Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Myślę nad tym :D, a poważnie to zostawiam sobie chyba tego mesia . Idzie jak wariat , pali nie wiele (diesel) i ma wszystko poza skóra i navi . Wygoda jazdy jest maxymalna. Jak dla mnie starczy

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 682,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Gdzie był walnięty i ile cofnięty licznik?

Opublikowano

auto pewne bo od mojego mechanika kupione . wszystko w nim jest cacy i wszystko o nim wiem. córka się facetowi hajta = potrzebował kase na weselicho. Przebieg 270k z groszem

Opublikowano

To auto jest sporo warte jeśli prawdą są Twoje słowa. Ja bym sobie go trzymał i pieścił go dokładnie, to się dobrze odpłaci niezawodnością.

Opublikowano

Mesiu jest już mój , ale to będzie drugie auto , głównym nadal jest golfina . Mesiem będę na dłuższe trasy jeździł i od święta. Narazie hajsu nie mam na tyle by się dwoma wozić . Od nowego roku postaram się zmienic primary car na mesia . Golfina wtedy będzie "robiona" bo 1.9 TDi ma potencjał (chce by ważyła mniej niż 1T i może jakiś agresywniejszy wałek rozrządu,a jakbym miał za dużo kasy to może większe turbo). Ale się uzewnętrzniłem heh .

Edytowane przez Usagi

Opublikowano

a nie rdzewieje? te modele zdaje się miały z tym poważne problemy

Opublikowano

Zaraz obok w202 najbardziej podatny model na rdze. Przed zimą dobrze jest zabezpieczyć jakoś karoserie. Dół na około ma czarny, a w oryginale był w kolorze reszty nadwozia.

Edytowane przez Hlipo

Opublikowano

auto jest zakonserwowane na max i wszystko w nim jest na cacy. Miał puknięcie z tyłu nad lewą lampą w rogu,co jak (nie)widac jest zrobione . Nie wytłumacze tego Wam tak byście to dobrze zrozumieli , gdyż musiałbym Was po prostu poznac z mechanikiem od którego go kupiłem . Facet jest znajomym rodziny , autami zajmuje się rzetelnie i fachowo . Choc skur.wiel ma ciężki charakter to do innego mechanika bałbym się oddac auto

Opublikowano

Powiem ci, że jeśli nie był robiony to na 99% na całym aucie zaczną występować takie jakby pajączki (ogniska rdzy) no i pod listwami na dołach drzwi też zacznie sie robić nieciekawie. Pomimo tego to wciąż świetny samochód, od czasu do czasu wymaga podleczenia blacharsko-lakierniczego ale odwzajemnia sie niezawodnością techniczną.

edit:

Ja zaserwowałem sobie tłumiki do lexusa, udało mi sie kupić gotowy dwójnik i tłumiki z rozbitego is200 za 100zł. Troche przeróbek, i tłumiki już wiszą, autko nabrało fajnego basowego brzmienia (na szczęście sie nie dre bo katalizatory i tłumik środkowy jeszcze siedzą w układzie wydechowym)

201111131526086.jpg

Edytowane przez Dud.ek

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem jak to się stało, ale jeszcze nie wstawiałem tutaj swojego wozu. Wymieniłem dzisiaj gumy na letnie (mam nadzieję, że nie będzie już sypać) i trochę go umyłem.

Aż żal sprzedawać :( No i co ja mam qwa zrobić, ja chcę Hondę...

img0194nn.jpg

Opublikowano

Za ile byś chciał go sprzedać? z ciekawosci pytam.

Opublikowano

W tym sęk, że nie wiem czy chcę go sprzedać. To auto jest w takim stanie, że się sam zastanawiam nad sensem sprzedaży (najlepiej zostawiłbym go sobie i kupił drugie, lol). Nie podam ceny, bo sam nie wiem.

Opublikowano

Mój pasek już 3 raz w ciagu 2 tyg. w warsztacie ;/

Skończyło sie po roku babci sranie, zaczeła sie skarbonka.

Opublikowano

Gdy moj Civic jest idealnie umyty i wyszuszony to przez mysl mi nie przychodzi fakt ze chcialbym go sprzedac. Jezdzenie bez celu ma wtedy sens :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Okropne felgi, wiszacy zderzak, a gwint jest zakladany. Czy tylko dla mnie to smieszna kolejnosc?

Opublikowano

Okropne felgi, wiszacy zderzak, a gwint jest zakladany. Czy tylko dla mnie to smieszna kolejnosc?

mialem polamana sprezyne i oba przednie amortyzatory juz padniete, pomysl sam co wazniejsze?

Opublikowano

Mnie tak się podobają nawet te felgi, oryginalne stalówki z mini kołpakiem wydają się być spoko do II. Na pewno lepsze niż nowe felgi z supermarketu zalatujące wiejskim tuningiem. Ale - jakby znaleźć do opon letnich któreś z tych, to byłby git.

http://www.danielcur.../data/170/2.jpg

http://www.pistonheads.com/pics/news/17334/volkswagen_1983-Golf-II-GTI-001_1-L.jpg