Opublikowano 3 lutego 200916 l Oż ja pitolę, już widzę ludzi grających na expert+ Przecież to jest rodzyn, a nie fun. Jak w to można grać o_O Twórcy to mają wymasterowane, ale generalnie ten poziom trudności będzie w zasięgu może 1 % użytkowników. Co prawda nie każda piosenka polega na takim wymiataniu - nie zapominajmy, że tu zaprezentowano Slayera, czyli zespół składający się z rzeźników masakrujących mięso, a nie grających muzykę :o Takie "Nothing Else Matters" nie powinno sprawiać problemu na najwyższym poziomie trudności, o ile ktoś ma w sobie cokolwiek z wyczucia progresywnej melodii. Achievement za zrobienie kariery na perce na e+ powinien dawać 500 GS Edytowane 3 lutego 200916 l przez Keymaker
Opublikowano 5 lutego 200916 l Oż ja pitolę, już widzę ludzi grających na expert+ Przecież to jest rodzyn, a nie fun. Jak w to można grać o_O Twórcy to mają wymasterowane, ale generalnie ten poziom trudności będzie w zasięgu może 1 % użytkowników. Co prawda nie każda piosenka polega na takim wymiataniu - nie zapominajmy, że tu zaprezentowano Slayera, czyli zespół składający się z rzeźników masakrujących mięso, a nie grających muzykę :o Takie "Nothing Else Matters" nie powinno sprawiać problemu na najwyższym poziomie trudności, o ile ktoś ma w sobie cokolwiek z wyczucia progresywnej melodii. Achievement za zrobienie kariery na perce na e+ powinien dawać 500 GS cwiczenie czyni mistrza
Opublikowano 5 lutego 200916 l Z maszyną w rękach .... A słuchajcie coś mówili o perce z RB2, czy nie wywiną numeru, że nie będzie można na niej grać Expert+, albo tylko 1 stópka czy co?
Opublikowano 5 lutego 200916 l A próbowaliście połączyć drugi pedał poprzez najnormalniejszą w świecie przełączke mini-jack? Myślę, że powinno działać. I w GHM by poszło, tak mniemam.
Opublikowano 5 lutego 200916 l Pewno oficjalny pedał zostanie wydany, do którego będzie dołączony rozgałęziacz. W sumie fajnie by było gdyby jeszcze to współdziałało z perką do RB, ale z tym nie powinno być problemu - za dużo klientów straciliby w przypadku niekompatybilności.
Opublikowano 16 lutego 200916 l A próbowaliście połączyć drugi pedał poprzez najnormalniejszą w świecie przełączke mini-jack? Myślę, że powinno działać. I w GHM by poszło, tak mniemam. W RB dziala.
Opublikowano 26 lutego 200916 l Ludziska, łatafak ? Czy to prawda, że wszystkie GH jak dotąd były region free, co daje nam duży procent prawdopodobieństwa, że i tym razem tak będzie ?
Opublikowano 27 lutego 200916 l Wywiad, koniecznie do zobaczenia http://www.gametrailers.com/player/46120.html
Opublikowano 27 lutego 200916 l Zniszczyło mnie to...Szczególnie wizualizacja "For Whom the Bell Tolls" :o Lekko się zmartwiłem patrząc na Play-Asia - wg nich GH:M nei jest RF Coś nie tak. Mam nadzieję, że do lub po premierze się to zmieni
Opublikowano 27 lutego 200916 l Na PA z tego co wiem zawsze przed premierą pisze, że nie RF, dotąd każde GH było RF więc czemu teraz ma tak nie być
Opublikowano 27 lutego 200916 l W chwili obecnej zabiłbym za dostęp o wersji demo GHIII miało demo, Aerosmith też...Dlaczego by nie Metallica ? Jeśli to, co mówicie o regionach, znajdzie pokrycie w rzeczywistości, to w dzień premiery zrobię zamówienie. Dolar ma miesiąc, żeby potanieć
Opublikowano 1 marca 200916 l ożesz w mordeczkę. Meta zmiażdzy wszystko \m/. Byl urywek Dyers Eve <3.
Opublikowano 1 marca 200916 l ja nie przepadam zbytnio do metaliliki i jestem ciekaw czy mi podejdzie ta czesc, staram sie oswajac z ich piosenkami i od czasu do czasu cos sobie zapuszcze. najbardziej to bym chcial Guitar Hero the Rolling Stone i Guitar Hero Greenday ale metallike biore zaraz po premierze, wszystkie czesci byly fajne wiec ta tez pewno bedzie wywalona.
Opublikowano 1 marca 200916 l dokladnie, zwazajac na to ze maja kilka swietnych plyt, z czego najlepsza to american idiot, wiec tworcy mieli byz z czego wybierac, a wie ktos czy w ktorejsc czesci sa ich piosenki? albo w rock bandzie?
Opublikowano 1 marca 200916 l O tak Green Day, ma tak skomplikowane solówki, ten shreding, tapping i fogule DRAGONFORCE. edit. wyczucie ironi, bezcenne xd Edytowane 1 marca 200916 l przez _Be_
Opublikowano 1 marca 200916 l Nic nam nie pozostało jak czekać do premiery. Ja tam nadal obawiam się o "nutki", chciałbym być mile zaskoczony. I tak dla mnie gratką byłoby GH: Queen koniecznie z repliką gitary Brian'a May'a : )
Opublikowano 2 marca 200916 l Achievementy: http://www.xbox360achievements.org/game/gu...a/achievements/ W sumie 50, ukrytych 25. Podobny poziom jak w GH:WT (czyli średnio-trudne).