Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA IV online

Featured Replies

• Odpowiedzi 328
  • Wyświetleń 48,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako nowicjusz na ''livie'' mam pytanie, czy jako ID podajecie nazwę usera , czy tą wyświetlającą się na statystykach nazwę ??? Chodzi o to, co inni mają wpisać do Friend .

• Przyłączam się : mam PS 3   weteranyug     Mam przy okazji małe pytanko : jak oni to robią ,że w deadmathu gościu strzeli do mnie z pistoletu 2-3 razy i jestem denat ,podczas kiedy ja

• Właśnie kupiłem sobie na nowo GTA i chcę wycisnąć trophy z tego @!@#$%%& multi więc może ktoś pomoże? Gra ktoś w to jeszcze w ogóle? Opłaca mi się zaczynać? Mam headseta, jeśli chodzi o to GTA IV

Opublikowano

Wczoraj podłączyłem neta pod PS3 i powiem wam że team deatmatch wymiata!!! Miałem taką akcję że biegałem po ulicy szukając dobrego schronienia na przyczajkę. Naglę jakiś obcy koleś z mojego teamu podjechał do mnie bryką i zaklaksonił, więc wsiadłem. Obkręcił brykę w miejscu i dawaj na łowy. Jakie piękne akcje potem były że głowa mała. Dla większości z was pewnie to żadna nowość ale jak mówię gram online dopiero od wczoraj ;)

Ps. Przyznać się szczerze kto regularnie korzysta z usług dziweczek w samochodzie? (oczywiscie w grze hehe)

Opublikowano

To ja zapytam. Czy tylko ja nie moge zalogowac sie do trybu multi na PS3? Ile razy trzeba ponawiac probe? A moze obecnie jest jakis problem z serwerami?

Edytowane przez Cisek

Opublikowano

Tez bym chetnie pogral multi z polakami,jak cos slijcie friend requesty,moge rowniez hostowac,net 20mb na 2mb upload.

A co do gry,zaczynaja mnie wkurzac pojawiajace sie z dupy obiekty,no cholera jak mnie to denerwuje,czasami gorzej niz na PS2:/

Opublikowano

Jak to jest z tym multiplayerem w GTA4?dziś drugi raz się chciałem wbić w multi(pierwszy raz w dniu premiery) i znowu nie potrafiłem,wyskoczył komunikat ,że try again later.Mam rozumieć ,że serwery są przeciążone i nie można grać?trzeba próbować do skutku?słyszałem też plotę,że niektórzy nie mogą grać w multi w GTA4(należę do tych "szcześliwców"?

Opublikowano

Grałem dzisiaj Qb3k'iem. Zaczęliśmy Deathmatch we dwójke - bardzo przyjemnie się grało :) Ale po dojściu evil_pl stwierdziliśmy, że warto byłoby pozapraszać ludzi z friendlisty (Mastah27 - jeszcze raz odmówisz :D ) i to, co się zaczęło dziać, przeszło moje najśmielsze oczekiwania :o Takiego hardcore'u jeszcze nigdy nie widziałem. Wszystko płynne, lagi do minimum ograniczone (hostowane na Netii 1 MB).

Ktoś chętny na ustawkę dziś wieczorkiem na Team Deathmatch ? Jakaś forumowa ustawka byłaby sensowna, bo z hamburgerami nie zamierzam grać :/

Opublikowano
Grałem dzisiaj Qb3k'iem. Zaczęliśmy Deathmatch we dwójke - bardzo przyjemnie się grało :) Ale po dojściu evil_pl stwierdziliśmy, że warto byłoby pozapraszać ludzi z friendlisty (Mastah27 - jeszcze raz odmówisz :D ) i to, co się zaczęło dziać, przeszło moje najśmielsze oczekiwania :o Takiego hardcore'u jeszcze nigdy nie widziałem. Wszystko płynne, lagi do minimum ograniczone (hostowane na Netii 1 MB).

Ktoś chętny na ustawkę dziś wieczorkiem na Team Deathmatch ? Jakaś forumowa ustawka byłaby sensowna, bo z hamburgerami nie zamierzam grać :/

O której? Chętnie zagram, mój GT to Swiechu.

Opublikowano

Multi nie jest dopracowany pod względem technicznym niestety. Rozłączanie, wyrzucanie z gry przy dołączaniu z party do meczu rankingowego i inne nieprzyjemne rzeczy. Na szczęście jak się zbierze ekipa i założy player match, to jest w porządku. Nie ma to jak zabawa w policjantów i złodziei w dobrym towarzystwie. Pamiętam, że mi i znajomemu udało się przez całe miasto na skuterze uciec policji :D

Opublikowano

Jak to jest z tym multiplayerem w GTA4?dziś drugi raz się chciałem wbić w multi(pierwszy raz w dniu premiery) i znowu nie potrafiłem,wyskoczył komunikat ,że try again later.Mam rozumieć ,że serwery są przeciążone i nie można grać?trzeba próbować do skutku?słyszałem też plotę,że niektórzy nie mogą grać w multi w GTA4(należę do tych "szcześliwców"?

Opublikowano

Szpieg z krainy deszczowców doniósł mi dzisiaj że poprawiano serwery i dlatego nie można było połączyć się online! :D

Opublikowano

Ja mam ten sam problem ale wczoraj mogłem grać a dziś nie

Opublikowano

Tez chetnie pogram,jesli macie miejsce w friendliscie to wysylajcie zaproszenie na Velius PL.

Opublikowano

Również się piszę na drużynowy deathmatch. PSN id: Emtebe.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Jak coś to i ja chętny jestem. Piszcie jak coo:)

ID: Michciu

to co dzieje sie w tej grze przeszło moje najśmielsze oczekiwania. BOOMBA :D

Opublikowano

ja też chętnie zagram: Lukke_PL, ale narazie też nie mogę się zalogować

Opublikowano

Też z miłą chęcią zagram, ale dopiero jutro, jeśli kurier przyjdzie. Gamertag: Tosh_PL

Opublikowano

również się zgłaszam GT: TasssPL

Opublikowano

I ja także, pododaje paru z was do listy, żeby sie dogadać co do meczu. Aha, mój GT to: Zebrahead PL

Opublikowano

Ja tez chętny na ustawki :)

Co do lagów - ja doswiadczam czesto jak gram z koletami w 16 osob...

Opublikowano

Także jestem chętny , najlepiej Deathmatch albo Team Deathmatch bo reszta trybów brzydko mówiąc jest nudna

ID BATON1983POLAND

Opublikowano

Też chętnie pogram z wami. GT w syganturce.

Opublikowano

Przynajmniej wiem ze nie tylko ja mam problem z wejsciem online, czyli cos z serwerami.

ID lesheqPL - PS3