Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guitar Hero World Tour

Featured Replies

• Odpowiedzi 562
  • Wyświetleń 55,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szybkie pytanie.   W quickplay nie mam wszystkich utworów. Jak je odblokować? Wyczytałem że podobno są od początku a nie ma np. 30 second to mars - The Kill.... Wie ktoś coś???   Pozdrawiam,

Opublikowano

Postawiłem na RB1 + wiosło z GH:WT. Jak mi sojer nie sprzeda wiosła to go zbije :<

Opublikowano

IMO dajesz du.py Fistach, bo RB jest lekko mówiąc takie sobie na gitarkę. Moim skromnym zdaniem GH bije RB pod tym względem na łeb. Sam pluję sobie w brodę, że sprzedałem samą grę GH3, bo teraz od paru ładnych dni mam nieodpartą ochotę zagrać "One"/"Black Magic Woman"/"Cliffs of Dover"/"My Name Is Jonas"/"Welcome to the Jungle"/"Paint It Black" and many more. Guitar Hero na gitarze ma dla mnie jakąś magię. W Rock Bandzie jest to po prostu takie sobie granie, a GH jak sama nazwa zresztą wskazuje mocno skupia się na wiośle. Zresztą sam nawet nie umiem tej różnicy zbyt dobrze wytłumaczyć, bo to są uczucia, emocje, a nie techniczne sprawy ;) Ale pod względem całego bandu i soundtracku RB/RB2+ eksportowane songi bije GH na łeb, miecie je, miażdży i daje buta na ryj na dowidzenia. TAKA JEST PRAWDA ONA!

Opublikowano

Ja bym wziął GH 3 z gitarką Les Paul, a później dokupił GH WT ew. RB.

Opublikowano

I w końcu kur.wa ktoś mądry się odezwał :) Popieram w 100% Wiosło daje +10 do wirtualnego penisa ze względu na jego zaje.bisty design, a gra ma przemocarny soundtrack i jest bardzo wymagająca.

Opublikowano

Czyli co, nie sprzedawać guitar hero tylko grac na world tourze?

Opublikowano

A ty co chcesz zrobić? Kupić cały zestaw dla gitary? Wg mnie powinieneś kupić sobie Guitar Hero 3 z gitarą. Za ok. 3 stówki wyrwiesz spokojnie.

Opublikowano

Bierz zestaw z GH III chyba że lubisz wysyłać przedmioty na gwarancję i lubisz tokio hotel to bierz GH WT

Opublikowano

A co, GH III się nie psuje? Biore cały zestaw i tyle.

Opublikowano

Widzisz, miałem jedną i też padła. A ta z drugiej części chodzi jak nowa.

Opublikowano
A co, GH III się nie psuje? Biore cały zestaw i tyle.

Wiosło z GH III psuje się bardzo rzadko, jest solidne i piękne a to z GH WT się sypie.

Co masz na myśli pisząc: Biore cały zestaw i tyle.

Zestaw z gitarą czy cały band kit? perka gitara mik?

Opublikowano

Mi akurat gitara z trójki się popsuła. Co prawda była intensywnie eksploatowana, ale jednak.

Opublikowano

Mam gitare z GH II juz jakies 1.5 roku, katowana na expercie, kilka razy uderzana o ziemie i chodzi jak nowa ;P tak wiec polecam x-plorera

Opublikowano

IMO, GHII bije na łeb na szyję część trzecią. Grałem długo w obie części i jakoś pozycja od Harmonix była bardziej poukładana, że tak powiem (i genialny "Free Bird" na koniec;) ) No, ale to już chyba zależy od gustu.

Edytowane przez keetiv

Opublikowano

Jeśli chodzi o Songtrack to GH2 jest przeubergenialny (Mother), GH3 niestety nie podskoczy. Gitarke z GH2 mam juz prawie 2 lata nic z nią złego sie nie dzieje, prawie rok mam GH3 (kupiłem zaraz po premierze) z gitarką i z nią również wszystko wporzo, a w gitarce z GHWT którą zakupiłem niedawno na pchlim targu struna czasem sama zaskakuje, polecono WD-40 zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Jakby ktoś był zainteresowany to na moim Gramsajcie (link w sygnaturze) machnąłem reckę nowego GH ;)

Opublikowano
IMO, GHII bije na łeb na szyję część trzecią. Grałem długo w obie części i jakoś pozycja od Harmonix była bardziej poukładana, że tak powiem (i genialny "Free Bird" na koniec;) ) No, ale to już chyba zależy od gustu.

Pisałem to już na łamach PE i dam się pociąć, a zdania nie zmienię: do GHII było genialnie, od GHIII seria poszła w złym kierunku (pod nowymi skrzydłami). Imo nawet zaczęła się staczać (ale to bardzo imo), ale pomijając już kwestię gustów muzycznych, widać choćby po Rock Band kto w tym gatunku ma pomysły i wiedzie prym, a kto goni czołówkę.

I zgadzam się z bartizem i jarkenem co do wiosła - mój Explorer z GHII też śmiga nienagannie do dzisiaj...

Opublikowano

No, a niestety mój Explorer ma problem z kablem. Często nie łapią styki i rozłącza mi gracza. No cóż, nic nie jest idealne :D

Opublikowano

Dobra gitarka jeszcze sie suszy bo za dużo CX-80 użyłem ale juz działa prawidłowo także dzieki Wallerot za konkretne rozwiazanie problemu na PMce. A teraz takie noobowskie pytanie jak odpalać star power na majku ? tak wiem ze za pomocą pada - za pomocą Y - ale też można jak sie "klepnie" w majk tylko ze mi to jakos nie wychodzi. Ktoś wie co i jak ?

Opublikowano

Jak masz pomarańczowe tło takie jakby, takie żółte pasy jakby, powiedz coś wysokim głosem i Ci wskoczy star power. :)