Opublikowano 26 listopada 20186 l @krupek W temacie gdzie przeważa mięso masz odwagę z tym tofu Edytowane 26 listopada 20186 l przez Rudiok
Opublikowano 5 grudnia 20186 l W dniu 26.11.2018 o 20:46, krupek napisał: Ja mogę dać na tofurnik. Ale pewnie nikt nie chce. Daj.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Dzis jadlem Nattō, czyli sfermentowane naziona soi z musztarda. Podobno przysmak w Japonii. O dziwo, pomimo ze wizualnie oraz zapachowo nie jest super, to bylo bardzo smaczne.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Wygląd pozwala domniemać, że ta musztarda została wymieszana z pewną substancją.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Dobrze dziś siadło przedświątecznie kebabojutro nie wykluczona powtórka. Mięcha naje.bane aż buły nie widać No kto by nie oje.bał?
Opublikowano 22 grudnia 20186 l 25 minut temu, D.B. Cooper napisał: No kto by nie oje.bał? Ja, z wielką przyjemnością bym nie oje.bał.
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Smakówa ziom, nie zapomnij poprosić o dolewkę sosu. Po łokciach ma cieknąć
Opublikowano 1 stycznia 20196 l Ostrygi. Dobre nawet, smakują morzem, ale żeby taki szał wokół nich robić?
Opublikowano 5 stycznia 20196 l Stek na gorącym kamieniu z ziemniakami z masłem czosnkowym i sałatką z sosem winegret. Jak kelner podał danie to krowa jeszcze żyła i sączyła się z niej krew. Oczywiście to nie nadawało się jeszcze do spożycia i zrobiłem z nią to co trzeba. Pokroiłem na kawałeczki i i obsmażyłem na kamieniu aż zdechła całkowicie. Oczywiście maczana w sosie czosnkowym widocznym na zdjęciu i moje podniebienie robiło tak i jeszcze tak Edytowane 5 stycznia 20196 l przez D.B. Cooper