Lipa 508 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol_1985 17 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 dzisiaj Benfica - Chelsea i APOEL - Real. Postawiłę na Benfice, Real i 2 remisy w środę, wygram? juz dzisiaj wypadnie ci benfica niestety jutro goscie wygraja oba mecze Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 W Lizbonie zapowiada się ciekawy mecz, bez wątpienia na papierze hicior rundy. Na przestrzeni całego sezonu, Benfica jest lepszym zespołem. Chelsea niby zaliczyła cudowny comeback, ale rok temu cudowny comeback w 1/8 zaliczył Inter i w następnym meczu przegrał 2-5 z Schalke. Benfica gra bez Garaya, który stał się podstawą obrony, i generalnie możliwość tzw. "głupich bramek" będzie na pewno wisieć w powietrzu. No te 5-2 mnie nie zdziwi, ale w sumie w obie strony. Obie drużyny są trudne do przewidzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Przy zalozeniu, ze OM nie ma juz nic do stracenia w obecnym sezonie (pozycja w lidze katastrofalna) a ostatni pogrom Bayernu w meczu z Basel nie jest zadnym wyznacznikiem formy w LM (tak jak pisales o Inter - Shalke wlasnie, zreszta Bayern to w ogole dosc nierowna druzyna), to na sile jeszcze ta para moze byc ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) Na siłę to wszystko się może zdarzyć. Ale nierówność Bayernu i Marsylii to jednak inny poziom. Bayern gra średnio, dobrze albo rewelacyjnie. Nie przypominam sobie, żeby zagrał naprawdę źle (przypominam: u siebie wygrali z każdym, poza dwoma Borussiami - wspaniałymi ekipami - i nie byli jakoś zdemolowani). Nie licząc luzikowego starcia z Man City na koniec grupy, tylko dwukrotnie przegrali dwoma bramkami. Marsylia, hm, nie widziałem w tym sezonie żadnego rewelacyjnego ich meczu. Było trochę dobrych, trochę złych. Z Borussią to była parodia, młodzież z Niemiec atakowała cały mecz, ale nagle obrońcy uznali, że fajnie będzie spróbować być kaleką. Świetny wynik, mało przekonujący co do możliwości jego powtórzenia. Wyprzedzili Olympiakos w grupie tylko dzięki układowi meczów (Borussia zaatakowała na pałę, bo nie miała nic do stracenia). Później najlepsze losowanie z możliwych: Inter, który w rundzie wiosennej jest piętnastym zespołem Serie A. Ostatni mecz Marsylia wygrała 29 stycznia. Od tego czasu przegrywali m.in z Dijon, Evian, Ajaccio czy Brestem. Po czterech porażkach z rzędu (1 strzelony gol) dopiero ostatnio pocisnęli 1-1 z zajmującą 18. miejsce Niceą. Są słabi. Gdyby Bayern okazał się aż tak nierówny, albo nagle Marsylia zagrała zupełnie co innego niż przez ostatnie kilkanaście meczów... no szanse są, ale prędzej bym na APOEL postawił. Edytowane 27 Marca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabar 5 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Karim "3 metry" Benzema. Jak on tego nie strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 W Lizbonie zapowiada się ciekawy mecz, bez wątpienia na papierze hicior rundy. Nudy na pudy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Karim "3 metry" Benzema. Jak on tego nie strzelił Specjalnie go wzialem do fantasy, znowu mnie oszukuja! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Mecz Chelsea jaki chujowy, co ja oglądam. Po raz kolejny to samo, wystawianie Torresa w pierwszym składzie to osłabianie własnej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Gdzies sie tam wypowiadali na konferencji prasowej, ze wynik 0-0 bedzie dla Chelsea dobry, takze wystawienie Torresa jest w tym wzgledzie idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Zaraz zacznie się dziać w meczu Realu, oj zacznie się Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Gdzies sie tam wypowiadali na konferencji prasowej, ze wynik 0-0 bedzie dla Chelsea dobry, takze wystawienie Torresa jest w tym wzgledzie idealne. Tylko do tego zera po stronie Chelsea. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 To juz zawsze plan wykonany w 50% na starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabar 5 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Karim ukuł, Obso się cieszy, a Apoel już wystarczająco poczarował. Niespodzianki nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Karim ukuł, Obso się cieszy, a Apoel już wystarczająco poczarował. Niespodzianki nie będzie Jeszcze niech boski Cristiano cos wrzuci i mozna to uznac za udana kolejke w FCL. edit: lipa w Lizbonie, liczylem na emocjonujacy dwumecz Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 yee gol Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol_1985 17 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) Real w dzisiejszym meczu utwierdza mnie w przekonaniu ,ze jest w słabej formie i przegra w Sobote w Pampelunie Umówili sie z Chelsea i juz jest 0:1 w Lizbonie Edytowane 27 Marca 2012 przez Karol_1985 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ciekawe jaki jest plan Apoelu na strzelenie gola. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Real w dzisiejszym meczu utwierdza mnie w przekonaniu ,ze jest w słabej formie i przegra w Sobote w Pampelunie Umówili sie z Chelsea i juz jest 0:1 w Lizbonie W sobotę będzie już Di Maria...także spoko nie przegrają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Z jednej strony fajnie, ze w cwiercfinale znalezli sie reprezentanci az 7 krajow, ale z drugiej to jednak na ciekawe mecze trzeba bedzie czekac az do polfinalu ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Karol_1985 17 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Ja uważam ,ze jest w dołku i niestety polegnie. Ale Mysza, jak przegraja będzie więcej emocji w Barcelonie . Ty kibicem piłkarskim jesteś w pierwszej kolejności, w drugiej dopiero kibicem Realu Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Karim Benzema <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) Też mam Benzemę. Gdyby z jakiegoś powodu Messi zachorował, byłaby szansa na odrobienie czegokolwiek do kogokolwiek. Edytowane 27 Marca 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Chelsea wykonała plan minimum, u siebie już mogą grać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 W sumie dobrze by było, żeby Marsylia jutro zagrała najlepszy mecz sezonu, bo z powodów budżetowych mam ich graczy, a nie Bayernu, w składzie. No ale wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi