Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guitar Hero World Tour

Featured Replies

Opublikowano

Temat o GHWT to jest ;) Trzeba klepnąć po prostu majka od góry i tyle. Spróbuj mocniej może :P

• Odpowiedzi 562
  • Wyświetleń 55,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szybkie pytanie.   W quickplay nie mam wszystkich utworów. Jak je odblokować? Wyczytałem że podobno są od początku a nie ma np. 30 second to mars - The Kill.... Wie ktoś coś???   Pozdrawiam,

Opublikowano

Mówisz taki fetysz :)

"Y" można w każdym momencie włączyć SP jeżeli jest naładowane.... zobacze z rana bo teraz rodzinke bym pobudził ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurcze tak czytałem te posty o gitarach, zarówno wychwalacie Explorera, Les Paula, no i ja sam grałem na Fenderze z GH:WT i mam całkiem pozytywne wrażenia. Więc co byście preferowali, bo tej ostatniej kupno graniczy z cudem.

Opublikowano

Do Gitarki z GH:WT nie mam zastrzeżeń, gra się fajnie - wszystkie przyciski wchodzą. Jedynie na co ja narzekam to to, że jak się za szybko rusza struną w górę i w dół to czasami zacznie piszczeć bardzo wysokim, ledwo słyszalnym dźwiękiem. Po weekendzie będę mieć gitarke "explorer" to również się wypowiem ;-)

Opublikowano

Sorki za post pod postem, ale jednak trzeba to napisać ;-)

Cóż, jeszcze zapytam Amera na czym jego błąd z gitarą od GH:WT polegał, ale prawdopodobnie spotkało mnie to samo. Gitara nie rejestruje ruchu struną w góre. Jak szarpie struną w dół wszystko jest jak najbardziej okej, ale jest nie wygodnie. W góre czasami przez całą solówke nie chce złapać strune i sprawdziłem to na wolnych piosenkach, jak i na szybkich i problem występuje, cóż. Dobrze, że na dniach explorer do mnie jedzie, mam nadzieje że nie będzie problemów <_<

Opublikowano

U mnie było dokładnie to samo... Kurde, aż chce się powiedzieć "a nie mówiłem...". Nie jestem w stanie załapać, jak można rzucić na rynek tak awaryjny (a przy tym kosztowny) szit!

Opublikowano

Postaram się wysłać na gwarancje, bo jednak gry nie posiadam, a pewnie jakimś drobnym druczkiem jest to zapisane.

Jeżeli będzie się grało porównywalnie na xplorerze to sprzedaje tą gitare. Nie mam sensu grać tydzień i czekać 2x tyle na uznanie gwarancji :/

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

moja glowa wytrzymala 3 dni, pozniej wraz z paragonem skierowalem sie do marketu zeby wymienili gitare - czekalem 5 dni. w tym czasie odkupilem od Pelipe Fendera z RB1 i jestem bardzo zadowolony. kiedy otrzymalem z powrotem nowy egzemplarz, sprzedalem na "alledrogo" i nie chce miec do czynienia juz z tym sprzetem. bolesne ale prawdziwe, bo wioslo jako tako naprawde cholernie wygodne bylo, ale i tak Fender z RB jak na moj gust jest extra - moze przyciski na gryfie sa dosc glosne, ale strum-bar wywiazuje sie ze swojej roli nalezycie - i podoba mi sie wlasnie to, ze chodzi tak luzno (jak prawdziwa struna ;P)

Opublikowano

Dobra, chcę usłyszeć jeszcze kilka "IMO" :), bo strasznie mi się ta gitara podoba, jak na niej grałem to też było ok, no ale jak jest awaryjna to co tu poradzić...

Opublikowano

IMO Gibson z GH3 jest chyba najlepszym rozwiazaniem dla Ciebie, gralem na nim dosc dlugo i naprawde sprawowal sie wysmienicie ;P

Ja bym jednak wzial Fendera z RB, ale nie kazdemu akurat to wioslo podchodzi...

Edytowane przez Sojer

Opublikowano

Fender to największy syf, ta struna to porażka na Expercie :P.

Chyba jednak się skłonię po zestawik z World Toura, jest dużo osób, którym się zepsuła gitara, ale jest też dużo osób którym działa świetnie.

edit:

właśnie kupiłem gitarę z World Toura, no cóż, pożyjemy, zobaczymy jak to będzie z nią

Edytowane przez marcin0903

Opublikowano

Ile dałeś i gdzie? ;-)

Opublikowano

o_O. Dziś tylko sprawdziłem przez minutę czy w interfejsie działa gitara i jak porusza się w menu struną i ... działa wszystko cacy! Przynajmniej przez minutę, WTF o_O

Bullshit, padło znowu, co za kwas :/

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano
Aleza(pipi)iściedrogo, 410 z wysyłką.

na games uk jest po 310 zl z wliczona wysylka :P

Opublikowano

toxicELF - i to licząc świeży kurs funta. Nic poza "Kurde!" nie nasuwa się na myśl, że jeszcze w okolicach świąt kurs był 4,42zł i nie kupiło się w UK licząc, że "Na nowy rok cena spadnie"... ;)

Opublikowano

Kurde, mam GH:WT i jak próbuję wejść do GH Tunes to mam napisane, że na konsoli mam ustawione, uruchamianie takich opcji ; /...

Kontrole/ograniczenia mam na bank wyłączone, DMZ ustawione na xboxa :/, kurcze, ma ktoś jakiś pomysł?

Opublikowano

a jak wygląda sytuacja z gitarą z Guitar Hero Aerosmith? Po pierwsze i najwazniejsze czy bedzie działac z guitar hero 4 jak i z rock bandem? a po drugie czy moze ktoś coś powiedziec o awaryjności? :)

Opublikowano

To jest identyczna gitara jak z trzeciej części, więc będzie działała z wszystkimi grami muzycznymi (od GHII). Grałem na niej przez pół roku i nic się nie działo.