Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

sałatka z miksu sałat, pomidorki, ogórki [z działeczki :wub: ], orzechy, rodzynki, słonecznik i makaron pełnoziarnisty podsmażany na oliwie z przyprawami ;]

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 449,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

zdrowy posilek zamieniony w guwno podsmazaniem.

Trzeba bylo isc do mcdonalda.

Opublikowano

Podsmażony makaron jest pyszny, a z Makiem nic wspólnego raczej nie ma.

Opublikowano

Zrobiłem dzisiaj sałatkę z rukolą, fetą i pieczonymi płatkami buraków. Wszystko podlane miodowo-musztardowym dressingiem i posypane prażonym słonecznikiem.

1salatka%2Bz%2Bburakow.JPG

Pyszne, lekkie, zdrowe. Wieczorem będzie można bez wyrzutów sumienia wrąbać KFC.

Opublikowano

buritos zrobilen na gastro fazie, mieso pomidory z puszki fasola i ser no i tortila hehe

pH8aaUa.jpg

Wx1A7w9.jpg

szkoda ze bez kukurydzy, szkoda

Opublikowano

Cebula, czosnek i zmielony kmin rzymski to podstawa burrito IMO

Opublikowano

Kiełbasę Chorizo z hiszpańskiego tygodnia w Lidlu, niesamowita w smaku jest.

Opublikowano

Serio? Zawsze myslalem, ze to takie cos "a'la chorizo" jak sprzedawane u nas "salami".

Opublikowano

No to obawiam sie, ze to to co zwykle, mocno przyprawione i przepakowane z wloskiego papierka na hiszpanski.

ale sprobuje :lapka:

Opublikowano

O wiele lepsze chorizo miała kiedyś Biedra, ale już nie dajo :/

Wczorej jadłem pho i chyba robione przez oryginalnego wietnamca było, bo dobre, że hej.

Opublikowano

DSC_0366.jpg
Ziemniory z koperkiem, jajkami (żółtko wylało), serem żółtym (brzydko wyszło) i do tego pomidory z cebulą i śmietaną. I herbatka z Biedronki.
Klasyczny, polski obiad, brakowało mi tego. 
Sylvan pewnie by wrzucił zaraz jakieś gnochi, czy devolaye, ale ... nie  może:)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Klasyczny polski obiad ? Chyba w wersji student, ktorego rodzice odcieli od kasy :-D

Opublikowano

Klasyczny polski obiad ? Chyba w wersji student, ktorego rodzice odcieli od kasy :-D

Pyry i jaje zez mizerio, kto nie żor, ten dzieciństwa nie mioł.

Edytowane przez Grze(pipi)

Opublikowano

Właśnie zjadłem moje ulubione drugie śniadanie, 2 bułki grahamki + 100g łososią wędzonego (na promie w Lidlu), a do tego świeży ogórek, tak wielki, że zadowoliłby solidną feministkę zaprawioną w boju od małego.

Opublikowano

a do tego świeży ogórek, tak wielki, że zadowoliłby solidną feministkę zaprawioną w boju od małego.

Blabera nic nie zadowoli.

Opublikowano

Byłem ostatnio w magdonaldzie. 140 km na rowerze nakulał, to chyba się należy, nie? Miałem tam już nigdy nie zaglądać, ale MÓJ BRACHOL jest koneserem fast foodów i rzekł on (ten brat), że po McWrapie się tak nie sra jak po bułkach z wołową dyktą. No i miał rację!

Przycebuliłem kuponem i za 12 zł miałem pyszną i pożywną kieszonkę z frytkami i colą. Ujeść nie mogłem, tak się żołądek skurczył, che, che. Ale zjadłem. Srania i pierdzenia nie było, więc polecam, zwłaszcza w promocji.

Opublikowano

Ja wczoraj po treningu byłem w takim małym barze mlecznym zaraz koło siłki. Za filet gotowany na parze z warzywami, ziemniaczki i buraczki zapłaciłem 8,40 :D Ziemniaki trochę rozgotowane i kuraka mało, ale i tak zajdę tam jeszcze nieraz.

Opublikowano

To nawet wziąć podwójną porcję się opłaca.