Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Ja co jakiś czas kupuję ale te

 

187633.jpg

ShotType1_328x328.jpg

 

fasola jak fasola choć najlepsza jest ta hiszpańska biała, do sosu też nie przywiązuję za bardzo uwagi bo i tak zawsze go doprawiam ostrymi przyprawami i wrzucam pomidora pokrojonego w kostkę.

  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 446 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

  • Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

  • Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

dzis pierwszy raz w zyciu jadlem trufle i w sumie nie wiem co napisac, wiadomo trufle to zawsze dodatek, akurat jadlem je ze stekiem z poledwicy wolowej, no i sakowalo za(pipi)iscie, ale czy to zasluga steka czy trufli to nie wiem.

 

Sama trufla smak ma bardzo delikatny, bo jednak kazdy grzyb dominuje potrawe zawsze, a tu taki lekki posmak. Ale tyle kasy to nie wiem czemu ludzie placa. Za duzo po niej sie spodziewałem chyba.

Opublikowano

Jeszcze połowa miesiąca do kolejnej wypłaty, a ten stek z polędwicy wołowej z truflami wpierdala xd

Opublikowano

No to co muszę robić, by też wziąć polędwicę do ust? <podwójne dno>

Opublikowano

Pan Michal dobry troll. Najpierw tu niby podwojny mc royal w budzie dla plebsu a pare dni pozniej wolowina z truflami. Argentynska? Inzynierek jeden...

Opublikowano

W Lidlu dziś byłem i mieli steki z polędwicy wołowej. Zacieszony (że będę jadał jak Michał) wziąłem opakowanie do ręki, ale 82zł/kg mnie troszkę zbastowało. Zatem szamię biedniejszą wersję - stek z rostbefu średnio wysmażony, do tego brokuły. Rewelacja.

A wcześniej na zagrychę potreningową 50g łososia wędzonego, 50g kabanosa tarczyński <3 (uwielbiam Lidla)

Opublikowano

Zrobiłem sobie ziemniaki, wyjąłem surówkę ze słoika, podgrzałem sos jaki dostałem od mamy (słoik) i... zacząłem jeść, coś dziwne były te kawałki mięcha, w ogóle mięsem nie pachnie, nie wiem czy czasem się nie zepsuło, a ja i tak musiałem zjeść kilka większych kawałków. Teraz się martwię, czy to mięso nie było czasem stare i czy w najlepszym wypadku, czeka mnie sraka. :/

Opublikowano

Zapytaj mamy co tam nakładla moze chciala sie ciebie pozbyć na święta

Opublikowano

mrozona, pizza rigga z grzybami

Opublikowano

Najlepsza pizza z mrożonek to Giuseppe dr. Oetkera.

Opublikowano

A najgorsze (pipi) to Ristorante. Tego sie jesc nie da juz nawet te z biedy dwie za piataka sa lepsze.

Opublikowano

Plaster karkówki z patelni grillowej + duszony szpinak. Najprostsze rzeczy są najlepsze.

Opublikowano

mrozona, pizza rigga z grzybami

 

 

 

Najlepsza pizza z mrożonek to Giuseppe dr. Oetkera.

 

 

było już 10 razy ale ja z tych 2 wole rigge, guseppe serio mi nie podchodzi

 

a co jadłem? na partyzanta - pomidora, kabanosa i ser żółty wszystko "z ręki"

 

byłem na zakupach w realu i chciałem robić znowu kebaby tak mi zasmakowały, ale wrocilem przed 23 i pomyślałem że jednak nie bede już smażył, no ale właśnie mimo planu z kebabem nie kupilem zadnego chleba bo myślałem że dziś nie bede jadł, wiec musiałem luzem wcinać

w sumie to dobre było, ale to pewnie dlatego że dziś wcześniej jadłem tylko pączka i jogurt xd

Opublikowano

W Lidlu dziś byłem i mieli steki z polędwicy wołowej. Zacieszony (że będę jadał jak Michał) wziąłem opakowanie do ręki, ale 82zł/kg mnie troszkę zbastowało. Zatem szamię biedniejszą wersję - stek z rostbefu średnio wysmażony, do tego brokuły. Rewelacja.

Pojechałem dziś do Lidla po tę poledwicę, ale nie było. Nie ma jednak tego złego, bo wziąłem rostbef brazylijski, co najlepsze, przeceniony z 44zl/kg na 19zl (pewnie dlatego, że termin ważności kończy się za tydzień).

Zaraz będę robił to dam znać czy podzielam zdanie Redmitsu.

Opublikowano

2014-04-19%2015.32.08.jpg

2014-04-19%2015.32.16.jpg

2014-04-19%2016.13.07.jpg

 

Wyszło rewelacyjnie :wub: Bardzo kruche i smaczne mięso, a za taką cenę to jak za darmo. Polecam :)

Opublikowano

Pysznosciowe. Ale wspominales o Redmitsu, wiec myslalem, ze bedzie to chinszczyzna.

<badum tss>

Opublikowano

Wyglada zaje.biscie ale dlaczego taka mala ilosc jedzenia kladzie sie na taki duzy talerz?

Opublikowano

Bo mniejsze talerze były w zmywarce akurat :D

Opublikowano

Pierwsze skojarzenie - te wszystkie ę ą restauracje gdzie talerz wielki a na srodku troche mieska i marchewka. Ale fajnie imho wyszlo, prosto, malo skladnikow ale bardzo apetycznie. Moze mieso troche wyglada jak zrobione na wior ale to albo zludzenie albo co kto lubi.

 

A propos tej wolowiny z lidla. Nie wiem czy to odnosnie brazyliskiej czy tej od mr.beef (czy jakos tak) ale ludzie narzekali, ze nie widac co jest w srodku i natrafiali na mieso zepsute. Cos mi swita, ze pisal to ktos po zakupie wolowiny za 80zl/kg (byla w promocji razem z rostbefem). Ale 19/kg to serio dobra cena chociaz ryzyko jest.

Opublikowano

One są w takich pudełkach, które normalnie można otworzyć i sobie sprawdzić co jest w środku.

Opublikowano

Śliczne mięcho. Dobrze, że sezon grillowy się zaczyna, także będzie zabawa, będzie się działo.

Opublikowano

Panowie co do mięsa z lidla to ja jestem pod wrażeniem, kiedyś kupiłem takie hamburgery ze szpinakiem i to po prostu było niebo w gębie, soczyste i świetne w smaku. Ostatnio jak był tydzień USA kupiłem te hamburgery po dwa pakowane wielkie jak talerz :) i też się nie zawiodłem.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.