Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Szajka napisał(a):

Wyszczekany się zrobiłeś przez lata. Nikt nigdy w mordę Ci nie dał?… Moja fizjonomia i wygląd jest efektem braku aktywności od paru lat, małżeństwo i nie doleczone kontuzje mi „służą” jak widać na obrazku które grubcio wykopał z innego tematu. Mogłem oczywiście w PST dać swoje zdjęcie dużo atrakcyjniejsze, choćby z ostatniej komunii świętej chrzestnej, ale traktuje nie do końca poważnie internet, a tym bardziej forum o gierkach.

No jak widać jednak poważnie traktujesz internet pisząc w taki a nie inny sposób.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 536,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

• Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

• Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Rozi zapomniałeś się przelogować

Opublikowano
30 minut temu, Szajka napisał(a):

W mowie pisanej zwracając się do kogoś to używa się dużej litery

Wielkiej litery ku.rwa. I to dotyczy listow a nie postow czy smsow. Przyszedl ten zwyczaj do internetu razem ze stawianiem spacji na miedzy wykrzyknikiem czy znakiem zapytania. Co lepsze asy jeszcze pisza Jego, Jej wielka, czesto w kontekscie rodziny np. Jego [syna] pokoj.

Opublikowano

Co sie stało z tym forum że nie można zażartować z jedzenia że wygląda jak STOLEC? @_Red_ nie wstawiaj lepiej picki nigdy więcej bo będą dymy

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał(a):

Co sie stało z tym forum że nie można zażartować z jedzenia że wygląda jak STOLEC? @_Red_ nie wstawiaj lepiej picki nigdy więcej bo będą dymy

Kiedyś były żarty z zakopywania beczek z wodą, ale po wybuchu konfliktu na ukrainie dziwnie się skonczyły.

Opublikowano

Dziś sam jest kałem, o ile jeszcze żyje.

Opublikowano
1 godzinę temu, Masorz napisał(a):

wujaszek miał kiedyś nawet kał na naplecie a dziś co?

pod

Opublikowano

Jem właśnie tortille. Wszedłem wiec do tematu kulinarnego a tu o gownie na fiucie :/