Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

tak to wyglada za przednimi fotelami :lapka:

bzCR70Y.jpg

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 661,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Czyli będzie z tego "szajowóz" do upalania? Wygląda fajnie, o niebo lepiej od tych przerdzewiałych nissanów, ktore kiedys wklejałeś.

Opublikowano

Ja bym wnętrze okleił najtanszą tapicerką + poduszka + kołderka i mozna rukać

Opublikowano

Czyli będzie z tego "szajowóz" do upalania? Wygląda fajnie, o niebo lepiej od tych przerdzewiałych nissanów, ktore kiedys wklejałeś.

do tego etrzyśmiecie są stworzone

1449843512_62764da7f4f31bcce91d63d5b8427

Opublikowano

Auto pasjonatów owijania się wokół drzew w nocy z soboty na niedzielę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój ojciec tez ma Leona kombi. Ale te kołpaki to zmień natychmiast

Zmienilem !

5f4qw2.jpg

Troche to trwalo, ale patrzac na to, ze 3 dni temu padal snieg to w sumie nawet dobrze, ze tak zwlekalem :F

Opublikowano

ja zmienilem juz w marcu 2016 :cool:

Opublikowano

nie zaluje! przydalyby sie tylko 5 razy, a jezdze codziennie.

Opublikowano

ciekawy wlot powietrza na masce

Opublikowano

Smutną fiestą 1.25 ghia bym mógł jeździć, aż by mnie koła odpadli. Jeszcze lepsza jako mazda 323.

Opublikowano

Fota sprzed tygodnia, po turbo wiosennym myciu i czyszczeniu z okazji ostatniej spłaty :kaz:

9917e002bfbadfe5.jpg

Opublikowano

Lol, w zoo takiego oglądaliśmy, palcem wytykały dzieci, ale mówie im ,,nieładnie dzieci, nie wolno się śmiać z ułomności'', a one mówią ,,przepraszam, panie grzybie'' xD A ja ,,lololo, spoko, wejdzcie do samochodu, mam lizaki''.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie tu fury niektórzy wrzucają, że w zasadzie nie ma się czym chwalić, no ale nie mam też na co narzekać. Madzia służy mi już cztery lata i w zasadzie poza rudą nie ma z nią żadnych uciążliwych problemów. Przeszła wymianę belki silnika i chłodnicy. Obawiam się że przez wspomnianą rudą trzeba za jakiś czas będzie pomyśleć o wymianie, póki jeszcze się jakoś prezentuje.

c7632df289d67559102d4894b72a3b3e.jpg

Opublikowano

Ale przecież da się zabezpieczyć przed korozją, może warto zainwestować?

Opublikowano

Da się. Miał konserwowane podwozie, ruda na drzwiach czy końcówkach błotników/progów również była likwidowana, ale co z tego, skoro po kolejnej zimie wyłazi z powrotem w tym samym miejscu lub obok. Minimum raz w roku jestem z nią u blacharza. Tłumaczę sobie to jedynie tak, że jak nie blacha w maździe, to pewnie mając inny samochód jeździłbym z czymś innym, np. do mechanika.

Opublikowano

o ty (pipi)u

Edytowane przez S(pipi)ix

Opublikowano

Teraz na pewno nie będzie kombi, nie będzie srebrny, nie będzie w dieslu. Najprawdopodobniej MX-5.