Opublikowano 27 kwietnia 201114 l Alves czy Pique mają jeszcze lepszą receptę: spróbować urwać rywalowi nogę.
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l a na samym końcu udawał kontuzje, po skoku marcelo na jego nogę i zszedł z boiska. jupi
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l No tak, Real gra brutalnie, Pique przed chwilą po prostu misternie wyłuskał Ronaldo piłkę. Edytowane 27 kwietnia 201114 l przez Khadgar
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l Jeden! VEB! Ah, czekam na ten trollski ”mouning” (od ”moaning”), to będzie miód na uszy
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l 2 genialne sytuacje. Faul Alvesa. Sedzia siega po kartnik. Przypomina sobie,ze alves ma zolta-> rezygnuje z kartki Faul Messiego Sedzia biegnie. Mesii wyciaga kciuk pokazuje ze jest OK. To sedzie spokojnie wraca nic sie nie stalo. Koszuleczka bedzie w szatni
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l faul mudżina na messim przed polem karnym, sędzia pozwala zablokować messiemu piłkę ręką... kuwa!!!!! gol !!!!!!!!!! ronaldo spogląda zazdrosny "ja tak nie umiem" Edytowane 27 kwietnia 201114 l przez Gość
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l I dwojeczka :] Pozdrawiam hejterow :* Edytowane 27 kwietnia 201114 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l Ja się tylko zastanawiam, kiedy jakiś obrońca się wku'rwi na Messiego, że ten mija go jak tyczkę i połamie mu nogę, kończąc Messiemu karierę xd Wasilewski też mijał wszystkich jak pachołki, aż trafił na zabijakę i noga w trzech miejscach złamana.
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l Po chu/j dalej grać tą LM to nie wiem. MU niech lepiej honorowo odda finał walkowerem ; /
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l na samo "FC Barcelona" juz sie czlowiekowi pomału rzygać chce, ale raz, ze byli lepsi, a dwa, ze jak sie ma w druzynie takiego oszoloma jak Pepe to pozniej wychodzi taka chu..nia. po ptokach :f.
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l Mecz dobry w chuj. Przynajmniej się działo i śmiesznie było. W rewanżu spodziewam się apogeum boiskowych złośliwości i zadymy. No i obowiązkowych zraszaczy, niezależnie od wyniku.
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l Puyol=skuteczna obrona, drużyna wygląda jak drużyna. Teraz spokojnie czekamy na rewanż i odpowiedź Realu oraz na krzykaczy, którzy uważają, że mecze wygra im wytykanie błędów sędziego (oczywiście tych krzywdzących drużynę, jak i domniemanych), a nie dobra postawa ich zespołu. Dzisiaj Barca była lepsza Jednak trafiłem całkiem precyzyjnie: Stawiam na 2:0 dla ... Barcelony dzięki, poprawione Edytowane 27 kwietnia 201114 l przez Gość
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l Ładnie zaczynała się druga połowa. Szkoda czerwonej, imo z dupy. Wiadomka, jak farsa nie umie uczciwie strzelic, to sędzia pomoże. Może w rewanżu zabiją Messiego i Pedro, no i Busquetsa też by mogli zabic i Alvesa z Pique i będzie fajnie.
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l Messiemu pozostaje tylko przyklasnąć,a Stark następnym razem powinien przemyśleć swoje decyzje. W następnym meczu musiało by dojść do jakiegoś cudu...na miejscu Mou postawiłbym na Kake i Higuaina/Benzeme oraz Granero. No zobaczymy jak to będzie. Mówi się trudno...LM nie jest rozgrywana co 4 lata jak MŚ czy ME za rok można znowu powalczyć Poza tym mówiłem,że finał to Barcelona - Man Utd.
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l Real już praktycznie popłynął bo nie wiem jak murarką można wygrać na Camp Nou :confused: Trzeba grac jak Herkules :potter: Edytowane 27 kwietnia 201114 l przez Codename
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l Czerwona z dupy ? gdzie macie oczy. Pepe psychol został odpowiednio potraktowany ale mógł tak kopnąć busektsa. Ten by w końcu nie udawał, że go coś boli Barca w finale wygrywa z United 2-0.
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l Zauważyliście, ze Buskets i Pedro identycznie zwijają się po symulowanym faulu? Zawsze ich mylę, bo zasłaniają twarz (nieistotne co ich boli - zawsze zasłaniają twarz), spoglądają między "palcyma" i turlają się z boku na bok. W takiej pozycji wyglądają bliźniaczo. Lepszy byłby wynik 0:1, bo byłoby ciekawiej w rewanżu. Dwie bramki to za dużo do odrobienia na Kamp noł. No, ale kości mogą pękać przy każdym wyniku. Czerwona dla Pepe zasłużona, a Borek (fan Realu) o Alvesie: "przed chwilą leżał na noszach a teraz już biega" xd
Opublikowano 27 kwietnia 201114 l Nie wiem, która drużyna wzbudza większe politowanie - FC "dotyk piłkarza drużyny przeciwnej boli" Barcelona czy Real "ćwierć miliarda" Madryt, który wypłaca pensję Pepe. Tak czy tak, można porównać sobie ten mecz czołowych drużyn La Liga oraz dwumecz Chelsea-MU. Co by nie mówić, piłkarze angielskich drużyn grali w piłkę nożną - to raczej pewne. A dzisiaj? Kopanie się po kostkach, teatrzyk Barcelony, debilizm Pepe, miny Jose i Guardioli. Tyle. Edytowane 27 kwietnia 201114 l przez Khadgar
Opublikowano 27 kwietnia 201113 l Jednego nie całkiem kapuje. Real grał z pięć razy mniejszym zaangażowaniem niż w finale Pucharu Króla, nie wiem, gdzie oni byli w tym meczu. Rewanż będzie ciekawy, bo Real musi w końcu atakować.