Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

Opublikowano

Ja mogę dać na tofurnik.

 

Ale pewnie nikt nie chce.

  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 420,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

  • Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

  • Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

@krupek

W temacie gdzie przeważa mięso masz odwagę z tym tofu :rotfl:

 

Edytowane przez Rudiok

Opublikowano

Chałkę z masłem i serem żółtym :s159:

Opublikowano

Kurła jakie dobre

 

2-1.jpg

Opublikowano
W dniu 26.11.2018 o 20:46, krupek napisał:

Ja mogę dać na tofurnik.

 

Ale pewnie nikt nie chce.

Daj. 

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzis jadlem Nattō, czyli sfermentowane naziona soi z musztarda. Podobno przysmak w Japonii.
O dziwo, pomimo ze wizualnie oraz zapachowo nie jest super, to bylo bardzo smaczne.

 

20100520-srslyasian-primary.jpg

Opublikowano

Wygląd pozwala domniemać, że ta musztarda została wymieszana z pewną substancją.

Opublikowano

No ciekawe czy kucharz dodal cos od siebie do glownego zbiornika.

Opublikowano

Pielmienie wieprzowo-wołowe ze śmietaną i octem :fsg:

Opublikowano

Kogel mogel z ovomaltine. Pychota. 

Opublikowano

Dobrze dziś siadło przedświątecznie kebabo:banderas:jutro nie wykluczona powtórka. Mięcha naje.bane aż buły nie widać :fsg:

 

cf35136925edbdccmed.jpg

 

No kto by nie oje.bał?

Opublikowano

Kucharz nie żałował sosiku :)

Opublikowano
25 minut temu, D.B. Cooper napisał:

No  kto by nie oje.bał?

Ja, z wielką przyjemnością bym nie oje.bał.

Opublikowano

Ales zabawny bluber, "te patrz, wyglada jak sperma ghegheghe". 

Opublikowano

Wyglada ja wyrzygana sperma.

Opublikowano

Pozdro db cooper mordo, u mnie zaraz potężny kapsalon wjedzie :cool: :lapka:

Opublikowano

Smakówa ziom, nie zapomnij poprosić o dolewkę sosu. Po łokciach ma cieknąć :cool:

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostrygi. Dobre nawet, smakują morzem, ale żeby taki szał wokół nich robić? 

Opublikowano

Stek na gorącym kamieniu z ziemniakami z masłem czosnkowym i sałatką z sosem winegret.

Jak kelner podał danie to krowa jeszcze żyła i sączyła się z niej krew. Oczywiście to nie nadawało się jeszcze do spożycia i zrobiłem z nią to co trzeba. Pokroiłem na kawałeczki i i obsmażyłem na kamieniu aż zdechła całkowicie. Oczywiście maczana w sosie czosnkowym widocznym na zdjęciu i moje podniebienie robiło tak :fsg:i jeszcze tak:banderas:

 

042bac7aef2bea03med.jpg

 

 

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Gdzie to takie zestawy Zrób-to-sam podają? 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.