Opublikowano 11 grudnia 200816 l Cena nadal wysoka, ale już tak bardzo nie straszy...850 zł to jakiś zart. Za 720 - można brać. Jakby było za 650, eh marzenia. Trzeba za granicę wybywać ; )
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Niezły LOL... nie wiem czy empik śledzi nasze forum, ale cena już "się poprawiła" - z 719 na 799, w ciągu kilku godzin http://www.empik.com/guitar-hero-world-tou...a,prod3970192,p Czyli empik stosuje 50zł rabatu w stosunku do ceny sugerowanej przez dystrybutora (LEM). Tym samym znowu moje zakupy się oddaliły... Edytowane 11 grudnia 200816 l przez Butcher
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Butcher - w merlinie jest znośna cena.. http://merlin.pl/Guitar-Hero-World-Tour-Co...t/8,629344.html Wysyłka gratis z tego co wiem.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Tak, o merlinie już czytałem w tym wątku. Jeśli mają mnie zwodzić tygodniami ściągając grę z zachodu, to sam mogę sobie tam kupić...
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Powymiatał już ktoś gitarką z nowego GH? Jak się sprawdza? Jakieś niedogodności lub problemu z jej funkcjonowaniem (naczytałem się troszkę o takowych). Co do samej listy utworów - jak dla mnie absolutny perfekt! Z miejsca zakochałem się w tym tytule, a teraz "leże i kwicze" bo z zakupem trzeba się wstrzymać do stycznia/lutego
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Gitarka jak najbardziej do polecenia, wszystko fajowo chodzi tylko struna skrzypi czasami to trzeba ją WD40 potraktować.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l We Francji leży tego masa na wszystkie konsole (Wii, 360, PS3). Cena 200 euro, więc ściąganie się nie opłaca.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Uwaga z zakupem przez empik, upewnijcie się, że nie będziecie czekać w kolejce, ponieważ na całą Polskę, łącznie na obie platformy(x360 i ps3) są 64 bundle!! (info od pracownika salonu empik- pozdro dla niego ) Salon z mojego miasta w ogóle nie dostał ani jednej sztuki i nie dostanie w najbliższym czasie. Bezczelnie informują, że nadszedł koniec czekania, a teraz to! Czemu nie powiedzieli, jak naprawdę sprawa wygląda. Trzeba zgłosić polygamii, na pewno ich zjadą. Edytowane 12 grudnia 200816 l przez stabik
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Wczoraj byłem w empiku (Galaxy) w Szczecinie, był bundle na PS3 i X360 (po jednym), ale nie kupiłem bo moja paczuszka jest już w Szczecinie w magazynie UPS, czekam tylko na dostawę w poniedziałek, a do zapłaty jedyne 719zł xD
Opublikowano 14 grudnia 200816 l Dobra, szukam kogoś ogarniającego kto mi powie jak działa ten cały "neck slider" w nowej gitarze czy solówki tapuje się łatwiej niż zwykłe klasycznie hammer-ony i pull-offy na zwykłych przyciskach? Czy nie ma większej różnicy? Bo sam śmigam na Explorerze z GH2 i nie miałem okazji porównania, a zastanawiam się czy warto zainwestować w instrument, no i czy można go kupić "luzem"? Aha, chodzi mi odczucia z solówek granych na expercie bo na easy i medium to nieważne;] pozdro
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Na expercie jakoś nie mam problemu z graniem solówek bez używania necka slidera choć mam gitarę od czwórki. Jeżeli nie potrzebujesz drugiej gitarki i chcesz kupić ją tylko dla neck slidera to ci się nie opłaca bulić tych 2 stów.
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Zamierzam kupić zestaw z gitarą, więc mam kilka pytań: - Czy planowana jest łatka dodająca możliwość używania mikrofonów z Lips? - Mam zamiar dokupić później perkę z RB. Są jakieś drastyczne różnice w graniu utworów (w końcu tam mamy tylko cztery bębny)? - Czy gitara działa w starych GH?
Opublikowano 16 grudnia 200816 l - Tak - To zależy, troszkę bardziej realistyczna gra bo jednak te talerze czujemy, a tak to nie ma żadnej różnicy - Tak
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Na expercie jakoś nie mam problemu z graniem solówek bez używania necka slidera choć mam gitarę od czwórki. Jeżeli nie potrzebujesz drugiej gitarki i chcesz kupić ją tylko dla neck slidera to ci się nie opłaca bulić tych 2 stów. Nie męczysz Joego Satriani na expercie przy jego solo momentach? Respekt stary. Jesteś dla mnie polskim ImChris4Life Jak wróce na Xbl to mozna śmiało coś poBandować. W takim razie więcej będe grał, mniej chciał wydawać pieniędzy. pozdro
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Na początku miałem problemy z Satrianim ,ale jak coś nie idzie to się najwyżej star powera włącza i leci dalej W ogóle solówki nie są trudne w tych piosenkach ,nie mogę za to zagrać SOAD'a na expercie ,bo jakiś dziwny rytm dla mnie jest. Jak co to wysyłaj requesta to pociśniemy coś Edytowane 17 grudnia 200816 l przez Wallerot
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Na początku miałem problemy z Satrianim ,ale jak coś nie idzie to się najwyżej star powera włącza i leci dalej W ogóle solówki nie są trudne w tych piosenkach ,nie mogę za to zagrać SOAD'a na expercie ,bo jakiś dziwny rytm dla mnie jest. Jak co to wysyłaj requesta to pociśniemy coś SOAD na expercie? Szybkie góra-dół struną i trzymanie zielonego przycisku (lub innego najbliżej lewej strony w zależności od nutek).
Opublikowano 19 grudnia 200816 l Ech, złodziejstwo w tym empiku. 849 zł to przynajmniej 100 zł za dużo. A już mogłem mieć grę w domu...
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Czy w GH:WT znajdę jakikolwiek kawałek (może być DLC) Red Hit Chilli Peppers ? To samo pytanie odnośnie Rock Band1 . Wiem, że coś tam w RB2 jest , ale akurat tej gry brat nie posiada.
Opublikowano 22 grudnia 200816 l W pierwszym Rock Band masz "Dani California" na płycie, a do tego dochodzi cały album "Blood Sugar Sex Magik" oraz "Snow ((Hey Oh))", "Tell Me Baby" w sklepiku. W GH:WT chyba nic nie ma.
Opublikowano 23 grudnia 200816 l Ee, a widzisz piosenki które wymienił wrog? Czy jakaś z nich jest z albumu Californication? Nie. Nie ma innych piosenek.
Opublikowano 23 grudnia 200816 l A że niby skąd mam wiedzieć czy wrog czegoś nie pominął ? Przecież wyraźnie napisał : "W GH:WT chyba nic nie ma" .
Opublikowano 23 grudnia 200816 l panowie z neversoftu postanowili zrobić prezent w postaci 5 kawałków które można ściągnąć za darmo z ich strony http://freemusic.guitarhero.com/ wystarczy posiadać gitarę od guitar hero world tour i instrukcje musimy wpisać 2 kody pierwszy z końca instrukcji a drugi jest ukryty pod miejscem na baterie możemy wybrać 5 kawałków z puli 10 piosenek mamy do wyboru nirvane smashing pumpkins boston REM oasis i cos tam jeszcze posiadacze pełnych zestawów też mogą uczestniczyć w tej promocji ;]
Opublikowano 23 grudnia 200816 l W GH:WT masz w sklepiku do ściągnięcia jakieś 10 piosenek i o dziwo nie ma tam RHCP. Edytowane 23 grudnia 200816 l przez s1ntex