Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Tak mi sie wydawało. Od razu sie lepiej slucha, bo ci komentatorzy Nki to jakas masakra. 1-1 Hehe
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Karny ewidentny. Kurde nigdzie nie mogę dobrego strima znaleźć bo ciągle mi zrywa ;/ macie cos?
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Co to (pipi) jest. Sędzie oczywiście drukuje mecz!!!!!!!!!!! Dwa karne zdupy.
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Moim zdaniem dwa słuszne karne :confused: Za co, za przepychankę w polu karnym? xD To w każdym meczu miałbyś ciągle takie karne.
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Brawo po raz kolejny dla arbitrów. Następny karny będzie za dotknięcie po włosach Czawiego.
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Co to (pipi) jest. Sędzie oczywiście drukuje mecz!!!!!!!!!!! Dwa karne zdupy. pierwszy jak najbardziej zasłużony, ale drugi, WTF ? Edytowane 3 kwietnia 201213 l przez kidnappa
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Moim zdaniem dwa słuszne karne :confused: Za co, za przepychankę w polu karnym? xD To w każdym meczu miałbyś ciągle takie karne. Dobra zwyrol otworzyles mi oczy 1 - ewidentny 2- faul byl ale z duchem czasów w jakich przyszlo nam zyc nikt by tego nie gwizdnal Czekam na jeszcze 2 gole barcelony aby nie bylo ze wygrali przez sedziego
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l ciekawe jak faulować muszą karły, żeby drukarz poczuł się zobowiązany wyciągnąć karton pierwszy karny ewidentny bez dyskusji, drugi to już wiadomo, może trzeciego, żeby się już nie czaić?
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l No, będziesz świetny jak Barca strzeli jeszcze dwie bramki. To nie będzie wcale tak, że ciężej by im się strzelało przy wyniku 1:1. Wcale.
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Widzę, że w przeciwieństwie do pierwszego meczu gdzie oczywisty karny nie został podyktowany, oburzenie na ciut mniej oczywisty karny (ba widywałem takie karne nawet w Premier League) jest ogromne. Ciekawe dlaczego... Acha wiem, Barcelona Żeby było sprawiedliwie, to proszę o ustawienie na tablicy wyników 1:1 a w pierwszym meczu 0:1. Edytowane 3 kwietnia 201213 l przez Gość