Opublikowano 20 grudnia 201212 l Ktoś mi wyjaśni czemu Milan musial trafić na Barcelone jak było jeszcze PSG i MU w koszyku? bo mialby z nimi cien szans i gianni wolal nie ryzykowac.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l to już prawdziwe losowanie czy testowe? mi się marzy MU-Real SIĘ SPEŁNIŁO (pipi)A!!!!!!!!!!!!! Edytowane 20 grudnia 201212 l przez Ficuś
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Prawdziwe, ale : Więc ja osobiście nie wiem o co chodzi, bo edycje postów tam widać, a sam screen widziałem od razu po wrzuceniu.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l to żadne losowanie testowe. godzina jest wcześniejsza, bo to z angielskiej telewizji jest.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l W losowaniu "testowym" United wylosowało Celtic, także screen to (pipi),oszustwo,
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Kiedy ostatni raz Man Utd grał z Realem? Pamiętam mecz z 2003 roku jeszcze z Beckhamem w czerwonym trykocie, potem już chyba nie grali, mam rację? Tak dawno nie było tego pojedynku, już jaram się tym meczem Edytowane 20 grudnia 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 20 grudnia 201212 l ostatni raz wtedy...3-1 dla Realu w Madrycie, i 4-3 dla United w Manchesterze, zębaty grubasek wtedy hattricka wpakował Edytowane 20 grudnia 201212 l przez Ficuś
Opublikowano 20 grudnia 201212 l ostatni raz wtedy...3-1 dla Realu w Madrycie, i 4-3 dla United w Manchesterze, zębaty grubasek wtedy hattricka wpakował Czas żeby ziomek o tej samej ksywie wpakował Hat tricka.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l W losowaniu "testowym" United wylosowało Celtic, także screen to (pipi),oszustwo, To ja nie wiem skąd ktoś miał pary na początku losowania. Może czegoś po prostu nie rozumiem. Masz link: http://slizg.eu/viewtopic.php?f=1&t=5461&start=12840 Dobra mniejsza z tym i tak, ważne, że się ciekawie drużyny trafiły i dobre mecze się szykują.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Prawda jest taka, ze kazda ekipa, która wylosowała Hiszpanow ma grubo prze(pipi)ane A w Lutym zobaczycie Potęzna lige angielska ktorej zadna ekipa nie awansuje do cwiercfinału zbierajac ciezki Wpier..l. zarówno Man U jak i Arsenal Edytowane 20 grudnia 201212 l przez Niewidoczny
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Milan znowu padnie ofiarą sędziego, grając bezwzględne catenaccio i strzelając gola po jednej okazji w meczu [']
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Coś bym powiedział, ale fakt jest taki, że niespodzianki się zdarzają. United oczywiście gra dużo gorzej w piłkę od Realu, ale Chelsea też grała dużo gorzej od swoich rywali i jej to nie przeszkodziło wygrać. Samo United w tym sezonie, zarówno w LM jak i w lidze, podejrzanie często gra słabiutko i wygrywa. Rywali mocnych nie miało, ale nawyk to nawyk... Ogólnie ciekawe pary, trudno przewidywalne i zapowiadające niezły poziom. Valencia wydaje się skazana w starciu z PSG, ale obie ekipy przecież mają takie wahania, nie da się wygłaszać sądów co będzie w lutym i marcu... Celtic na pewno jest outsiderem, ale był też nim w grupie z Benficą. Mimo wszystko Juve jest tak blisko bycia pewniakiem, jak ktokolwiek. Potem jednak Bayern, bo Arsenal poza marką naprawdę nie ma w tym sezonie nic, by w niego wierzyć. Mecze Barcelony z Milanem mogą być ciekawsze, niż sądzicie, bo ACM ostatnio znacząco poprawia swoją formę. Schalke ostatnio gra słabiutko, a może oddać paru zawodników w styczniu, więc tutaj bym nie szalał ze stawianiem kasy na nich jeszcze. Hitem fazy jest oczywiście starcie Borussii z Szachtarem, czyli być może dwóch najbardziej ofensywnie i bezkompromisowo grających drużyn w fazie grupowej. Również na najwyższym poziomie, ponieważ Szachtar obok Realu wydaje się zdecydowanie najsilniejszą ekipą z drugiego miejsca. Pytanie, czy w styczniu nie dojdzie do sprzedaży paru zawodników, o czym angielskie media przebąkują. W końcu sportowa ambicja objawia się porzuceniem walki o LM i pójściem do Chelsea, by walczyć o bardziej prestiżowy Puchar Ligi Angielskiej Wspólnoty. Edytowane 20 grudnia 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Ciekawe pary - ja się najbardziej jaram na: Real Madryt - Manchester United FC Porto - Malaga Szachtar Donieck - Borussia Dortmund Pierwsza para, to wiadomo, wszystko już o tym chyba zostało powiedziane, druga to pojedynek bardzo ciekawych ekip, z tych "nie gigantów", może być sporo dobrej piłki, no a trzecia para to mecz między dwoma rewelacjami swoich grup (już nie patrząc na to, że w BvB są "nasi", ale obie drużyny grały naprawdę ładnie i skutecznie) Z pozostałych - łatwych zwycięstw spodziewam się w : Celtic Glasgow - Juventus Turyn (2) Arsenal Londyn - Bayern Monachium (2) FC Barcelona - AC Milan (1) Schalke - Galatsaray Stambuł (1) Z kolei o Valencia - Paris Saint Germain trudno powiedzieć - lubię Ibrę, więc lepiej, żeby PSG awansowało, ale ta para jest wyrównana, trudno wskazać faworyta. Jak Soldado poszaleje, to może czasem roznieść francuską ekipę. Edytowane 20 grudnia 201212 l przez Linek
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Czekałem i czekałem aż w końcu się doczekałem. Najlepsza para ze wszystkich.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Gdzieś znalazłem dosyć znaczącą informację. Otóż podobno 2 lub 3 marca Real gra z Barceloną w Gran Derby, a 5 marca rewanż z United. Z mojej perspektywy fajny terminarz
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Real przegrał już ligę także nie licz na to, że Jose popełni ten sam błąd co w poprzednim sezonie.