Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA IV online

Featured Replies

• Odpowiedzi 328
  • Wyświetleń 48,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jako nowicjusz na ''livie'' mam pytanie, czy jako ID podajecie nazwę usera , czy tą wyświetlającą się na statystykach nazwę ??? Chodzi o to, co inni mają wpisać do Friend .

• Przyłączam się : mam PS 3   weteranyug     Mam przy okazji małe pytanko : jak oni to robią ,że w deadmathu gościu strzeli do mnie z pistoletu 2-3 razy i jestem denat ,podczas kiedy ja

• Właśnie kupiłem sobie na nowo GTA i chcę wycisnąć trophy z tego @!@#$%%& multi więc może ktoś pomoże? Gra ktoś w to jeszcze w ogóle? Opłaca mi się zaczynać? Mam headseta, jeśli chodzi o to GTA IV

Opublikowano

macie moze jakies problemy z podlaczeniem sie do multi ? bo ja jak naciskam multiplayer to pisze ze nie moze podlaczyc mnie do providera i zeby sprobowac ponownie lub ze nie jestem zalogowany wtf ?

ps wczoraj takich problemow nie mialem

Edytowane przez OlooS

Opublikowano
macie moze jakies problemy z podlaczeniem sie do multi ? bo ja jak naciskam multiplayer to pisze ze nie moze podlaczyc mnie do providera i zeby sprobowac ponownie lub ze nie jestem zalogowany wtf ?

Wiele osób na to cierpi,ja osobiście w multi jeszcze nie zagrałem,a próbowałem się połączyć w dniu premiery i dzisiaj rano i przed chwilą-w każdym z tych przypadków wyskakiwał wspomniany przez Ciebie komunikat.Albo serwery są tak przepełnione(podobnie jak sławna beta MGO :P) albo coś tam jest schrzanione.Swoją drogą i tak pewnie wyjdzie patch w niedługim czasie z uwagi na coraz częstsze pojawianie się informacji o zwieszkach w GTA to może wtedy też coś z multi poprawią

Opublikowano

no to moge sie uspokoic nie z mojej winy :D katuje singla ale z kolegami bym posmigal to taka kaszana ;/

Opublikowano

ja za to od wczoraj mam golda, friendów na "hooki01" przyjme i chętnie pogram. wczoraj grałem chwile bo się połączyć nie mogłem za bardzo, całkiem fajnie się to ma.

Opublikowano

jakby co to w gta cioram obecnie na gamertagu "madrox71", ale średnio mnie jara jak na razie ten multi mówiąc szczerze.

Edytowane przez tk

Opublikowano

Dobra, dzieki pomocy zyczliwych ludzi rowniez i ja moge z Wami pograc w GTA. U mnie dzis pogoda troche z dupy, takze moge pykac. GT: Sztajniec, moze zrobimy jakas ustawke o konkretnej godzinie w wiekszym gronie?

Opublikowano

Mi na iksie nie dziala Multi. wyskakuje mi napis ze odlancza mnie do serwera. jezeli mial by ktos problemy to piszcie, moze nie jestem sam. oczywiscie mowie o Xbox360. Chetny do grania Gametrag: Ned PL

Opublikowano

To może jakiś termin? Ja proponuję dzisiaj 21/22. Anyone's in? Oczywiście Xbox LIVE!

Opublikowano

PSN ID: goggypl

oczywiście PS3

najlepiej wieczorem po 20.00

Edytowane przez goggy

Opublikowano

Nie wiecie może co zrobić aby nie resetował się lvl po wyjściu z gry?

PSN ID lukke_PL

Opublikowano

PSN ID podany mam z boku, zboku. Dzisiaj od 22.30 do późnej nocy/wczesnego rana bym mógł coś pograć.

Opublikowano

dodawac do friend i wysylac zaproszenie do gry to pogram

GT : aboSSS3R

Opublikowano

PSN ID : potas dodawać gram raczej rzadko i najczesciej wieczorem ale po ukonczeniu singla to sie zmieni ;]

Opublikowano

PSN ID: Ucher

tylko coś mi się łączyć nie chce.. ;/