Skocz do zawartości

Guitar Hero: Metallica

Featured Replies

• Odpowiedzi 437
  • Wyświetleń 43,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oż ja pitolę, już widzę ludzi grających na expert+ :lol: Przecież to jest rodzyn, a nie fun. Jak w to można grać o_O Twórcy to mają wymasterowane, ale generalnie ten poziom trudności będzie w zasięgu może 1 % użytkowników. Co prawda nie każda piosenka polega na takim wymiataniu - nie zapominajmy, że tu zaprezentowano Slayera, czyli zespół składający się z rzeźników masakrujących mięso, a nie grających muzykę :o Takie "Nothing Else Matters" nie powinno sprawiać problemu na najwyższym poziomie trudności, o ile ktoś ma w sobie cokolwiek z wyczucia progresywnej melodii.

Achievement za zrobienie kariery na perce na e+ powinien dawać 500 GS :twisted:

Edytowane przez Keymaker

Opublikowano
Oż ja pitolę, już widzę ludzi grających na expert+ :lol: Przecież to jest rodzyn, a nie fun. Jak w to można grać o_O Twórcy to mają wymasterowane, ale generalnie ten poziom trudności będzie w zasięgu może 1 % użytkowników. Co prawda nie każda piosenka polega na takim wymiataniu - nie zapominajmy, że tu zaprezentowano Slayera, czyli zespół składający się z rzeźników masakrujących mięso, a nie grających muzykę :o Takie "Nothing Else Matters" nie powinno sprawiać problemu na najwyższym poziomie trudności, o ile ktoś ma w sobie cokolwiek z wyczucia progresywnej melodii.

Achievement za zrobienie kariery na perce na e+ powinien dawać 500 GS :twisted:

cwiczenie czyni mistrza ^^

Opublikowano

Z maszyną w rękach :P....

A słuchajcie coś mówili o perce z RB2, czy nie wywiną numeru, że nie będzie można na niej grać Expert+, albo tylko 1 stópka czy co?

Opublikowano

A próbowaliście połączyć drugi pedał poprzez najnormalniejszą w świecie przełączke mini-jack? Myślę, że powinno działać. I w GHM by poszło, tak mniemam.

Opublikowano

Pewno oficjalny pedał zostanie wydany, do którego będzie dołączony rozgałęziacz. W sumie fajnie by było gdyby jeszcze to współdziałało z perką do RB, ale z tym nie powinno być problemu - za dużo klientów straciliby w przypadku niekompatybilności.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
A próbowaliście połączyć drugi pedał poprzez najnormalniejszą w świecie przełączke mini-jack? Myślę, że powinno działać. I w GHM by poszło, tak mniemam.

W RB dziala.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludziska, łatafak ? Czy to prawda, że wszystkie GH jak dotąd były region free, co daje nam duży procent prawdopodobieństwa, że i tym razem tak będzie ?

Opublikowano

Zniszczyło mnie to...Szczególnie wizualizacja "For Whom the Bell Tolls" :o

Lekko się zmartwiłem patrząc na Play-Asia - wg nich GH:M nei jest RF :/ Coś nie tak. Mam nadzieję, że do lub po premierze się to zmieni ;)

Opublikowano

W chwili obecnej zabiłbym za dostęp o wersji demo ;) GHIII miało demo, Aerosmith też...Dlaczego by nie Metallica ?

Jeśli to, co mówicie o regionach, znajdzie pokrycie w rzeczywistości, to w dzień premiery zrobię zamówienie. Dolar ma miesiąc, żeby potanieć :twisted:

Opublikowano

ja nie przepadam zbytnio do metaliliki i jestem ciekaw czy mi podejdzie ta czesc, staram sie oswajac z ich piosenkami i od czasu do czasu cos sobie zapuszcze.

najbardziej to bym chcial Guitar Hero the Rolling Stone i Guitar Hero Greenday :)

ale metallike biore zaraz po premierze, wszystkie czesci byly fajne wiec ta tez pewno bedzie wywalona.

Opublikowano

Ja myślę, że GH Greenday to byłaby świetna pozycja.

Opublikowano

dokladnie, zwazajac na to ze maja kilka swietnych plyt, z czego najlepsza to american idiot, wiec tworcy mieli byz z czego wybierac, a wie ktos czy w ktorejsc czesci sa ich piosenki? albo w rock bandzie?

Opublikowano

O tak Green Day, ma tak skomplikowane solówki, ten shreding, tapping i fogule DRAGONFORCE.

edit. wyczucie ironi, bezcenne xd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nic nam nie pozostało jak czekać do premiery. Ja tam nadal obawiam się o "nutki", chciałbym być mile zaskoczony.

I tak dla mnie gratką byłoby GH: Queen koniecznie z repliką gitary Brian'a May'a : )