jeżeli pojdziecie do Comedy Club to powinniście się natknać na http://www.youtube.com/watch?v=mRmFEpl74sI prześmieszny skecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) az dziwie sie ze tego tu jeszcze nie ma ;P taki bowling w GTA ze tak powiem , ale jaja.. a tak poza tym nie wiem czy mi sie przewidzialo ale światła "długie" oślepiaja innych kierowców xD to jest faza.. Edytowane 2 Maja 2008 przez bajej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Czytaliście Przewodnik po Liberty City dołączony do opakowania?Jest tam reklama ZIT z numerem telefonu(948-555-0100)....zadzwońcie na niego w grze...od teraz po każdym wykręceniu tego numeru po chwili dostaniecie sms zwrotny z wykonawcą i tytułem piosenki,która aktualnie leci w radiu a wiadomo czy zawarto ostatecznie ta opcje, że przez neta można sobie kupować te kawałki jako legalne mp3 na amazonie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Na jednym z murków w środkowej części miasta widnieje graf: Vice Squad. Spróbujcie pokręcić się koło bankomatu i poczekać na jakiegoś przechodnia aż wybierze kasę, szybko możemy się dzięki temu wzbogacić :twisted2: Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Jesli lubicie bardzo przypieczone hotdogi znajdzcie po stronie podawacza hotdogow na wysokosci jego nog butle z gazem ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi